Høreapparater skræddersyet til dig

– Oplev den moderne standard inden for høreapparater

Det rigtige valg af høreapparater kræver, at du giver os indsigt i dit liv. Dermed kan vi give dig den fornødne rådgivning og de egnede produkter til test, så du kan træffe det rigtige valg. Vi mener, at de bedste høreapparater du kan få, er fra danske Widex, Signia og Oticon. Derfor har vi uddannet vores hørespecialister i netop disse tre mærker.

Det handler om det bedste for dig

Det kan være svært at skulle udnævne det bedste høreapparat, da der er mange faktorer som spiller ind. Et høretab er altid individuelt, og derfor skal løsningen også være det. Derudover tillader den nyeste teknologi mange former for design og tilbehørsmuligheder, som ikke nødvendigvis er vigtig for netop dig. Dette kan din hørespecialist hjælpe dig med at udvælge, i samarbejde med dig.

Hvad er det bedste høreapparat på markedet?

Det er nødvendigt med et kvalitetsprodukt, hvis du skal opleve glæden ved at få mest muligt ud af den hørelse du har tilbage. Det er derfor heller ikke et tilfælde, at vi udelukkende tilbyder produkter fra danske Widex, Signia og Oticon. Vi mener, at du med disse tre producenter kan opleve den bedst mulige løsning.

WIDEX høreapparater
Signia høreapparater
Oticon høreapparater

Start et uforpligtende forløb hos din lokale hørespecialist.

Hvilket høreapparat skal jeg vælge?

Konsultation om høreapparat

Du skal vælge høreapparater som:

  • Passer til dine behov, både audiologisk og økonomisk.

  • Har funktioner som kan gøre din hverdag nemmere.

  • Er blevet tilpasset præcist til dig.

Høreapparaterne skal passe til alle dine behov

Det kan være svært at gennemskue, hvilket høreapparat man skal vælge. Nogle ønsker ”det bedste høreapparat på markedet”, men hos os foretrækker vi i stedet at tale om det bedste høreapparat til dine behov, både økonomiske og audiologiske. Vi har desuden taget en beslutning om kun at tilbyde høreapparater fra de to danske producenter, Widex og Oticon.

Høreapparatet skal passe til dig

Dit høretab spiller også en rolle i hvilke høreapparater vi vil anbefale til dig, da nogle modeller f.eks. ikke er kraftige nok til at hjælpe ved større hørenedsættelser. Desuden kan nogle typer af høreapparater ikke sidde i alle former for øregange.

Overvej hvilke ekstra muligheder du har brug for

Ønsker du flere tilslutningsmuligheder, som f.eks. teleslyngeprogram, kan det også begrænse hvilke modeller vi vil anbefale, ligesom designet af høreapparaterne, herunder størrelsen, også kan have en betydning.

Vi matcher høreapparaterne med din hørelse

Vi sætter dog en ære i altid at tilpasse dine valgte produkter til det bedst mulige resultat for dig – og du kan naturligvis se og opleve hele udvalget, før du vælger den model som passer perfekt til dig.

Typer af høreapparater

RIC/RITE høreapparat

RIC/RITE

Mest Populær

Receiver-in-canal og Receiver-in-the-ear, er en mindre udgave af BTE, hvor højttaleren er flyttet ind i ørekanalen, eller helt ind i øret. Det gør høreapparaterne mere diskrete, når de hænger bag på ørene. Selvom de ikke er helt usynlige, er det stadig muligt at få flotte høreapparater, da designet på moderne høreapparater er blevet betydeligt mere stilfuldt med tiden. Disse anvendes typisk til moderat til svært høretab.

BTE høreapparat

BTE

Behind-the-ear høreapparater, er de klassiske modeller som hænger bag på øret. Da høreapparaterne er fysisk større, er der plads til flere og kraftigere komponenter, hvorfor de også kan være nødvendige ved kraftigt høretab. Dog vil den større form også tillade lettere kontrolmuligheder, samt mulighed for tilpasning i meget små øregange.

ITE høreapparat

ITE

In-the-ear høreapparater, er flyttet helt væk fra bag ørene, for i stedet at sidde i ørets øregang og hulrum, og dermed synlig. Disse modeller laves ud fra et aftryk af øret, så det passer præcis til ørets individuelle form. Størrelsen på disse høreapparater afhænger delvist af den individuelle øregang, da en smal øregang vil kræve at de interne komponenter sidder lidt længere ude i øregangen, hvor der er plads.

CIC høreapparat

CIC

Completely-in-canal er den mindste type af ITE høreapparater, hvor hele høreapparater sidder inde i øregangen. Disse kaldes usynlige høreapparater, da de sidder skjult inde i øret. Da pladsen til komponenter i disse høreapparater er begrænset på grund af den fysiske størrelse, kan ofte kun anbefales til mindre høretab. Mange tilslutningsmuligheder, som f.eks. teleslynge er der ligeledes heller ikke plads til.

Kvalitetshøreapparater til 0 kr.

Hos Din Hørespecialist tilbyder vi en lang række af de bedste modeller, tilpasset til forskellige behov, og i forskellige prisklasser. Vi er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udlevere høreapparater fuldt dækket af det offentlige tilskud – et såkaldt ”gratis høreapparat” – og vi har fundet en løsning fra danske WIDEX, som er din sikkerhed for høj kvalitet og en bedre hørelse.

Hvilken forskel gør et høreapparat?

Med høreapparat vil du:

Opleve øget taleforståelse 

f.eks. i et selskab kan du lettere skelne tale fra støj, hvilket kan være svært med nedsat hørelse.

Opleve at du lettere kan følge med i samtaler

og du vil opleve at du ikke skal anstrenge dig på samme måde.

Begynde at genfinde lyde som før har været forsvundet

blandt andet fuglekvidder, vinden i træerne og havets brusen.

Du får altid det maksimale ud af din hørelse

Da et høretab er individuelt, kan det også være svært at præcisere, hvor meget et høreapparat kan hjælpe. Hos os vil vi dog sørge for, at uanset hvilket produkt du vælger, vil du få det maksimale ud af den hørelse du har tilbage – det vi kalder ’din høregevinst’.

Oplev forskellen med vores unikke metoder

Når du gennemgår et forløb hos os, bruger vi forskellige unikke metoder, bl.a. Speech-mapping, for at kunne registrere, hvordan netop dit øre opfanger og behandler lyde og hvor fuldendt en taleforståelse du har. Det gør, at vi bedre kan tilpasse, men samtidig giver det også mulighed for, at vi kan tale med dig om din potentielle høregevinst og den forskel, du vil opleve.

Gør hverdagen lettere med høreapparater

Hvis du vælger nogle af de nyeste på markedet, får du samtidig glæde af en masse egenskaber, som selv "normalthørende" kan misunde. F.eks. håndfri telefonopkald, og streaming af lyd og musik direkte til høreapparaterne.

Høreapparater mod tinnitus

Har du problemer med tinnitus, kan et høreapparat også være et hjælpemiddel. Nogle har indbyggede programmer mod tinnitus, som lindrer generne og kan give dig ro.