top of page
horeapparayer 1-min.jpg

Høreapparater skræddersyet til dig
Oplev den nyeste teknologi

Hos Din Hørespecialist finder vi i samarbejde med dig de moderne høreapparater, som bedst opfylder dine personlige behov. Vores mål er, at du får den rette løsning for din hørelse.

Få forskellige typer af høreapparater

RIC/RITE høreapparat

RIC-/RITE-høreapparater (Receiver-in-canal/Receiver-in-the-ear)

-​Vores mest populære 

Receiver-in-canal og Receiver-in-the-ear, er mindre udgaver af BTE, hvor selve højttaleren er flyttet ind i ørekanalen eller helt ind i øret. Placeringen længere inde i øret gør, at høreapparaterne opleves mere diskrete og mindre synlige, da den del af høreapparatet (teknikken) som sidder bag øret er mindre. Dette giver også mulighed for et mere stilfuldt, enkelt og moderne design. 

 

RIC eller RITE anvendes typisk ved moderat til svær hørenedsættelse, og de er derfor gode til dig, der oplever mange eller meget forstyrrende problemer med hørelsen, som for eksempel meget støjende omgivelser.

BTE Høreapparat

BTE-høreapparater (Behind-the-ear)

BTE-høreapparater er de modeller, som du muligvis kender fra dine forældre eller bedsteforældre. Det er den type høreapparater, som hænger bag på øret. Da høreapparaterne er fysisk større, er der plads til flere og kraftigere komponenter, hvorfor de er gode høreapparater, hvis du oplever et kraftigt høretab. Hertil vil høreapparatets større form også tillade lettere kontrolmuligheder.

ITE høreapparat

ITE-høreapparater (In-the-ear)

In-the-ear-høreapparater, eller såkaldte i-øret-høreapparater, er flyttet helt væk fra det ydre øre og i stedet ind i ørets øregang og hulrum. Disse i-øret-høreapparater er lavet ud fra et aftryk af dit øre, og de passer derfor præcist til dit øres individuelle form. Placeringen af dine ITE-høreapparater afhænger af din personlige øregang, da en smal øregang vil kræve, at de interne komponenter sidder lidt længere ude i øregangen, hvor der er plads.

CIC høreapparat

CIC-høreapparater (Completely-in-canal)

Completely-in-canal-høreapparater er den mindste type af ITE-høreapparater, hvor hele høreapparatet sidder inde i øregangen. Disse høreapparater betegnes af nogen som “usynlige høreapparater”, da de sidder skjult inde i øret. Da pladsen til komponenter i denne form for digitale høreapparater er begrænset på grund af den fysiske størrelse, kan de oftest kun anbefales til mindre høretab. Mange tilslutningsmuligheder, som for eksempel teleslynge, vil der derfor heller ikke være plads til. CIC-høreapparater er altså til dig, der har mild, nedsat hørelse, og som ikke har behov for tilslutningsmuligheder og alt for avanceret teknologi.

Hvilke høreapparater er de bedste?

Det er nødvendigt med et kvalitetsprodukt, hvis du skal have det bedste ud af din hørelse, og de bedste apparater består derfor oftest af den nyeste teknologi. På den måde kan dine høreapparater nemlig tilpasses dig og dine behov - hvad end du har moderat hørenedsættelse eller eksempelvis tinnitus.

 

Hos Din Hørespecialist tilbyder vi høreapparater fra danske Signia og WIDEX, herunder WIDEX EVOKE og WIDEX MOMENT. Det gør vi, da vi mener, at du med de to producenter får den nyeste teknologi og dermed de bedste muligheder for at indstille dine høreapparater efter dine specifikke behov og dit høretab. Hos os er du hertil sikret professionel og sikker vejledning, da vi har uddannet vores hørespecialister i de to mærker og deres typer af høreapparater, uanset hvilken type høreapparat der opfylder dit behov.

Hvilke høreapparater skal jeg vælge.jpeg
Widex - Black - RGB.png

WIDEX høreapparater

Prøv et WIDEX høreapparat samt vores unikke måde at justere og tilpasse høreapparaterne på - det er gratis og helt uforpligtende. På den måde kan du selv bedømme kvaliteten.

Signia høreapparater - logoer

SIGNIA høreapparater

Oplev, hvilken forskel Signia høreapparater kan gøre for dig og din hørelse, og kom tættere på lyden af din egen stemme.

De bedste høreapparater tager udgangspunkt i dig

Det kan være svært at udnævne det bedste høreapparat, da der er mange faktorer, som spiller ind. Et høretab er nemlig altid individuelt, og løsningen med høreapparater skal derfor også være det. Derudover tillader den nyeste teknologi mange former for design og tilbehørs muligheder, som ikke nødvendigvis er lige vigtige og brugbare for alle. For eksempel er der mange meninger om selv at skifte batterier og derfor er det muligt at få genopladelige batter.


Hos Din Hørespecialist hjælper vi dig med at kortlægge, hvad dine behov og ønsker er. Det gør vi på baggrund af en høreprøve og et uforpligtende, individuelt prøveforløb, hvor vi ved brug af specifikke målemetoder og samtaler finder frem til, hvordan din hørelse er påvirket. Vi tror nemlig på, at det bedste høreapparat for dig er den type, der kan opfylde dine personlige præferencer og behov. Dit høreapparat skal sikre dig optimal komfort, den bedste lydkvalitet, naturlig lyd og god hørelse. Uanset om formålet er at høre bedre eller afhjælpe tinnitus med elektriske signaler, kan du booke en gratis og uforpligtende høretest. Sammen kan vi navigere rundt i de forskellige typer apparater og finde det rette høreapparat til dit individuelle behov.

​Start et uforpligtende og gratis konsultation hos Din Hørespecialist.

Bedste høreapparat passer til dig
bg dark-min.jpg
Hvilke høreapparater skal jeg vælge?

Når du vælger dine høreapparater, kan du med fordel overveje følgende tre punkter:

 

  • Passer høreapparaterne til dit høretab, både audiologisk og økonomisk?

  • Har høreapparaterne funktioner, som kan gøre din hverdag nemmere?

  • Kan høreapparaterne tilpasses præcist til dig og din hørelse?

 

Selvom det er forholdsvis enkle spørgsmål, ved vi, at svarene ikke nødvendigvis er lige så enkle. Derfor ser vi selvfølgelig på spørgsmålene sammen med dig. Du står ikke alene med beslutningen hos os. 

 Hvilke høreapparater er de bedste?
Høreapparater skal passe til dig og dine behov

Alle høreapparater skal passe til dig og dine behov

Det kan være svært at gennemskue, hvilket høreapparat du skal vælge. Mange vil gerne have ”det bedste høreapparat på markedet”, og det kan vi godt forstå. Der er dog ikke kun ét høreapparat, der er det bedste. Høreapparaternes værdi skal nemlig vurderes ud fra dine behov, både økonomisk og audiologisk - det bedste for dig er ikke nødvendigvis det bedste for din nabo. 

 

Selvom vi siger, at der ikke findes ét overlegent høreapparat, så er det ikke lige meget, hvilken teknologi, du vælger. Det vil for langt de fleste være en fordel at vælge høreapparater, der bygger på den nyeste teknologi, da der er sket store teknologiske udviklinger.

Den nyeste teknologi og høreapparater

Du vil med den nyeste teknologi få blandt andet en meget bedre lyd og en tydeligere opfattelse af tale. Hertil vil vores hørespecialister bedre kunne indstille dine nye høreapparater efter dit behov. Har du for eksempel svært ved at høre bestemte frekvenser eller bestemte former for lyde, så kan vores hørespecialister indstille høreapparaterne efter dette.  

 

Dit høretab og derved din naturlige hørelse spiller altså en rolle i forhold til, hvilke apparater vi vil anbefale til dig. Da der findes forskellige typer er det derfor ikke alle type høreapparater, der passer fysisk til alle former for øregange. Dine høreapparater skal altså passe til både din hørelse og dit øre.

Høreapparater skal passe til dig og dine behov
Nyd musik med høreapparater

Overvej hvilke ekstra muligheder, du har brug for

Udover din hørelse og din øreform, så har det også betydning, om du ønsker bestemt trådløst tilbehør eller specifikke tilslutningsmuligheder, og hvor mange forskellige lytte situationer og forskellige miljøer du kan befinde dig i. Vil du for eksempel gerne kunne høre musik i dine høreapparater, streame til dit tv, få lyd fra telefonen, eller ønsker du en teleslynge? Da vil vi hos Din Hørespecialist også tage udgangspunkt i dette, når vi sammen med dig finder dine høreapparater.

Vi matcher høreapparater med din hørelse

Vi sætter hos Din Hørespecialist en ære i altid at finde og tilpasse dine høreapparater, så du får det bedst mulige resultat og apparater der holder i mange år – og du kan derfor naturligvis altså se og opleve hele udvalget, før du vælger den model, som passer til dig og dit høretab.

Find det rigtige høreapparat til dig
bg dark (2).jpg

Find din nærmeste hørespecialist

bg dark (4).jpg
Få moderne høreapparater til 0 kroner

Hos Din Hørespecialist tilbyder vi en lang række af de nyeste høreapparater tilpasset til dine specifikke behov. De kommer i forskellige prisklasser, forskellige typer og modeller og endelig med forskellige justeringsmuligheder. Du finder altså et bredt udvalg af høreapparater, som alle er af den nyeste teknologi. 

 

Vi er hos Din Hørespecialist godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udlevere høreapparater fuldt dækket af det offentlige tilskud, og du kan derfor få et såkaldt ”gratis høreapparat” hos os. Det betyder, at du kan få et høreapparat, som er fuldt dækket af et offentligt tilskud, selvom vi er en privat høreklinik. Vi tilbyder her en løsning fra danske WIDEX, som sikrer dig en type høreapparat, der giver høj kvalitet og derigennem følelsen af en bedre hørelse.

 

Din Hørespecialists høreklinikker er certificeret af Force Technology til at udføre behandling med høreapparat samt til at udlevere høreapparat dækket af det offentlige tilskud (se listen på audiologi.dk)

Moderne høreapparat til 0 kr
Høreapparat til arbejde og hjemme

Hvilken forskel gør høreapparater?

Høreapparater kan hjælpe dig til en bedre hørelse, hvilket kan gøre en stor forskel for dig, der har netop nedsat hørelse. Du vil med høreapparater

 

  • Opleve en bedre taleforståelse

  • Opleve, at du lettere kan følge med i samtaler

  • Begynde at genfinde lyde, som før var væk

Fordelene ved høreapparater for dig

Det betyder helt konkret, at du i selskaber for eksempel lettere vil kunne skelne tale fra støj, hvilket ellers kan være svært med nedsat hørelse. Hertil vil du med korrekt indstillede høreapparater opleve, at du ikke behøver at anstrenge dig lige så meget for at følge med i samtaler, og du vil derfor muligvis også opleve, at det bliver både sjovere og mere inkluderende at gå i dialog med andre. 

Endelig vil du med høreapparater kunne opleve de lyde, som ellers kan forsvinde ved nedsat hørelse eller høretab. Her kan lyde som blandt andet fuglekvidder, vinden i træerne og havets brusen dukke glædeligt op igen.

Enkelt og diskret design på høreapparater

Få det maksimale ud af din hørelse med diskrete høreapparater

Da din hørenedsættelse altid vil være individuel, kan det være svært at præcisere kort og præcist, hvordan et høreapparat kan hjælpe. Det afhænger nemlig af din hørelse og de specifikke typer af høreapparater. 

 

Hos Din Hørespecialist sørger vi for, at du, uanset hvilket produkt du vælger, vil få det maksimale ud af den hørelse, du har tilbage – det kalder vi ’din høregevinst’. Det kan vi sørge for, da vi har og bruger kvalitetssikringsudstyr, der kan lave præcise og specialiserede målinger, der viser nøjagtigt, hvordan din hørelse er påvirket og kan hjælpes. 

Oplev forskellen med vores specialiserede metoder

Når du gennemgår et forløb hos Din Hørespecialist, bruger vi specialiserede metoder, som blandt andet Speech-mapping, for at registrere, hvordan lige præcis dit øre opfanger og behandler lyde, og derved hvor fuldendt en taleforståelse du har. Den specialiserede undersøgelse gør, at vi bedre kan tilpasse høreapparaterne til dig og dine behov, ligesom undersøgelsen giver os mulighed for at tale med dig om din potentielle høregevinst og den forskel, du vil opleve.

Hvornår er en høretest vigtig_.jpeg
Få en grundig høreprøve i vores høreklinik

Gør hverdagen lettere med nye høreapparater

Hvis du vælger nogle af de nyeste høreapparater på markedet, får du samtidig glæde af en masse egenskaber, som selv "normalthørende" kan misunde. Du kan for eksempel altid foretage håndfri opkald og streame lyd og musik direkte til høreapparaterne. Høreapparaterne vil altså virke som hørehjælp og trådløse høretelefoner på én og samme tid. 

bottom of page