Hører du egentlig efter? Få en høretest i dag

– Gratis og uforpligtende høretest i en butik nær dig

Før du får et høreapparat, skal du have foretaget en høretest. Igennem en høreundersøgelse klarlægger vi,

hvordan dit høretab er. Dette gør vi, da der findes mange forskellige typer af høreskader.

Høretesten kan du få lavet hos din lokale hørespecialist. Det er gratis og fuldkommen uforpligtende.

Find din nærmeste hørespecialist i dag og book en tid til en høreprøve.

Hvorfor er en høretest vigtig?

En høretest er vigtig, når hørespecialisten skal afgøre, hvordan dit høretab ser ud. Hvis ikke du får lavet en høretest, kan du ikke få skræddersyet en løsning til dit høretab. Der går i Danmark i gennemsnit 7 år fra et høretab opstår, til at der bliver gjort noget ved det.

Det er god idé at tage en høretest med jævne mellemrum, da et høretab kommer snigende. Der går ofte nogle år, før du opdager, at du har et høretab. Da høretesten er gratis og uforpligtende hos Din Hørespecialist, opfordres du til at komme ind med nogle års mellemrum og få kontrolleret din hørelse.

Hvis du har et høretab, skal det behandles – ikke anderledes end hvis du har et dårligt syn. Med en høretest kan du imødekomme, og i nogle tilfælde afhjælpe høretabet, hvis høretabet bliver behandlet tidligt nok.

Book en høretest i dag

Sådan foregår en høretest

Når du skal have lavet en høretest, kan det både gøres online og nede hos din lokale hørespecialist. Hvis du er tvivl omkring, hvorvidt du skal have et høreapparat, skal du først have lavet en dybdegående høretest nede i en fysisk butik. Disse høretest er mere præcise end de høretest, som kan tages online.

Før høretesten tager vi en samtale om din hørelse, livsstilfaktorer, bekymringer etc. Herefter undersøger vi dine ører for ører for eventuelle fysiske tegn på nedsat hørelse. Til høretesten får du et sæt hovedtelefoner på, hvorefter hørespecialisten måler din hørelse på hvert øre. Dette gøres ved, at du lytter efter en tone. Så snart tonen lyder trykker du på en knap for at tilkendegive, at du kan høre lyden. Hvis ikke du kan høre en lyd, skal du ikke trykke på knappen.

Efter høretesten gennemgår du sammen med hørespecialisten resultatet, og derefter vurderer vi, om du vil have gavn af et høreapparat eller ej. Du vil også modtage råd og vejledning omkring den løsning, som passer bedst til dig, både hvad angår behov og økonomi.

Hør Flemming Leth fortælle om at få foretaget en høreprøve

Tv-handymanden havde ikke helt regnet med, at hans hørekurven ville falde sådan ud.