Strip-Background - Skabelon - mobil.jpg

Tilbehør til høreapparater
 

– GØR HVERDAGEN MED HØREAPPARAT ENDNU NEMMERE

Hos Din Hørespecialist tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør til dine høreapparater. Har du brug for vejledning til valg af tilbehør, kan du skrive til os på info@dinhs.dk.

Se vores store udvalg af forbrugstilbehør til dine høreapparater. Bestil online og få leveret til din dør.

TILBEHØR OG MULIGHEDER

RC-DEX - Fjernbetjening til høreapparat

RC-DEX

RC-DEX er en smart, lille, og brugervenlig fjernbetjening, så du nemt og diskret kan tilpasse indstillingerne i dine høreapparater, som lydskifte og programskift. Fjernbetjeningen er så kompakt, at du nemt kan have den i din nøglering, så du altid har den med dig.

COM-DEX Remote Mic - Mikrofon til høreapparat

COM-DEX Remote Mic

COM-DEX Remote Mic er løsningen til svære en-til-en samtaler i støjende miljøer. Denne lille trådløse mikrofon, kan enten stilles på bordet under en samtale, eller klipses direkte på tøjet af din samtalepartner, så du let kan høre alle detaljer.

FM+DEX - Radio direkte i dit høreapparat

FM+DEX

FM+DEX omsætter signaler fra telespoler og FM-modtagere, og streamer dem til dine høreapparater. Den er udstyret med en knap til programvalg, og har sin egen lydstyrkeregulering, så du nemt og hurtigt kan justere lydniveauet.

TV-DEX - Overfør lyd fra tv til høreapparat

TV-DEX

Få muligheden for trådløst at overføre lyden fra dit TV, direkte ind dine høreapparater, for at øge taleforståelsen. Samtidig kan du slå mikrofonen på dine høreapparater fra, så du kan få den fulde oplevelse af tv-lyden, uden unødig baggrundsstøj.

COM-DEX - Stream til dit høreapparat

COM-DEX

Ved brug af Bluetooth, sørger COM-DEX for at streame al lyd fra din telefon, direkte ind i dine høreapparater. Men den tilhørende app, får du desuden mulighed for nemt at tilpasse dine høreapparater.

CALL-DEX - Streaming af telefonsamtaler

CALL-DEX

Hvis din telefon eller høreapparat ikke har Bluetooth, sørger CALL-DEX for at du stadig kan nyde trådløs streaming af lyd under telefonsamtaler, direkte ind i dine høreapparater.

UNI-DEX - Tilbehør til høreapparat som sender lyd fra computer og mobil

UNI-DEX

UNI-DEX kan tilsluttes mini-jack udgangen på din mobiltelefon eller dit lydudstyr og computer. Det gør det nemt trådløst at sende lyden fra din computer eller mobiltelefon til dine høreapparater, så du får lyden klart og tydeligt.

Tilbehør til høreapparat - WIDEX PerfectDry Lux

WIDEX PerfectDry Lux™

PerfectDry Lux™ er en elektronisk tørreboks til vedligeholdelse af dine høreapparater og ørepropper. Tørreboksen anvender ultraviolet lys (UV-lys) til at nedbryde bakterier. Derved nedsættes risikoen for øreinfektion.

 

Tørreboksen lille, bærbar og nem at anvende. Den renser og tørrer dine høreapparater og tilbehør på blot 45 minutter.