Tag dit tilskud fra offentlige med

– VIDSTE DU, AT DU FÅR NYT TILSKUD HVER 4. ÅR?

Stort set alle, som har en hørenedsættelse i Danmark, har mulighed for at få et offentlig tilskud til høreapparater. Du kan tage det offentlige tilskud med en privat høreklinik som Din Hørespecialist. På den måde kan du få udleveret et høreapparat fuldt dækket af det offentlige tilskud, dvs. for 0 kr., ligesom hos det offentlige. Du kan også vælge at benytte tilskuddet sammen med en egenbetaling til nogle af vores andre modeller.

Bestil en gratis høreprøve. Oplev derhjemme hvilket høreapparat, der passer bedst til dig og din økonomi.

WIDEX Evoke 440, Beyond 440, Unique 440

Oticon Opn 1

I Danmark kan du få tilskud til høreapparater

I Danmark kan du få tilskud fra det offentlige til køb af høreapparater. Det kræver, at du har et behandlingskrævende høretab, som vi kan hjælpe dig med at afklare, når du kommer ned til os.

Tilskuddet er i 2020 på 4.159 kr. for høreapparatsbehandling til et øre og 6.537 kr. for høreapparatsbehandling til begge ører. Ønsker du at købe et bedre høreapparat end tilskuddet dækker, skal du selv betale mer-prisen.

Alle oplyste priser på prissiden er din egenbetaling efter tilskud fra det offentlige er fratrukket.

Har du nogle spørgsmål omkring tilskud og egenbetaling, så hjælper vi dig gerne. Ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Gratis høreapparater er ikke bare gratis

Vidste du, at når du modtager et gratis høreapparat fra det offentlige, har du ikke nogen valgfrihed i forhold til, hvilket høreapparat du gerne vil have, eller hvilket høreapparat du føler passer bedst til dig? De modeller, som det offentlige tilbyder, er ofte ældre modeller, som derfor mangler noget af den nye og tilgængelige teknologi, som mærkbart kan forbedre din hørelse. Desuden kan der være meget lang ventetid hos det offentlige, både ved udlevering af høreapparater, og til efterfølgende kontrol og efterjustering af høreapparaterne.

Derfor foretrækker mange at tage det offentlige tilskud til høreapparater med til deres lokale hørespecialist, hvor der ingen ventetid er. Hos os har vi valgt, at det suveræne EVOKE 110 (i alle BTE versioner, ikke RIC) skal være gratis for dig. Det er en af Widex' kvalitetsmodeller, så derfor kan du være sikker på at få glæde af den smarte teknologiske udvikling og muligheder. Desuden får du, uanset om du vælger en model med egenbetaling eller et høreapparat til 0 kroner, vores helt unikke tilpasningsmetode med til høreapparaterne, så du kan få det bedste resultat ud af din hørelse.

Ring til os for at høre mere om dine muligheder – helt uforpligtende.

Er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, eller har du helbredstillægskort? Læs mere om dine muligheder for yderligere tilskud.

Vi sidder klar til at hjælpe. Bestil tid eller ring 70 11 10 70

Kontakt os

Tlf. 70 11 10 70

E-mail: info@dinhs.dk

Medlem af:

Samarbejde med:

Forhandler af:

widex.png
Signia
oticon-footer.png

Copyright © 2020 Din Hørespecialist ApS - Hovedgaden 49 - 2970 Hørsholm - Tlf. 70 11 10 70 - Mail info@dinhs.dk - CVR-nr: 34484120