top of page
18 2-min.jpg

WIDEX høreapparater

Oplev den rene, naturlige lyd
Prøv et WIDEX høreapparat samt vores unikke måde at justere og tilpasse høreapparaterne på - det er gratis og helt uforpligtende. På den måde kan du selv bedømme kvaliteten.

WIDEX: En ny æra af høreapparater

Sig farvel til den kunstige lyd i høreapparatet og goddag til den harmoniske og rene lyd – som du husker den.

 

Selv i de bedste høreapparater har den forvrængede og metalliske lyd ofte været uundgåelig – indtil nu. Med den nye ZeroDelay™-teknologi i blandt andet WIDEX MOMENT fjernes den forsinkelsesbaserede forvrængning fra din høreoplevelse, og du får derved en mere naturlig og ren lyd.

WIDEX Moment - ny generation af høreapparater
bg.jpg
WIDEX Moment - ny generation af genopladelige høreapparater

Oplev den naturlige lyd med WIDEX

1. Dit høreapparat fra WIDEX fjerner den forsinkelsesbaserede forvrængning, så lyden, du hører i høreapparatet, fremstår krystalklart.

2. Du får et af markedets mindste genopladelige høreapparater, så du kan oplade dem trådløst via en smart-oplader.

3. Med WIDEX får du en forbedret evne til at skelne mellem støj og tale, hvilket sikrer dig en behagelig oplevelse i selskaber og samtaler - du får tæt på den perfekte lyd.

Dansk-udviklede høreapparater

Hvorfor skal du vælge et høreapparat fra WIDEX?

Som hørespecialister mener vi, at der påhviler os et ansvar for at tage stilling til de mange løsninger på markedet og nøje udvælge, hvad vi vil tilbyde dig. Vi mener, at WIDEX, leverer den bedste løsning på en række parametre, og vi har derfor valgt at tilbyde deres høreapparater i vores klinikker. Med WIDEX får du:
 

 • Ren, naturtro lyd

 • Exceptionel håndtering af pludselig støj, som for eksempel vindstøj eller tabte ting

 • Nemme og betjeningsvenlige høreapparater

En af WIDEX stærkeste fordele

En af WIDEX stærkeste fordele er, at de ikke designer nye høreapparater for at komme med en ny model. De gør det for at flytte grænserne for teknologien, da de har som bruger i fokus hele vejen.

WIDEXs intelligente lydhåndtering gør deres høreapparater behagelige at have på, i alle miljøer. Deres høreapparater er nogle du tager på og ikke har lyst til at tage af igen.

Ring
70 11 10 70, og oplev hvilken forskel, WIDEX kan gøre for dig.

Nyd en harmonisk lyd og få hørelsen igen

Oplev et gennembrud for hørelsen

Med WIDEX MOMENT vil du for første gang nogensinde få muligheden for at opleve et høreapparat, der ikke længere lyder som et høreapparat. Oplev den naturlige og nærmest perfekte lyd. 

WIDEX MODELLERNE 
Oplev de forskellige WIDEX-høreapparater

WIDEX Moment høreapparat

WIDEX MOMENT

Endelig et gennembrud alle kan høre!

 

Du er muligvis vant til, som bruger af høreapparat, at uanset hvor godt et høreapparat er, vil det altid lyde som et høreapparat. Det er slut nu. WIDEX har for første gang nogensinde skabt et høreapparat, som ikke længere lyder som et høreapparat.

 

Med den nye ZeroDelay teknologi i WIDEX MOMENT fjernes den forsinkelsesbaserede forvrængning fra din høreoplevelse. Med WIDEX Moment får du hertil et høreapparat, som mærkbart forbedrer dine muligheder for klart at skelne tale fra støj. Du kan fokusere på din samtale, og du vil hertil opleve et mere naturligt lydbillede end tidligere. Du får en uovertruffen lydperfektion - skræddersyet til dig!


WIDEX MOMENT er til dato det mindste genopladelige høreapparat – det er slut med batteriskift. Du får: 

 • Opladning via trådløs strømoverførsel

 • Ingen placeringsproblemer i opladeren

 • Ingen kontakter der skal holdes rene

 

Med WIDEX MOMENT får du ubesværet, intuitiv opladning i en praktisk bærbar størrelse.

WIDEX Evoke høreapparat

WIDEX EVOKE

Gennemført og genialt. Bogstaveligt talt.

 

Med WIDEX EVOKE skal du ikke længere anstrenge dig for at følge med i samtaler. Du vil opleve en større harmoni og balance mellem lydene, da EVOKE automatisk lærer dine præferencer i takt med at du bruger dit WIDEX-høreapparat. 

 

Det er ganske enkelt genialt. WIDEX EVOKE kan helt automatisk kende forskel på de forskellige lyde og lydmiljøer, du befinder dig i, så du nemt kan nyde alle de små detaljer, som, du måske havde glemt, var der. 

De nye høreapparater kortlægger det miljø, du er i, og tilpasser sig automatisk, uden at du skal bekymre dig om det. De lyde, du oplever, forandrer sig konstant. Det samme gør WIDEX EVOKE. Problemfrit og i realtid. Har du specifikke ønsker? Du kan nemt og intuitivt indstille høreapparaterne via din telefon og dermed selv skabe de bedste høreapparater for dig - vi er hos Din Hørespecialist selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. 

bg dark (3).jpg
Se vores udvalg af tilbehør til høreapparater, blandt andet den smarte tørreboks fra WIDEX
Prøv et høreapparat uforpligtende

WIDEX giver dig dansk kvalitet

WIDEX blev grundlagt i 1956 i Danmark og har siden starten været blandt de mest innovative høreapparatproducenter, hvor der har været passion for og fokus på at levere den bedste lydoplevelse. Gennem tiden og på hvert skridt i deres rejse har WIDEX-høreapparaterne været af høj kvalitet, hvor de seneste modeller er:

 

 • WIDEX MOMENT

 • WIDEX EVOKE

 • WIDEX BEYOND

 • WIDEX UNIQUE

 • WIDEX DREAM

Oplev et nyt høreapparat
WIDEX - grundlagt i Danmark

Danske WIDEX lancerer ikke en ny model uden grund. De stræber efter altid at være eksperter inden for lyd, levere det bedste samt flytte grænserne for ny teknologi i høreapparater, og deres nye høreapparater er derfor produceret med en grund og et formål: Du skal have den mest naturlige lyd på den mest tilgængelige måde.

En koncern med rødder i familie og detaljer

WIDEX er oprindeligt en familieejet koncern, hvilket har medført både nærhed og kærlighed til de små detaljer, som kan mærkes i alle deres produkter. Hvad enten det drejer sig om deres høreapparater, tilbehør og værktøjer eller de tilhørende programmer til indstilling af høreapparaterne, får du et gennemført produkt, som er en fornøjelse at benytte allerede fra første gang, du tager det i brug.

bottom of page