Hørespecialist – vil du udvikle dig hos os?

Vi søger en hørespecialist til vores høreklinik i Kalundborg - Slagelse

Har du lyst til at bruge din faglighed og empati til at hjælpe vores kunder med at få livskvaliteten tilbage gennem en bedre hørelse?

Hos os får du lov til at tage et selvstændigt ansvar i vores butik i Kalundborg. Samtidig får du mulighed for også at være med i vores vækst-rejse i Slagelse og Næstved-området. Vi sørger for, at du løbende udvikler dig – både gennem kurser og sparring med erfarne kolleger, der har en enorm viden om audiologi. Lyder det som noget for dig?

Når kun det bedste er godt nok

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af 25 høreklinikker, der sælger, tilpasser og servicerer et bredt udvalg af høreapparater fra danske WIDEX, Oticon og Signia. Hos os er høj faglighed, kvalitet og god service i højsædet – og det er noget vi lever efter hver dag.

Vi jagter den perfekte kundeoplevelse og tilpasning, og det kan man ikke få med standardløsninger. Derfor benytter vi os som den eneste kæde i Danmark konsekvent af de nyeste audiologiske metoder som fx speech mapping og remote-care. Noget du kommer til at lære meget mere om, når du starter.

LSV_edited.png

Jeg oplever at jeg har mulighed for at udvikle mig løbende rent fagligt. Din Hørespecialist er altid i udvikling med fokus på at optimere behandlingen af klienter. Når man først er ansat hos Din Hørespecialist, har man ikke har lyst til at søge andre steder hen. Vi arbejder altid med de nyeste tekniske og faglige værktøjer. At skifte arbejdsplads ville være som at træde et skridt tilbage.

– Louise Svendsen

Din Hørespecialist i butikken i Odense

Rådgiv vores kunder om høreapparater

Som hørespecialist bruger du din faglighed til at rådgive kunderne, så de føler sig i trygge hænder.

Du får en varieret hverdag, hvor du selv er med til at planlægge din arbejdsuge.

I løbet af typisk en arbejdsdag skal du:

  • justere og tilpasse høreapparater for eksisterende kunder

  • indstille høreapparater for nye kunder

  • forberede kunden på remote-care

  • rådgive på baggrund af eksisterende forskning samt tage imod feedback fra kunden

  • fakturere og sende kunden godt afsted

  • sikre en pæn og ryddelig butik med flyers, foldere og friskbrygget kaffe

Min arbejdsdag er meget afvekslende. Jeg har selv stor indflydelse på hvordan min dag tilrettelægges, hvilket giver mig en stor frihed. Når jeg har meget travle dage, er det ofte fordi jeg selv har lagt ekstra kunder eller opgaver i kalenderen. Jeg er glad hver morgen jeg skal på arbejde.

– Anette Ishøy

Din Hørespecialist i butikken i Frederikshavn

Du kan udvikle dig hos os

Når du starter, kommer du på veltilrettelagt on-boardingforløb, hvor du får en mentor tilknyttet. Din udvikling er vigtig for os, og derfor vil du løbende skulle deltage i intern videreuddannelse med dine kolleger, ligesom du kommer til at arbejde med det nyeste udstyr.

Lidt om dig

Du er imødekommende og lydhør overfor kundens behov. Det betyder også, at du ikke tilfreds, før kunden er tilfreds. Helt tilfreds. Du kan med andre ord lide at give en god service, og derudover har du:

  • en relevant uddannelse som fx audiologiassistent, audiologopæd eller måske har du en bachelor i teknisk audiologi

  • er certificeret til at tilpasse tilskudsberettigede høreapparater i Danmark, og din uddannelse er godkendt af Delta.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning, CV og uddannelsespapirer til Salgschef Winnie Kvistgaard på job@dinhs.dk hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Winnie på 22 52 34 10.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Map_aalborg.jpg

Butikken i Kalundborg

Vænget 22

4400 Kalundborg

Jobbank – for hørespecialister og audiologer!

Tilmeld dig vores jobbank, så kan det være vi rækker ud til dig, næste gang vi søger en ny kollega og du passer på vores ønskede profil.

Send en motiveret ansøgning og cv til job@dinhs.dk