top of page
En mand der prøver at høre såtter sin hånd til øret 1-min.jpg

Har du problemer med hørelsen?
Tag vores høretest

Det er gratis og uforpligtende

Oplever du, at hørelsen driller? Så bestil en gratis høretest hos Din Hørespecialist. Vores hørespecialister står klar til at rådgive dig om de løsninger, der passer bedst til lige præcis dig og din situation.

Book en gratis og uforpligtende høretest hos Din Hørespecialist

Hos Din Hørespecialist tilbyder vi både en fysisk og online høretest. Begge er gratis og helt uforpligtende, og du kan tage dem allerede i dag.

Har du et potentielt høretab? Den gratis online høretest giver en indikation af, om du har nedsat hørelse og om du har brug for høreapparater. Den er samtidig også let tilgængelig, da du kan sidde i dit eget hjem, mens du tester din hørelse. Den online høretest kan tages både på computer og på smartphone. Når du skal tage testen online, skal du sidde et roligt sted og du skal bruge hovedtelefoner for at få det bedste resultat.

Book en gratis og uforpligtende høretest hos Din Hørespecialist
Har du brug for høreapparat

Har du brug for et høreapparat

Så er den online høretest ikke helt nok, og den kan altså ikke erstatte en professionel høretest. Hos Din Hørespecialist vil vi gerne lave en mere dybdegående høreprøve, så vi kan kortlægge, hvordan vi bedst hjælper dig med dit høretab. Høreprøven vil indeholde en samtale, en undersøgelse og en mere dybdegående høretest, hvor vi undersøger forskellige lydniveauer og forskellige lydfrekvenser. Testen her kræver mere avanceret udstyr, end den gratis online høretest kan tilbyde. Derfor foreslår vi, at du booker din gratis og uforpligtende høreprøve på din lokale klinik.

bg dark (6).jpg

Find din nærmeste hørespecialist og book tid til en gratis høreprøve.

Ægtepar booker tid
Group 282 (2).jpg

Hvad er en høretest?

En høretest er et værktøj, som vores hørespecialister bruger til at teste din hørelse. Testen fokuserer overordnet på, om du har nedsat hørelse og derfor svært ved at skelne mellem tale og baggrundsstøj eller ved at høre, hvad andre siger. Høretestens resultater indikerer altså om du har brug for hjælp i form af et høreapparat.

 

Udover den overordnede vurdering så viser testen også, hvordan din hørelse specifikt er påvirket. Høretesten er altså også et middel til at se på, hvordan vi på vores klinikker bedst kan hjælpe dig til oplevelsen af bedre hørelse. Har du for eksempel problemer med høje eller lave frekvenser? Det kan vores gratis høretest hjælpe med at belyse.

 

Testen fortæller ikke blot, om du har nedsat hørelse eller ej, men også hvordan din hørelse specifikt er påvirket. Høretesten hjælper altså vores hørespecialister til at rådgive dig på den bedste måde.

Få svar med det samme

Er du i tvivl om, hvorvidt du har nedsat hørelse eller muligt høretab? Prøv vores gratis online høretest her, og få et midlertidigt svar med det samme.

Øre som lytter til en høretest

Sådan foregår høretesten hos Din Hørespecialist

Når du har bestilt tid hos din lokale høreklinik, er du klar til selve høretesten. Alt, du skal gøre, er at møde op. Den gratis og uforpligtende høretest kræver altså ingen forberedelse fra din side.

1. Vi har en indledende samtale om din hørelse

I klinikken vil du først have en samtale med en af vores uddannede hørespecialister. Under samtalen vil I sammen finde frem til de situationer, der kan have betydning for lige præcis dig og din hørelse. I vil altså se på, i hvilke situationer du oplever de største udfordringer. Dette kan være i sociale sammenhænge med mange mennesker og stemmer, udendørs med blæst, vind og støj fra vejen eller ved for eksempel tv'et hjemme i stuen.

indledende samtale om din hørelse.jpg
Tilpasning af høreapparat

2. Din personlige hørespecialist undersøger dine ører

Efter samtalen undersøger hørespecialisten dine ører for at se, om der er fysiske tegn på nedsat hørelse. Du kan være helt rolig - undersøgelsen foregår i rolige omgivelser, og gør ikke ondt.

3. Vi undersøger, hvordan du hører lyde

Efter den indledende samtale og undersøgelse er du klar til høreprøven, hvor vi skal teste din høreevne. Her vil du få et par hovedtelefoner på, hvorefter hørespecialisten måler din hørelse på hvert øre. Udstyret og målingerne, vi bruger, er en del mere avancerede end dem, du stifter bekendtskab med i den online høretest, men for dig vil høretesten stadig virke simpel.

 

Vores hørespecialist afspiller en tone, og så trykker du på en knap, når du hører tonen. Der er ikke rigtige og forkerte svar, for testen skal belyse lige præcis din specifikke oplevelse. Ud fra reaktionerne og lydfrekvenserne kan vores hørespecialist kortlægge, hvordan din hørelse er nedsat. Hørespecialisten kan afklare, hvordan din hørelse er i forhold til støj, og hvor godt du kan adskille lyde fra hinanden. Dette kalder vi hos Din Hørespecialist for skelneevne og taleforståelse. Ud fra resultaterne og en samtale med dig vurderer specialisten, hvordan vi bedst hjælper dig videre.

Høreprøve udført af hørespecialist
bg dark (4).jpg
Hvornår er en høretest vigtig?

En høretest er vigtig, når du oplever problemer med din hørelse, eller når du står og skal have et nyt høreapparat. Den er vigtig, fordi høretesten er med til at belyse, om du har nedsat høreevne, og - mere specifikt - hvordan din hørelse er nedsat.

 

Vores hørespecialister bruger høretesten til at kortlægge din hørelse på den mest præcise måde. Høretesten fortæller ikke bare om din hørelse er nedsat, men også hvordan din hørelse er nedsat, og det er den information, som vores specialister skal bruge til din personlige rådgivning. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig, så du får den bedste løsning i forhold til lige præcis dine behov. Kontakt Din Hørespecialist for en uforpligtende samtale.

Undersøgelse af øre ved en høretest

Vores hørespecialister rådgiver dig gennem hele forløbet

Har du nedsat høreevne, og vil du gerne opleve, om et høreapparat kan give en forbedring? Så hjælper vi dig gerne med et af vores uforpligtende, individuelle prøveforløb. Dette indebærer, at vores hørespecialister i samarbejde med dig tilrettelægger dit forløb, så du får mest muligt ud af høretesten, høreapparatet, vores rådgivning og vores specialiserede ekspertise.  

shutterstock_1027447594.jpg
Kunde i lokalt hørecenter

Vores uforpligtende prøveforløb består generelt af følgende fire trin: 

  • Høretest, analyse og forventninger

  • Omhyggelig og præcis tilpasning af dit høreapparat

  • Prøveforløb med mulighed for finjustering

  • Afsluttende samtale om din oplevelse og tilfredshed med høreapparatet


Du vil gennem hele forløbet have en fast hørespecialist og altså en fast kontaktperson, som kender til dig og dine specifikke behov. Vi tror nemlig på, at et individuelt forløb med en personlig hørespecialist skaber de mest optimale rammer for, at du kan få det bedste ud af din hørelse.

bg dark (4).jpg
Hør Flemming Leth fortælle om at få foretaget en professionel høreprøve

Tv-handymanden havde ikke helt regnet med, at hans hørekurve ville falde sådan ud.

bottom of page