online høretest.jpg

Tag en online høretest 

Få en indikation på, om du har muligt høretab

Med en online høretest kan du nemt og hurtigt teste din høreevne hjemme hos dig selv. Det er gratis og uforpligtende, så du kan roligt tage høretesten online allerede i dag.

Få svar hurtigt med en online høretest

En online høretest er et nemt og hurtigt redskab, du kan bruge, hvis du oplever problemer med nedsat hørelse og gerne vil teste det i rolige omgivelser hjemme hos dig selv. Alt du skal gøre er at finde et par hovedtelefoner frem, og så er du klar til at tage testen. 

 

Her starter du med at besvare nogle korte spørgsmål. Derefter guides du igennem høretesten, hvor du skal lytte til forskellige lydfrekvenser. Når du har gjort det, får du testresultaterne med det samme. Det er altså forholdsvist simpelt og hurtigt at tage testen.

online høretest
bg3.jpg
Two people discussing

Den gratis høretest

Den gratis og uforpligtende høretest tager omkring fem minutter og kan give en indikation på, om du har muligt høretab. Den online høretest kan altså ikke sige, hvordan din hørelse er påvirket, men den kan tegne et overordnet billede af din hørelse, og derfra vise dig om du har tegn på nedsat hørelse.

Hvis det viser dig, at du har en form for nedsat hørelse, kan du derfra overveje, om du gerne vil have foretaget en mere dybdegående høreprøve hos Din Hørespecialist. Denne prøve er, ligesom den online høretest, gratis og uforpligtende.

Er du interesseret i en fuld og grundig høreprøve?

Hvis den online høretest giver en indikation på, at der er nogle problemer med din hørelse, og du gerne vil have dem testet yderligere, så er du velkommen til at få lavet en gratis og uforpligtende høreprøve hos Din Hørespecialist.

 

Her går vi ind og kortlægger, hvordan din hørelse præcist er påvirket, så du får et tydeligt billede af, hvor eventuelle problemer ligger. Det kan vi gøre, da vi har specialiseret udstyr og præcise målemetoder, der kan fortælle os, hvilke frekvenser, du for eksempel kan have problemer med.

 

Hertil vil vores hørespecialister altid tage udgangspunkt i din situation og dine behov, når vi ser på mulige løsninger for dig. Er du for eksempel interesseret i høreapparater, og viser testen, at de kan afhjælpe, så vi vi sammen finde den bedste model for lige præcis dig. 

DHS_Tilpasning-min_edited.jpg
bg dark (3).jpg

Find din nærmeste hørespecialist

nedsat hørelse.jpeg

Oplever du nedsat hørelse?

Nedsat hørelse eller høretab er ikke så ualmindeligt, som du måske går og tror. Faktisk rammes 1 af af 5 voksne, og der er derfor flere, der oplever problemer med hørelsen. Det svære kan dog være selv at opdage det, da nedsat hørelse ofte udvikler sig over tid, og du derfor ikke vil opdage det som en pludselig ændring fra den ene dag til den anden. 

 

Oplever du dog nogle af følgende problematikker, så kan det være tegn på nedsat hørelse:

 

  • Baggrundsstøj forstyrrer dig

  • Du skal anstrenge dig for at føre samtaler

  • Andre skal ofte gentage, hvad de har sagt

  • Du skruer op for TV’et, så det forstyrrer andre

  • Det er vanskeligt at høre, hvad andre siger i telefonen

  • Dine nærmeste fortæller, du har svært ved at høre

bg1.jpg

Teste din hørelse

Hvis du genkender ovenstående, kan du overveje, om du vil teste din hørelse yderligere for at se, om der er tale om høretab og for at klargøre, om høreapparater kan hjælpe dig til en mindre anstrengende og dermed bedre hørelse. 

 

Oplever du, at din hørelse ikke er, som den var engang? Så kan en online høretest eller vores gratis og uforpligtende høretest i klinikken være en god hjælp. Har du spørgsmål til den online høretest eller din hørelse generelt, er du altid velkommen til at kontakte Din Hørespecialist, ligesom du gerne må komme forbi din lokale klinik. Vi er her for at hjælpe dig og din hørelse. 

nedsat hørelse.jpg
hørespecialiste.jpg

Hos Din Hørespecialist tager vi udgangspunkt i dig

Har du taget den online høretest, og vil du gerne have testet din hørelse yderligere? Så står vi klar hos Din Hørespecialist. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende høreprøve, som hjælper os til at undersøge din hørelse i dybden. Vi kan kortlægge, hvordan din hørelse specifikt er påvirket, og derfra kan vi i dialog med dig fastlægge, hvad lige præcis du har brug for. Vi tager altså altid udgangspunkt i din personlige situation og dine individuelle behov. 

Forløb med en af vores hørespecialister

Vælger du at afprøve høreapparater, tilbyder vi et personligt, skræddersyet forløb med en af vores hørespecialister. Her vil I lave en høretest og derfra finjusterer og tilpasse dine høreapparater, så de passer til dig. Herefter vil du i dialog med hørespecialisten kunne afprøve og justerer høreapparaterne yderligere. 

 

Vores mål er, at du får den bedste løsning for lige præcis dig og din hørelse. 

høreapparat behandle høretab.jpeg