top of page
Tilbehør til høreapparater.jpg

Tilbehør til høreapparater

Gør hverdagen med høreapparater endnu nemmere
Hos Din Hørespecialist tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør til dine høreapparater. Har du brug for vejledning til valg af tilbehør, kan du skrive til os på info@dinhs.dk.

Se vores store udvalg af forbrugstilbehør til dine høreapparater. Bestil online, og få leveret til din dør.

Tilbehør og muligheder til dit høreapparat

Hos Din Hørespecialist bestræber vi os på at yde den bedste kundeservice. Vi går op i, at du er tryg ved at besøge os, og at du især føler, at du bliver lyttet til og taget alvorligt.
Vores mål er, at du er fuldt ud tilfreds med den løsning, vi i fællesskab har fundet frem til, når du forlader vores høreklinik.

Et høreapparat kan være en rigtig god løsning til dig med nedsat hørelse. Hvis du allerede har et høreapparat eller har valgt et i samarbejde med Din Hørespecialist, ved du sikkert

allerede, at du har mulighed for at købe en bred vifte af tilbehør til det. På denne side kan du finde følgende tilbehør til høreapparater:

Få spændende udvalg af tilbehør til høreapparater

Opladere

Hos Din Hørespecialist kan du købe trådløst tilbehør, herunder også trådløse opladere. En trådløs oplader fungerer som en powerbank til høreapparatet. Du behøver derfor ikke at være bange for, om der er nok strøm på dit høreapparat, når du har en trådløs oplader med på farten. Vi tilbyder opladere, der er kompatible med henholdsvis Widex-, Signia-og Oticon-høreapparater.

Smarte oplader til dine høreapparater - undgå batteriskift
Ubesværet brug af dine høreapparater

TV-gadgets

Med TV-gadgets fra enten Oticon, Signia eller Widex kan du streame lyd direkte fra dit fjernsyn ind i dine høreapparater. Det er for eksempel en praktisk løsning til dig, der ser TV sammen med andre, så alle oplever den rette lydstyrke. Nogle modeller tillader ovenikøbet streaming til flere sæt af høreapparater på samme tid.

Fjernbetjeninger

Hos Din Hørespecialist kan du få fjernbetjeninger til dit høreapparat fra Widex, Signia eller Oticon. Med en fjernbetjening er det let at justere lydstyrken, skifte mellem programmer eller slukke for dine høreapparater. Fjernbetjeningerne er nemme at håndtere og kommer
i elegante og diskrete designs.

Juster lyd og vælg programmer med fjernbetjening
Få eksterne mikrofon som kan bruges til foredrag og andre forsamlinger

Mikrofoner

Med en trådløs mikrofon kan du høre og tale på samme måde som ved brug af et håndfrit og trådløst headset. Mikrofonen opfanger tale og lyd, som afspilles i dit
høreapparat og kan derfor være en hjælp i udfordrende lydmiljøer. En mikrofon kan hjælpe dig med samtaler og taleforståelse, som netop kan være udfordringer ved nedsat
hørelse. I situationer som for eksempel møder med mange deltagere, kan det især være en god idé med en trådløs mikrofon.

Tørrebokse

En elektronisk tørreboks er ideel til vedligeholdelse af dine høreapparater og ørepropper. Tørreboksen fra Widex anvender for eksempel ultraviolet lys til at nedbryde bakterier. Dette betyder mindre risiko for øreinfektioner. En tørreboks er som udgangspunkt lille og nem at transportere.

Tørreboks sikrer at dine høreapparater er velholdt
bg.jpg
Widex Sound Assist

Widex Sound Assist

Det bedste tilbehør til dit høreapparat – samlet I en løsning
 

  • Mikrofon til fx møder og middage

  • Fjernbetjening

  • Streaming af musik, film og TV

  • Telespole-forbindelse

  • Håndfri opkald fra din mobil

Opladere
TV gadgets
Fjernbetjeninger
Mikrofoner
Tørrebokse
Widex Sound Assist

Bestil tilbehør til dine høreapparater hos Din Hørespecialist

DHS_Hellerup-min.jpg

Hos Din Hørespecialist har vi samlet vores tilbehør og forskellige muligheder til høreapparater i en webshop, så du nemt kan bestille tilbehør til dine høreapparater hjemme fra dig selv. Der er mange muligheder, og du kan derfor med stor sandsynlighed finde noget, der letter hverdagen for dig.

Er du i tvivl om, hvilket tilbehør til høreapparater der er det rette tilbehør for dig, eller har du spørgsmål til dine muligheder? Du er altid velkommen til at kontakte Din
Hørespecialist eller til at besøge din lokale klinik. Vi står klar med personlig og professionel vejledning.

bottom of page