top of page
offentligt(1).webp

Få tilskud til dit høreapparat

Brug dit offentlige tilskud hos Din Hørespecialist

Så kan du med stor sandsynlighed få et offentligt tilskud til høreapparater, hvilket du kan bruge på én af to måder:

 

  • Du kan få høreapparater, der er dækket fuldt af det offentlige tilskud - det vil sige høreapparater, der er gratis for dig

  • Du kan bruge tilskuddet sammen med en egenbetaling og derved få mere specialiserede høreapparater med den nyeste teknologi

 

Hos Din Hørespecialist kan du bruge dit offentlige tilskud til høreapparater på begge måder. Vi står klar med rådgivning og vejledning, så du kommer hjem med dét høreapparat, der passer bedst til lige præcis din situation og dine behov.

Har du nedsat hørelse
bg dark (4).jpg
Tag dit offentlige tilskud med til en privat høreklinik

Tror du også, at du kun kan bruge et offentligt tilskud hos en offentlig høreklinik? Så er du ikke alene. Mange tror, at det skal være ved offentlige høreklinikker, hvis de skal bruge deres tilskud, men det er ikke tilfældet. Du kan sagtens bruge dit tilskud til høreapparater og i en privat høreklinik.

 

Du må gerne tage et offentligt tilskud med til en privat høreklinik. Her vil der ofte være kortere ventetider, ligesom, du kan vælge en privat høreklinik, som ligger tæt på dig og dit hjem. Det betyder, at du kan få hjælp med din nedsatte hørelse, når du brug for det. 
 

Har du brug for høreapparater? Og vil du gerne bruge dit tilskud? Så kom forbi en af Din Hørespecialist's private høreklinikker. Vi står klar med hjælp og rådgivning til bedre hørelse.

Offentligt tilskud til privat klinik

Hvad er et offentligt tilskud?

I Danmark kan du modtage tilskud fra det offentlige, hvis din nedsatte hørelse eller dit høretab kræver behandling. Vi kan hos Din Hørespecialist hjælpe dig med at undersøge, om din nedsatte hørelse er behandlingskrævende. Du kan booke en gratis og uforpligtende høreprøve, hvor vores hørespecialister ser på, hvordan lige præcis din hørelse er påvirket.

Dit offentlige tilskud afhænger af, om du har behov for behandling på ét eller begge øre. Fra den 1. januar 2024 er tilskuddet på 

 

  • 4.386 kr. for behandling til et øre

  • 6.804 kr. for behandling til begge ører

Indledende samtale om din hørelse
Tilskud til høreapparat fra det offentlige
Få høreapparat med offentligt tilskud i forskellige kategorier

Ønsker du at købe et produkt, hvis pris overstiger dit tilskud til høreapparater?

Så skal du selv betale merudgiften - den såkaldte egenbetaling. Det betyder, at du får op til 6.804 kroner af prisen dækket af det offentlige tilskud, når du køber høreapparater. Du kan få nyt tilskud til høreapparater hver 4. år.

 

Kigger du efter høreapparat hos os? Så skal du vide, at alle vores priser er angivet, så de viser din egenbetaling - den såkaldte merpris - efter tilskuddet fra det offentlige er fratrukket. Vi har valgt at angive priserne på den måde, så du nemt og tydeligt kan se, hvad høreapparaterne reelt set koster for dig. Vi ønsker nemlig, at du får den bedste service og rådgivning, og at du ikke bliver vildledt af misvisende priser.

Group 279 (4).jpg

Brug dine tilskud til høreapparater her

Ligesom du kan få tilskud til høreapparater fra det offentlige, kan du også få dækket en del af prisen fra forsikringsordninger såsom Sygeforsikringen Danmark. Hos Din Hørespecialist ved vi godt, at det er fordelagtigt at få tilskud til høreapparater, og derfor kan du selvfølgelig også bruge andre tilskudsordninger hos os.

 

Så er du medlem af Sygeforsikringen Danmark eller Ældre Sagen? Eller får du et helbredstillæg? Kan du også bruge disse tilskud her hos Din Hørespecialist.

Tilskud til høreapparater fra Sygeforsikring Danmark

Hvorfor skal du vælge en privat behandling hos Din Hørespecialist?

Hos Din Hørespecialist har vi en bred vifte af modeller, så du har stor valgfrihed i forhold til hvilken type høreapparat, du gerne vil have og har brug for, hvor du hos en offentlig høreklinik ofte vil møde mere begrænsede muligheder for at vælge. Her er teknologien ikke altid den nyeste, og det er netop denne, der giver dig den bedst mulige hørelse.

shutterstock_1400184053.jpg
Få flere fordele ved valg af høreapparater hos Din Hørespecialist

En anden af vores fordele

Udover det store udvalg med mange forskellige modeller og teknologier, kan du hos en privat forhandler som Din Hørespecialist komme til at få hjælp og vejledning med det samme. I det offentlige er der ofte lange ventetider, både ved udlevering af dit høreapparat og til den efterfølgende kontrol og efterjustering. Det betyder helt konkret, at du kan gå rundt i lang tid uden at få den optimale hjælp med din hørelse. Det er ikke tilfældet hos os, hvor du hurtigt vil komme til første konsultation uden henvisning.

 

Hos Din Hørespecialist kan du bruge dit tilskud fra det offentlige med det samme og uden at gå på kompromis med den type høreapparat og teknologi, der passer til dig. Så kom forbi til en uforpligtende samtale om privat høreapparatbehandling.

Få de nyeste høreapparater

Hos Din Hørespecialist har vi valgt, at det suveræne Widex EVOKE 110 (i alle Behind-The-Ear-versioner) skal være fuldt dækket af tilskuddet og dermed gratis for dig. Det er en af Widexs kvalitetsmodeller, så du kan derfor være sikker på at få glæde af den smarte teknologiske udvikling og de muligheder, der følger med høreapparatet.

 

Desuden får du vores helt unikke tilpasningsmetode med, når du bestiller nyt høreapparat hos Din Hørespecialist - og det er, uanset om du vælger en model med egenbetaling eller et høreapparat til 0 kroner. Vi vil nemlig gerne have, at du får det absolut bedste resultat for lige præcis din hørelse.

Vælg de nyeste høreapparater - og prøv gratis!
bg dark (4).jpg
Bestil en gratis og uforpligtende høreprøve

Vil du gerne vide hvilket høreapparat, der passer bedst til lige præcis dig og din situation? Så bestil en gratis og uforpligtende høreprøve allerede i dag. 

 

Vores hørespecialister vil ud fra målinger og dine oplevelser vejlede dig om, hvilken model der bedst passer til dine behov. 

Bestil en gratis og uforpligtende høreprøve
bottom of page