Map_odense.jpg

Klosterbakken 22, st. th.

5000 Odense

70 11 10 70

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.30 - 15.30

08.15 - 15.30

08.15 - 16.00

08.30 - 17.00

08.15 - 14.00

Det er vigtigt, at du ringer til os på 70 11 10 70 eller skriver til info@dinhs.dk og booker tid i forvejen. Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb.

Lyder det ikke helt, som det skal?

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Odense

Find dine høreapparater i Odense

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få en gratis og uforpligtende høreprøve, vejledning om høreapparater eller en gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi din lokale høreklinik i Odense. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Odense et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter: 

 

  • WIDEX

  • Signia

  • Oticon

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil. 

Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

Vi tilbyder uforpligtende og vejledende høreprøver i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Kontakt Din Hørespecialist i Odense

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Odense, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning. 

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og book en tid.  Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
Book en tid hos Din Hørespecialist i Odense i dag.

Mød vores personale

i høreklinikken i Odense

Louise, Hørespecialist i Odense
CHA.jpg

Louise

Hørespecialist

Camilla

Hørespecialist

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Odense

10 af 10

God og grundig orientering. Behagelig betjening. Er vældig tilfreds med service.

Odense-kunde

10 af 10

 

Der var afsat god tid til både tests og efterfølgende til justeringer. Der var lydhørighed for mine ønsker og en rigtig god vejledning af brug. Al mulig ros til min behandler.

Odense-kunde

10 af 10

 

Flink dame, hun giver sig tid til en, og det kan jeg godt lide.

 

Odense-kunde

Besøg din lokale høreklinik i Odense

Hos Din Hørespecialist ønsker vi, at det skal være nemt for dig at få en vejledende høreprøve og at få justeret dine høreapparater. Derfor sørger vi for, at der er lokale høreklinikker nær dig. På den måde har du altid en hørespecialist tæt på, så du kan være rolig og tryg ved, at vi er der, når du har brug for det. 

 

Vi tilbyder altid personlig behandling og vejledning, der tager udgangspunkt i netop dig og din situation. Det betyder, at vi tager højde for dine ønsker - både i forhold til kvalitet og økonomi. Ønsker du eksempelvis en bestemt form for lyd? Eller muligvis bestemte former for tilbehør? Vi tager det hele med i vores vurdering og vejledning, så du får den bedste løsning for lige præcis dig.  

 

Ønsker du en gratis og uforpligtende høretest eller justering af høreapparater i Odense C? Du finder vores høreklinik blot fem minutters gang fra henholdsvis Eventyrhaven og Magasin i gågaden. Høreklinikken ligger altså centralt, så du har gode muligheder for at tage offentlig transport eller parkerer, hvis du kommer i bil. 

 

Hos Din Hørespecialist ønsker vi at være dér, hvor du er.