WIDEX HØREAPPARATER

– OPLEV DEN RENE, NATURTRO LYD

WIDEX MOMENT

En ny æra af høreapparater

Selv i de bedste høreapparater har den forvrængede og metalliske lyd været uundgåelig – indtil nu. Med den nye ZeroDelay™ teknologi i WIDEX MOMENT™ fjernes den forsinkelsesbaserede forvrængning fra din høreoplevelse. Farvel til den kunstige lyd i høreapparatet og goddag til den harmoniske og rene lyd – som du husker den.

MOMENT – DEN RENESTE LYD NOGENSINDE

1

Fjerner den forsinkelsesbaserede forvrængning, så lyden du hører i høreapparatet fremstår krystalklart.

2

Markedets mindste genopladelige høreapparat. Høreapparatet genoplades via trådløs strømoverførsel i en smart oplader.

3

Giver forbedret evne til at skelne mellem støj og tale, som sikrer dig en behagelig oplevelse i selskaber og samtaler.

ET GENNEMBRUD FOR HØRELSE

Med WIDEX Moment vil du for første gang nogensinde få muligheden for at opleve det første høreapparat, der ikke længere lyder som et høreapparat.

Prøv et WIDEX høreapparat samt vores unikke måde at justere på.
Helt uforpligtende.

hvorfor-vælge-widex-e1530267039122.png

Hvorfor vælge Widex høreapparater?

Som hørespecialister mener vi, at der påligger os et ansvar at tage stilling til de mange løsninger på markedet, og nøje udvælge hvad vi vil tilbyde dig. Widex, mener vi, er bedst på flere områder:

Ren, naturtro lyd

Exceptionel håndtering af pludselig støj som vindstøj eller tabte ting

Nemme og betjeningsvenlige høreapparater

En af Widex’ stærkeste fordele er, at de altid er på forkant med den nyeste teknologi. De designer ikke nye høreapparater for at komme med endnu en model, men gør det for at flytte grænserne for teknologien, og de har brugeren i fokus hele vejen. Deres intelligente lydhåndtering gør deres høreapparater behagelige at have på, i alle miljøer. Widex høreapparater er nogle du tager på, og ikke har lyst til at tage af igen.

Prøv WIDEX Moment i dag

Ring 70 11 10 70 og oplev hvilken forskel det nye Moment gør for dig

WIDEX MODELLERNE

Oplev de forskellige Widex høreapparater

Endelig et gennembrud alle kan høre!

 

Brugere af høreapparater er vant til, at uanset hvor godt et høreapparat er, vil det altid lyde som et høreapparat. Det er slut nu. WIDEX har for første gang nogensinde skabt et høreapparat, som ikke længere lyder som et.

 

Med den nye ZeroDelay teknologi i WIDEX MOMENT fjernes den forsinkelsesbaserede forvrængning fra din høreoplevelse. Farvel til den kunstige lyd i høreapparatet og goddag til den harmoniske og rene lyd – som du husker den. Med WIDEX Moment får du derudover et høreapparat, som mærkbart  forbedrer dine muligheder for klart at skelne tale fra støj. Du kan fokusere på din samtale og vil opleve et mere naturligt lydbillede end tidligere. En uovertruffen lydperfektion, skræddersyet til dig!

 

WIDEX MOMENT er til dato det mindste genopladelige høreapparat – det er slut med batteriskift. Opladning via trådløs strømoverførsel – ingen placeringsproblemer og kontakter, der skal holdes rene – bare ubesværet, intuitiv opladning i en praktisk bærbar størrelse.

Gennemført og genialt. Bogstaveligt talt.

 

Med Evoke skal du skal ikke længere anstrenge dig for at følge med i samtaler, du oplever en større harmoni og balance mellem lydene og Evoke lærer automatisk dine præferencer i takt med du bruger det.

 

Det er ganske enkelt – genialt. WIDEX Evoke kan helt automatisk kende forskel på de forskellige lyde og lydmiljøer du befinder dig i, så du nemt kan nyde alle de små detaljer (som du måske havde glemt var der …). De nye høreapparater kortlægger det miljø, du er i, og tilpasser sig automatisk, uden at du skal bekymre dig om det. De lyde du oplever, forandrer sig konstant. Det samme gør WIDEX Evoke. Problemfrit og i realtid. Har du specifikke ønsker, kan du nemt og intuitivt indstille høreapparaterne via din smartphone og dermed selv skabe de bedste høreapparater for dig.

Hør det fra andre brugere af WIDEX høreapparater

Se vores udvalg af tilbehør til høreapparater, bl.a. den smarte elektroniske tørreboks fra WIDEX.

"Det er gået op for mig, hvor meget jeg ikke kunne høre før. Hvis jeg taler med nogen, mens jeg tager høreapparaterne af, lyder det som om de går ind i et andet rum."

Anders, Frederikssund

Widex Beyond 440

"Mine høreapparater har gjort det hele meget nemmere. Problemerne med større forsamlinger og stressen over ikke at kunne høre, er helt forsvundet."

Anette, Birkerød

Widex Unique 440

"Efter mange års kamp, hvor der ikke har været en løsning der virkede for mig, har jeg nu fået nogle høreapparater som passer perfekt til mig."

Anders, Randers

Widex Beyond 330

Dansk kvalitet

Widex blev grundlagt i 1956 i Danmark og har siden starten været blandt de mest innovative høreapparats producenter, hvor der har været fokus på at levere den bedste lydoplevelse. Gennem tiden har Widex høreapparaterne været af høj kvalitet, hvor de seneste modeller er Widex Beyond, Unique og Dream. Widex lancerer ikke en ny model uden grund. De stræber efter altid at levere det ’rigtige’, og flytte grænserne for ny teknologi i høreapparater.

Widex er en familieejet koncern, hvilket medfører en nærhed og kærlighed til de små detaljer, som kan mærkes i alle deres produkter. Hvad enten det drejer sig om deres høreapparater, tilbehør, eller de tilhørende programmer til indstilling af høreapparaterne, opleves et gennemført produkt, som er en fornøjelse at benytte allerede fra første gang, og bliver ved med at være det.