top of page
Herning-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Herning

Placering

Søndergade 16A st. tv

7400 Herning

70 11 10 70

Åben Service

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lukket

08:00 - 15:30

08:00 - 15:30

08:00 - 15:30

08:00 - 14:30

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

høreklinik i Herning
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Herning

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Herning. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Herning et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Herning

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Herning, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Herning i dag

Mød vores personale
i høreklinikken i Herning

Hørespecialist

Helle

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Herning

10 of 10

Jeg følte, at jeg skulle være tilfreds med apparaterne, før hørespecialisten var tilfreds.

– Herning-kunde

10 of 10

Hele forløbet fra a til z var bare super. Venlig og smilende betjening og rigtig god information.

– Herning-kunde

10 of 10

Venlig, tålmodig og engageret medarbejder.

– Herning-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg høreklinikken i Herning

Vores mål er at hjælpe dig, hvor du har brug for det, og med udgangspunkt i dine personlige ønsker og behov. Derfor bestræber vi os på at have lokale klinikker over hele landet, så du kan bestille tid hos Din Hørespecialist, når du ønsker det. Vi tror på, at du får det bedste resultat, når høreprøve, efterjustering eller samtaler foregår i trygge rammer. Så oplever du problemer med nedsat hørelse? Du kan roligt besøge din lokale høreklinik i Herning - både med og uden henvisning fra egen læge.

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Herning - Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

Ved at have lokale høreklinikker kan vi også sikre, at du får personlig vejledning og hjælp. Det betyder, at din tilknyttede Hørespecialist kender dig og ved, hvad du foretrækker, og hvad du muligvis har døjet med i forhold til nedsat hørelse. Hertil vil hørespecialisten altid se på din konkrete situation, så I finder en løsning, der passer til dig. Skal du for eksempel have nyt høreapparat, finder I sammen et, der har de tekniske muligheder, du har brug for og ønsker - og husk, du kan bruge offentligt tilskud hos os. 

 

Lyder det som noget for dig? Du er velkommen til en uforpligtende snak og en gratis høretest hos din lokale høreklinik i 7400 Herning. Vi ligger blot 3 minutters gang fra Herning station og 4 minutter fra MCH Herning Kongrescenter. Du har altså gode parkeringsmuligheder, ligesom det er nemt at komme til og fra høreklinikken, hvis du kommer med kollektiv transport. 

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page