top of page
online høretest.webp

Tag en online høretest 

Få en indikation på, om du har muligt høretab

Med en online høretest kan du nemt og hurtigt teste din høreevne hjemme hos dig selv eller et andet roligt sted. Det er gratis og uforpligtende, så du kan roligt tage høretesten online allerede i dag.

Få hurtigt svar med en online høretest

Har du problemer med hørelsen? Eller en oplevelse af at folk mumler? En online høretest er et nemt og hurtigt redskab, du kan bruge, hvis du oplever problemer med nedsat hørelse og gerne vil teste det i rolige omgivelser hjemme hos dig selv. Alt, du skal gøre for at tage testen, er at finde et par hovedtelefoner frem, og så er du klar til at starte testen på enten din mobiltelefon eller din computer. 

 

Her starter du med at besvare nogle korte spørgsmål. Derefter guides du online gennem en høretest, hvor du skal lytte til forskellige lydfrekvenser. Når du har gjort det, får du testresultaterne med det samme. Det er altså forholdsvist simpelt og hurtigt at tage den gratis høretest, og få en indikation om du har et høretab.

online høretest
bg3.jpg
Dialog om høretest og høreapparat

Den gratis online høretest

Den gratis og uforpligtende høretest tager omkring fem minutter og kan give en indikation på, om du har potentielt høretab. Den online høretest kan altså ikke sige, hvordan din hørelse er påvirket, men den kan tegne et overordnet billede af din hørelse, og derfra vise dig om du har tegn på nedsat hørelse.

Hvis din høretest viser, at du har en form for nedsat hørelse, kan du derfra overveje, om du gerne vil have foretaget en mere dybdegående og professionel høreprøve hos Din Hørespecialist i en høreklinik tæt på dig. Denne prøve er, ligesom den online høretest, gratis og uforpligtende.

Er du interesseret i en grundig og professionel høreprøve?

Hvis den gratis online høretest giver en indikation på, at der er nogle problemer med din hørelse, og du gerne vil have dem testet yderligere, så er du velkommen til at få lavet en gratis og uforpligtende høreprøve hos Din Hørespecialist.

 

Vi går via testen ind og kortlægger, hvordan din hørelse præcist er påvirket, så du får et tydeligt billede af, hvor eventuelle problemer ligger og hvor stort dit høretab er. Det kan vi gøre, da vi har specialiseret udstyr og præcise målemetoder, der kan fortælle os, hvilke frekvenser du for eksempel kan have problemer med.
 

Hertil vil vores hørespecialister altid tage udgangspunkt i din situation og dine behov, når vi ser på mulige løsninger for dig. Er du for eksempel interesseret i høreapparater, og viser testen, at de kan afhjælpe, så vil vi sammen finde den bedste model for lige præcis dig. Vi ser altså ikke kun på den gratis høretest, men på alle dine behov og hvordan et høreapparat kan hjælpe dig bedst muligt.  

Få en grundig høreprøve gratis
bg dark (3).jpg
Find din nærmeste hørespecialist
Nedsat hørelse i det ene øre

Oplever du nedsat hørelse?

Nedsat hørelse eller høretab er ikke så ualmindeligt, som du måske går og tror. Faktisk rammes 1 af af 5 voksne, og der er derfor flere, der oplever problemer med hørelsen. Det svære kan dog være selv at opdage det, da nedsat hørelse ofte udvikler sig over tid, og du derfor ikke vil opdage det som en pludselig ændring fra den ene dag til den anden. 

 

Oplever du dog nogle af følgende problematikker, så kan det være tegn på nedsat hørelse, og du kan overveje, om du har brug for at teste din hørelse:

 

  • Baggrundsstøj forstyrrer dig

  • Du skal anstrenge dig for at føre samtaler

  • Andre skal ofte gentage, hvad de har sagt

  • Du skruer op for TV’et, så det forstyrrer andre

  • Det er vanskeligt at høre, hvad andre siger i telefonen

  • Dine nærmeste fortæller, du har svært ved at høre

bg1.jpg

Test din hørelse med en gratis høreprøve

Hvis du genkender ovenstående, kan du overveje, om du vil teste din hørelse yderligere for at se, om der er tale om høretab og for at klargøre, om høreapparater kan hjælpe dig til en mindre anstrengende og dermed bedre hørelse. 

 

Oplever du, at din hørelse ikke er, som den var engang? Så kan en online høretest eller vores gratis og uforpligtende høretest i klinikken være en god hjælp. Har du spørgsmål til den online høretest eller din hørelse generelt, er du altid velkommen til at kontakte Din Hørespecialist, ligesom du gerne må komme forbi din lokale klinik. Vi er her for at hjælpe dig og din hørelse. 

Få testet din hørelse
Dialog om høreapparater og høretest

Hos Din Hørespecialist tager vi udgangspunkt i dig

Har du taget den online høretest, og indikerer resultaterne, at din hørelse er negativt påvirket? Vi står hos Din Hørespecialist altid klar til at hjælpe dig, så du får de helt rette løsninger for dit høretab, i en høreklinik nær dig. 


Vi tilbyder en gratis og uforpligtende høreprøve, som hjælper os til at undersøge din hørelse i dybden. Vi kan gennem vores høretest kortlægge, hvordan din hørelse specifikt er påvirket, og derfra kan vi i dialog med dig fastlægge, hvad lige præcis du har brug for. Vi tager altså altid udgangspunkt i din personlige situation og dine individuelle behov.

Personligt forløb med en af vores hørespecialister

Vælger du at afprøve høreapparater - fordi dine resultater indikerer, at høreapparater kan gavne dig -  tilbyder vi et personligt, skræddersyet forløb med en af vores hørespecialister. Her vil hørespecialisten i samarbejde med dig lave en høretest - som er mere specialiseret end den online høretest - hvorfra det bliver tydeligt, hvordan din hørelse er påvirket. Derfra finder I sammen de helt rette høreapparater, som hørespecialisten finjusterer og tilpasser, så de passer til dig. Endeligt vil du i dialog med hørespecialisten kunne afprøve og justerer høreapparaterne yderligere. 

 

Vores mål er, at du får den bedste løsning for lige præcis dig og din hørelse. 

høreapparat behandle høretab.jpeg
bottom of page