top of page
18 2-min.jpg

WIDEX høreapparater

Oplev den rene, naturlige lyd
Prøv et WIDEX høreapparat samt vores unikke måde at justere og tilpasse høreapparaterne på - det er gratis og helt uforpligtende. På den måde kan du selv bedømme kvaliteten.

WIDEX: En ny æra af høreapparater

Sig farvel til den kunstige lyd i høreapparatet og goddag til den harmoniske og rene lyd – som du husker den.

 

Selv i de bedste høreapparater har den forvrængede og metalliske lyd ofte været uundgåelig – indtil nu. Med den nye ZeroDelay™-teknologi i blandt andet WIDEX MOMENT og WIDEX SMARTRIC fjernes den forsinkelsesbaserede forvrængning fra din høreoplevelse, og du får derved en mere naturlig og ren lyd.

WIDEX Moment - ny generation af høreapparater
bg.jpg
Widex-SmartRIC_Honey-Blond_pair_shadow_600x600.png

Oplev den naturlige lyd med WIDEX

1. Dit høreapparat fra WIDEX fjerner den forsinkelsesbaserede forvrængning, så lyden, du hører i høreapparatet, fremstår krystalklart.

2. Du får et af markedets mindste genopladelige høreapparater, så du kan oplade dem trådløst via en smart-oplader.

3. Med WIDEX får du en forbedret evne til at skelne mellem støj og tale, hvilket sikrer dig en behagelig oplevelse i selskaber og samtaler - du får tæt på den perfekte lyd.

WIDEX MODELLERNE 
Oplev de forskellige WIDEX-høreapparater

Widex-SmartRIC_Silver-Grey_pair_shadow_600x600.png

WIDEX SMARTRIC

Nyeste høreapparat fra WIDEX. 

WIDEX SmartRIC med gennemført design, der sætter mikrofonen i den rette vinkel og dermed forbedrer retningsbestemmelse. SmartRIC er designet med en slank profil, bløde afrundede kanter og er den korteste i sin klasse. 

WIDEX SMARTRIC batteriet holder i op til 37 timer. Høreapparaterne leveres i en bærbar oplader, som kan kan indeholde strøm til over en uges opladning, hvilke gør det nemt at være på farten.

æstetik.

WIDEX Moment høreapparat

WIDEX MOMENT

WIDEX Moment har en fantastisk lyd og apparatet føles ikke som en prob i øret.

Med den nye ZeroDelay teknologi i WIDEX MOMENT fjernes den forsinkelsesbaserede forvrængning fra din høreoplevelse. Med WIDEX Moment får du hertil et høreapparat, som mærkbart forbedrer dine muligheder for klart at skelne tale fra støj. Du kan fokusere på din samtale, og du vil hertil opleve et mere naturligt lydbillede end tidligere. Du får en uovertruffen lydperfektion - skræddersyet til dig!


Med WIDEX MOMENT får: 

  • Opladning via trådløs strømoverførsel

  • Ingen placeringsproblemer i opladeren

  • Ingen kontakter der skal holdes rene

WIDEX Evoke høreapparat

WIDEX MOMENT

WIDEX EVOKE kan helt automatisk kende forskel på de forskellige lyde og lydmiljøer, du befinder dig i, så du nemt kan nyde alle de små detaljer, som, du måske havde glemt, var der. 

Høreapparaterne kortlægger det miljø, du er i, og tilpasser sig automatisk, uden at du skal bekymre dig om det. De lyde, du oplever, forandrer sig konstant. Det samme gør WIDEX EVOKE. Problemfrit og i realtid. Har du specifikke ønsker? Du kan nemt og intuitivt indstille høreapparaterne via din telefon og dermed selv skabe de bedste høreapparater for dig - vi er hos Din Hørespecialist selvfølgelig klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. 

bg dark (3).jpg
Se vores udvalg af tilbehør til høreapparater, blandt andet den smarte tørreboks fra WIDEX
Prøv et høreapparat uforpligtende

WIDEX giver dig dansk kvalitet

WIDEX blev grundlagt i 1956 i Danmark og har siden starten været blandt de mest innovative høreapparatproducenter, hvor der har været passion for og fokus på at levere den bedste lydoplevelse. Gennem tiden og på hvert skridt i deres rejse har WIDEX-høreapparaterne været af høj kvalitet, hvor de seneste modeller er:

 

  • WIDEX MOMENT

  • WIDEX EVOKE

  • WIDEX BEYOND

  • WIDEX UNIQUE

  • WIDEX DREAM

Oplev et nyt høreapparat
WIDEX - grundlagt i Danmark

Danske WIDEX lancerer ikke en ny model uden grund. De stræber efter altid at være eksperter inden for lyd, levere det bedste samt flytte grænserne for ny teknologi i høreapparater, og deres nye høreapparater er derfor produceret med en grund og et formål: Du skal have den mest naturlige lyd på den mest tilgængelige måde.

En koncern med rødder i familie og detaljer

WIDEX er oprindeligt en familieejet koncern, hvilket har medført både nærhed og kærlighed til de små detaljer, som kan mærkes i alle deres produkter. Hvad enten det drejer sig om deres høreapparater, tilbehør og værktøjer eller de tilhørende programmer til indstilling af høreapparaterne, får du et gennemført produkt, som er en fornøjelse at benytte allerede fra første gang, du tager det i brug.

bottom of page