Startside_Momentbg.jpg

WIDEX MOMENT

Endelig et gennembrud alle kan høre

WIDEX Moment

DET FØRSTE HØREAPPARAT
DER IKKE LÆNGERE LYDER SOM ET HØREAPPARAT

Takket være den banebrydende teknologi i WIDEX Moment er den forsinkelsesbaserede forvrængning fjernet. Det betyder, at den kunstige og metalliske lyd, mange brugere forbinder med høreapparater, er fortid.

Med WIDEX Moment får du derudover et produkt, som mærkbart  forbedrer dine muligheder for klart at skelne tale fra støj. Du kan fokusere på din samtale og vil opleve et mere naturligt lydbillede end tidligere. En uovertruffen lydperfektion, skræddersyet til dig!

Kom nemt igang med WIDEX Moment!

1.png

Nemt i gang: Vi laver en høretest og vælger sammen det produkt, som passer bedst til dig og din økonomi.

2.png

Prøv det hjemme: Du får det med hjem og oplever, hvilken forskel det gør i din hverdag og vante omgivelser.

3.png

Afslut eller aflevér: Ønsker du ikke at beholde dem, kan du frit levere dem tilbage efter prøveperioden.

Ja tak

til et uforpligtende prøveforløb 

 
KlausVemmer_web.jpg

Der er bare mindre høreapparat over WIDEX Moment

      Med Moment har jeg en fornemmelse af ikke at have høreapparat på. Jeg oplever baggrundsstøjen som forsvundet, og de skingre lyde er væk. Det er en mærkbar forskel i forhold til mine gamle høreapparater. Før kunne jeg høre alt for mange lyde, når jeg talte med folk. Med Moment er den uønskede støj filtreret væk. Min hørelse lyder fuldkommen ren og uforstyrret og minder mig om tiden, før jeg fik høreapparat. Jeg kan simpelthen mærke, at mit hoved skal koncentrere sig mindre om at adskille lydene, så nu kan jeg i stedet fokusere på alt muligt andet i mine omgivelser. Der er bare mindre høreapparat over Moment.

Klaus Vemmer
WIDEX Moment-bruger

Moment til alle behov

– sammen finder vi den bedste løsning til dig

WIDEX Moment findes i forskellige kategorier og modeller. Når du møder til konsulation i klinikken, vil du sammen med vores hørespecialist afdække dit behov og finde frem til, hvilken kategori der giver mest værdi for dig

icon_1_large.png

4

GRUNDE TIL AT VÆLGE MOMENT™

WIDEXMoment_Features1_bg.jpg

INGEN FORVRÆNGET
ELLER METALLISK LYD

 – FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE

Selv i de bedste høreapparater har den forvrængede og metalliske lyd været uundgåelig – indtil nu. Med den nye ZeroDelay™ teknolog i WIDEX Moment fjernes den forsinkelsesbaserede forvrængning fra din høreoplevelse. Farvel til den kunstige lyd og goddag til den harmoniske og rene lyd – som du husker den.

HURTIG OG DISKRET

GENOPLADNING

WIDEX Moment er til dato det mindste genopladelige produkt – det er slut med batteriskift. Opladning via trådløs strømoverførsel – ingen placeringsproblemer og kontakter, der skal holdes rene – bare ubesværet, intuitiv opladning i en praktisk bærbar størrelse.

icon_2_large_edited.jpg
Smartphone-og-HA-Moment-908x1024.png

NEM INTUITIV KONTROL FRA DIN SMARTPHONE

Kontrollér det fuldt ud ved hjælp af WIDEX’ intuitive apps. Med din smartphone ved hånden kan du skifte program når det passer dig, eller justere på niveauerne. Din lokale hørespecialist kan guide dig til, hvilke apps*, som passer til din smartphone og dit produkt.

*WIDEX MOMENT™ app og WIDEX TONELINK™

GÅ ALDRIG GLIP AF NOGET

En komplet 4-timers opladning giver dig mellem 16-20 timers brug.  I akutte situationer kan du med bare 30 minutters opladning få 4 timers brug.

ELEGANT DANSK DESIGN I VERDENSKLASSE

WIDEX Moment er skabt i rene, tidløse linjer og følger elegant formen på øret. Det er dansk design i verdensklasse. Højtaleren er fremstillet af rustfrist stål i modsætning til de fleste andre i plast. Den avancerede nanocoating afviser fugt langt mere effektivt.