AdobeStock_210402282_small.jpg

TILLYKKE!

DIN VEN HAR TILDELT DIG EN GAVE. SE HER HVAD DER VENTER DIG.

En, du kender, har for nyligt haft en god oplevelse hos os og har valgt at give glæden videre til dig – på vores regning! Vælger du høreapparat hos os, opgraderer vi dine nye høreapparater til en bedre kategori – gratis! Måske er du ikke kommet i gang med høreapparat? Eller måske er du utilfreds med dine nuværende?

Læs om vilkår længere nede på siden.

[ Corona l COVID-19-situationen ]

ÅBENT – MEN KUN EFTER AFTALE
Vores høreklinikker er atter åbne fra d. 23. april, men under ændrede forhold. Derfor beder vi dig kontakte os på tlf. 70 11 10 70, for at vi kan afdække din situation og finde en ledig tid. Vi kan desværre ikke hjælpe, hvis du kommer direkte i klinikken.
Vi sidder klar alle ugens dage på tlf. 70 11 10 70.

Uerfaren eller erfaren? Sådan foregår et forløb hos os

Nemt i gang: Vi laver en gratis høretest og vælger sammen det høreapparat, som passer bedst til dig og din økonomi.
Din gave: Vi opgraderer de høreapparater, du umiddelbart vælger, til en bedre kategori – gratis!

Prøv det hjemme: Du får høreapparatet med hjem på prøve og oplever helt uforpligtende, hvilken forskel det gør i din hverdag og vante omgivelser.

Afslut eller aflevér: Ønsker du ikke at beholde dine høreapparater, kan du frit levere dem tilbage efter prøveperioden.

Skriv dig op herunder for at få indløst din gave:

En opgradering af dine nye høreapparater til en bedre kategori

For at indløse din tildelte gave fra din ven, skal du udfylde nedenstående kontaktformular senest d. 1. august 2020. Det er vigtigt, at du benytter denne formular, så vi kan registrere, at du skal have en gratis opgradering til en bedre kategori af de høreapparater, du vælger hos os. Skriv dine kontaktoplysninger herunder, så ringer vi dig op og finder en tid. Har du spørgsmål, kan du ringe på tlf. 70 11 10 70.

Maksimal tilfredshed med unik behandlingsmetode

Personlig rådgivning

Unik tilpasningsmetode

Omhyggelig service

Måling af hørepotentiale

Skræddersyet forløb

Justeringsservice i 4 år

“Jeg synes jeg havde hørt om så mange, der havde problemer”

Hør Hans Hansen fra Aarhus fortælle om sine overvejelser – og glæden ved atter at kunne høre fuglesang og barnestemmer.

Tilfredse kunder – det forpligter!

Vores kunder giver os i snit 9,3 ud af 10 i tilfredshed

10 af 10

 

En meget god hjælp, så jeg
forstod det. Venlig og roligt.
Og jeg har haft mine høreapparater
på lige siden. Meget tilfreds.

Hanne, Roskilde d. 4 marts 2020

10 af 10

 

Efter at have været i det offentlige system i 8 mdr., følte jeg hos Din Hørespecialist, til forskel, at der var tid til at hjælpe mig med at løse mit høreproblem i løbet af godt 1 måned.

Annie, Taastrup d. 5. marts 2020

9 af 10

 

Hørespecialisten var meget
professionel og dygtig og meget indstillet på at løse de problemer, jeg havde i tilvænningsperioden.

Elisabeth, Aarhus d. 11. marts 2020

VILKÅR FOR DIN GRATIS OPGRADERING

Følgende gælder

 

Du har modtaget denne gave i form af dette link, som din ven har delt med dig. Det er nødvendigt, at du benytter kontaktformularen længere oppe på denne side, så vi kan registrere, at du skal have en gratis opgradering af dine nye høreapparater til en bedre kategori. Når du har udfyldt formularen med dine kontaktoplysninger, kontakter vi dig for en tid. Din tid vil dog først ligge fra (forventeligt) juli måned, da vi grundet corona-udbruddet desværre holder lukket som følge af myndighedernes restriktioner.

Tilbuddet gælder t.o.m. d. 1. august 2020. Det betyder, at du skal have kontaktet os og booket din tid senest denne dato, for at få indløst din gave. Din tid kan godt ligge senere end d. 1. august 2020.

Tilbuddet gælder høreapparater med egenbetaling på min. 1.000 kr. (efter evt. off. tilskud er fratrukket). Dvs. der skal vælges et høreapparater til min. 1.000 kr. i egenbetaling, før at vi gratis kan opgradere det valgte sæt til en højere kategori.

Denne gave i form af rabat kan ikke kombineres med andre rabatter, rabataftaler eller afbetalingsordninger.

Tag tilskuddet fra det offentlige med til os

 

De fleste kan i 2020 få 6.537 kr. for et sæt høreapparater i tilskud fra det offentlige. Vi hjælper dig med at undersøge, om du er berettiget til tilskuddet.

 

Høreapparater af fineste kvalitet

 

Vores primære sortiment består af høreapparater fra danske Widex, som vi mener leverer den absolut fineste kvalitet og førende høreteknologi på markedet. På tværs af alle prisklasser, leverer WIDEX et elegant design, en naturtro lyd samt en række smarte indstillingsmuligheder og evt. programmer. Ønsker du at prøve alternativer, har vi også stor erfaring med høreapparater fra Signia og Oticon, så du frit kan vælge mellem en bred palette af muligheder, der bedst opfylder dine hørebehov.

NYHED! ET GENNEMBRUD INDEN FOR HØRELSE

WIDEX Moment er det første høreapparat nogensinde, der fjerner den forsinkelsesbaserede forvrængning fra lyden i høreapparatet. Det er slut med den metalliske lyd, som brugere forbinder med høreapparat.

Vi sidder klar til at hjælpe. Bestil tid eller ring 70 11 10 70

Kontakt os

Tlf. 70 11 10 70

E-mail: info@dinhs.dk

Medlem af:

Samarbejde med:

Forhandler af:

widex.png
Signia
oticon.png

Copyright © 2020 Din Hørespecialist ApS - Hovedgaden 49 - 2970 Hørsholm - Tlf. 70 11 10 70 - Mail info@dinhs.dk - CVR-nr: 34484120