Få en høretest på apoteket

– TJEK DIN HØRELSE MED VORES HØRETESTSTANDER

Din Hørespecialist har besluttet at sætte på fokus nedsat hørelse i samarbejde med en række lokale apoteker rundt om i landet. Vores erfaring er, at alt for mange ikke er klar over, hvor vigtigt det er at være opmærksom på hørelsen, og hvilke muligheder man har for at behandle høretab og for at vælge høreapparat.

På denne side kan du få overblik over vores selvbetjeningsstandere på apotekerne nær dig. Så kan du og dine nærmeste få vished om, hvordan det står til med hørelsen, når det passer jer – det bliver ikke nemmere!

Vidste du – mange danskere har problemer med hørelsen

Ca. 800.000 danskere har høreproblemer, hvorimod kun ca. 300.000 har et høreapparat. Desuden tager det typisk 7 år, fra at man begynder at få problemer med hørelsen, til at man får gjort noget ved det. Det mener vi er ærgerlige år, hvor man mister glæden ved god hørelse, især når det er nemt at få hjælp til problemet.

Sådan virker høreteststanderen

Ved hjælp af en selvbetjeningsstander kan du foretage en kort hørescreening på dig selv for at afklare, om der kunne være brug for at få en mere dybdegående høretest hos vores nærmeste klinik – ganske uforpligtende.


Selvbetjeningsstanderen er nem at betjene ved hjælp af en iPad. Standeren er udstyret med en sæt hovedtelefoner, som sprittes af før og efter brug. Hørescreeningen anvender et avanceret program, som udsætter din hørelse for forskellige lydfrekvenser. Screeningen er klaret på under 2 minutter. Derefter vælger du selv, om du vil ringes op med henblik på at få booket en tid hos vores dygtige hørespecialister, som vil lave en dybdegående høretest og tage en snak med dig om dine muligheder. Det er naturligvis gratis.

Find en høreteststander nær dig

På kortet nedenfor kan du finde det apotek nærmest dig, som tilbyder en hørescreening via vores selvbetjeningsstander. Lige nu tilbyder vi primært services i Nordjylland og Nordsjælland, men vi arbejder på at udbrede selvbetjeningsstanderen til apoteker i hele landet, så alle kan få gavn af en hørescreening, præcis når det passer dem.

Høretest-scanner på apotek

Indtast din by for at finde nærmeste høreteststander (ej postnummer)

Hvor bor du?

Find din nærmeste hørespecialist og book tid til en gratis høreprøve.

Mød vores eksperter på apoteket til en høretest og en snak om hørelse

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor bestræber vi os på at informere om mulighederne for at få hjælp til problemer med hørenedsættelse. Det gør vi bl.a. ved at være til stede på apotekerne med jævne mellemrum og tilbyde hjælp med den afklarende hørescreening samt svare på spørgsmål om nedsat hørelse og høreapparater.

 

Vores kyndige eksperter kan vejlede om alle muligheder på området. Vi vil også forklare hvor nemt det er at tage det offentlige tilskud med til en privat klinik, for på den måde at få et kvalitetshøreapparat uden egenbetaling, og uden at skulle vente op til 50-100 uger, som det er tilfældet på de fleste offentlige klinikker.

Ekspert rådgiver om høretest på apotek