70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

Vores faglighed + Dine behov
= Det rigtige valg

Det rigtige valg af høreapparater kræver, at du giver os indsigt i dit liv. Dermed kan vi give dig den fornødne rådgivning og de egnede produkter til test, så du kan træffe det rigtige valg. Vi mener, at de bedste høreapparater du kan få, er fra danske Widex og Oticon. Derfor har vi uddannet vores hørespecialister i netop disse to mærker, så du kan få den fornødne information og indsigt.

Widex

WIDEX EVOKE kan helt automatisk kende forskel på de forskellige lyde og lydmiljøer du befinder dig i, så du nemt kan nyde alle de små detaljer (som du måske havde glemt var der …). De nye høreapparater kortlægger det miljø, du er i, og tilpasser sig automatisk, uden at du skal bekymre dig om det.

De lyde du oplever, forandrer sig konstant. Det samme gør WIDEX Evoke. Problemfrit og i realtid. Har du specifikke ønsker, kan du nemt og intuitivt indstille høreapparaterne via din smartphone og dermed selv skabe de bedste høreapparater for dig

beyond_app_settings_equalizer_cmyk_250dpi_transp

PRØV DET NYE EVOKE. Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan det nye høreapparat fra Widex giver dig et uanet antal af muligheder.

Oticon

Med introduktionen af Oticon Opn kommer traditionel høreapparatteknologi til at høre fortiden til. Den banebrydende teknologi i Oticon Opn behandler lyde 50 gange hurtigere og giver dermed din hjerne et mere komplet lydbillede.

Hermed kan du – og ikke høreapparatet – styre, hvilke lyde, du ønsker at fokusere på. Resultatet er, at du kan deltage i samtalen, uden at anstrenge dig så meget.

Giv dine høreapparater de
optimale forhold

De moderne høreapparater yder bedst, hvis de vedligeholdes løbende og får udskiftet fx slanger og voksfang. Se filmene med tips, tricks og indsigt fra vores audiologiske direktør Thomas Ochner.

Loading...

Skift af batteri

Lær hvordan du nemt og hurtigt udskifter batteriet i dine høreapparater.
Loading...

Vedligeholdelse og rens

I denne video giver Thomas sine bedste tips til, hvordan du let kan vedligeholde og rengøre dine høreapparater.
Loading...

Skift af dome

Domen er den del på høreapparatet, som går direkte ind i øret. Thomas viser her, hvordan man skifter domen på sine høreapparater.
Loading...

Brug af Drybox

Få flere tips til hvordan du vedligeholder dine høreapparater – bl.a. ved hjælp af en såkaldt Drybox.
Loading...

Skift af voksfang

Skift af voksfanget er en vigtig del af, hvordan man på bedst vis vedligeholder sine høreapparater.
Loading...

Skift af slange

Nogle gange kan det være nødvendigt at skifte høreapparatets slange. Lær hvordan i denne video.

Prøv uforpligtende et høreapparat fra WIDEX eller Oticon

Få en dybere forståelse for, hvilket høreapparat som bedst løser dit behov. 

Hør det fra vores kunder

”Det er dumt at vente! Det har ikke nødvendigvis noget med alder at gøre, det har udelukkende noget at gøre med livskvalitet. Hvorfor ikke få gjort noget ved det og fokusere på et godt helbred, så livskvaliteten bevares.”

– Kim Westberg

Find din butik

eller ring på 70 11 10 70

70 11 10 70