Map_kolding.jpg

Østergade 21

6000 Kolding

70 11 10 70

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.30 - 15.30

09.00 - 15.45

09.00 - 14.15

09.00 - 16.45

Lukket

Det er vigtigt, at du ringer til os på 70 11 10 70 eller skriver til info@dinhs.dk og booker tid i forvejen. Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb.

Lyder det ikke helt, som det skal?

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Kolding

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.


Tag kontakt til os, hvis du:

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater


Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få en høreprøve, vejledning om høreapparater eller har et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi os i høreklinikken. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgmål, du måtte have.

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter – danske WIDEX, Signia og Oticon.

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

Vidste du, at du kan tage dit tilskud fra offentlige med til os?

Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatbutikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatsbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Du kan læse mere om os her.

Kontakt Din Hørespecialist i Kolding

Du er altid meget velkommen til at besøge os i vores butik. På grund af COVID-19 er det nødvendigt med tidsbestilling, da vi desværre ikke kan lukke dig ind uden en aftale først. Du kan se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre på siden.

Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
Book en tid hos Din Hørespecialist i Kolding i dag.

Mød vores personale

i høreklinikken i Kolding

JBE.jpg
Silhuet_profil.jpg

Julie

Hørespecialist

Sofie

Hørespecialist

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Kolding

10 af 10

Den usædvanlig personlige indsats af Faisal – det er ganske formidabelt. Intet overladt til tilfældighederne.

Kolding-kunde

8 af 10

 

Meget dydbegående information, god tid til indstillinger, intet hastværk ift. det offentlige, som kun har en vis tid pr. kunde, hvor jeg følte at tiden ikke var et problem, men jeg skulle være tilfreds.

Kolding-kunde

8 af 10

 

Faisal Nezam i Kolding er dygtig, meget omsorgsfuld og på alle måder en meget dygtig medarbejder, som fortjener STOR ros.

 

Kolding-kunde

Skræddersyet prøveforløb

Skræddersyet prøveforløb

Hos os vil du opleve et individuelt tilpasset prøveforløb, så du kommer bedst muligt fra start. Bliv klogere på, hvordan et veltilrettelagt prøveforløb hos os ser ud.

Rabat med Ældre Sagen

Vi samarbejder med Ældre Sagen logo

Kontakt os

Kontakt Din Hørespecialist Kolding

Har du brug for hjælp eller en uforpligtende samtale om det rigtige høreapparat for dig? Du kan ringe eller skrive til os, eller vælge at blive ringet op.

Vi er stolte over vores samarbejde med Ældre Sagen. Er du medlem, tilbyder vi en række unikke rabatter og fordele, blandt andet gratis Udvidet Tryghedsgaranti.

Typer af høreapparater

Typer af høreapparater

Bag-øret eller i-øret? Et høretab er individuelt, og derfor skal løsningen også være det. Læs mere om, hvilke typer høreapparater og mærker, vi tilbyder.

Hvad koster høreapparater?

Priser på høreapparater

Der findes heldigvis høreapparater, som passer til alle uanset økonomi. Vores priser starter nemlig fra 0 kr., fordi du kan bruge dit tilskud fra det offentlige. 

Tilskud til høreapparater

Tilskud til høreapparater

De fleste kan hvert 4. år få tilskud fra det offentlige til køb af høreapparater. Vidste du, at du kan tage dit tilskud med til en privat høreklinik som os?