elvis0450_RawEdit_1_small.jpg

Lyder det ikke helt, som det skal?

Med det nye, banebrydende WIDEX Moment hører den forvrængede og ’metalliske’ lyd i høreapparater fortiden til. Du får den mest naturlige lyd nogensinde i et høreapparat.

Med WIDEX Moment slipper du endelig for, at tingene lyder forkert, når du har høreapparat. Du får den reneste og mest naturlige lyd nogensinde, og takket være vores dygtige hørespecialister bliver det indstillet til punkt og prikke, så det matcher lige præcis dit liv og din lydverden.

Oplev nyheden hjemme i vante omgivelser

1.png

Nemt i gang: Vi laver en høretest og vælger sammen det høreapparat, som passer bedst til dig og din økonomi.

2.png

Prøv det hjemme: Du får høreapparatet med hjem og oplever, hvilken forskel det gør i din hverdag og vante omgivelser.

3.png

Afslut eller aflevér: Ønsker du ikke at beholde dine høreapparater, kan du frit levere dem tilbage efter prøveperioden.

pink.jpg

Tilmeld dig prøveforløb – helt uforpligtende

Vurdér selv hvad WIDEX Moment gør for dig. Prøv det kvit og frit derhjemme. Skriv dine kontaktoplysninger herunder, så ringer vi dig op.

Eller ring på tlf. 70 11 10 70

TILFREDSE KUNDER

Vores kunder giver os i gennemsnit
9,3 ud af 10. Det forpligter.

Vi spørger hver uge om vores kunders tilfredshed.

Læs alle kundeevalueringer - klik her.

KlausVemmer_small.jpg

Der er bare mindre høreapparat over Moment

      Med Moment har jeg en fornemmelse af ikke at have høreapparat på. Jeg oplever baggrundsstøjen som forsvundet, og de skingre lyde er væk. Det er en mærkbar forskel i forhold til mine gamle høreapparater. Før kunne jeg høre alt for mange lyde, når jeg talte med folk. Med Moment er den uønskede støj filteret væk. Min hørelse lyder fuldkommen ren og uforstyrret og minder mig om tiden, før jeg fik høreapparat. Jeg kan simpelthen mærke, at mit hoved skal koncentrere sig mindre om at adskille lydene, så nu kan jeg i stedet fokusere på alt muligt andet i mine omgivelser. Der er bare mindre høreapparat over Moment.

Klaus Vemmer
WIDEX Moment-bruger, maj 2020

En perlerække af fordele – hvert øjeblik

Moment_flereHA_shine-1024x389.png

Banebrydende teknologi

Undgå den ‘metalliske’ lyd

Genopladeligt

Slip for batteri-skift

Optimal taleforståelse

Undgå den ‘metalliske’ lyd

Naturlig lyd

Ingen forvrængning

Se reklamefilmen kendt fra TV 2

Oplev hvilken forskel WIDEX Moment

gør for dig

 – prøv kvit og frit

pink.jpg

Det første høreapparat, der ikke lyder som et høreapparat

Med Widex Moment fjernes den kunstige og ’metalliske’ lyd, mange brugere forbinder med lyden i et høreapparat. I de fleste andre høreapparater når den forstærkede lyd trommehinden senere end lyd, der bevæger sig rundt om eartippen og direkte ind i øret. Når disse to lydbølger blandes i øregangen, opstår der interferens, der resulterer i den traditionelle høreapparatlyd.

Den forvrængede og 'metalliske' lyd i de fleste høreapparater skyldesinterferens

Med den nye ZeroDelay™ teknolog i WIDEX Moment behandles signalet hurtigere end nogensinde, hvilket fjerner den forsinkelsesbaserede forvrængning fra din høreoplevelse. Den nye teknologi reducerer behandlingsforsinkelsen mellem mikrofon og højttaler til under 0,5 millisekunder, hvilket er 10-12 gange mindre end det de hidtil bedste høreapparater har kunnet levere. 

Dermed efterlades du med en hørelse, der lyder mindre som et høreapparat og mere som den reneste og mest naturlige lyd. En uovertruffen lydperfektion, skræddersyet til dig takket være vores hørespecialisters omhyggelighed.

Hurtig og smart genopladning

WIDEX Moment er til dato det mindste genopladelige høreapparat. Nu hører batteri-skift fortiden til. Høreapparatet oplades via trådløs strømoverførsel i den smarte oplader. Der er ingen placeringsproblemer og kontakter, der skal holdes rene – bare ubesværet, intuitiv opladning i en praktisk bærbar størrelse.

Gå aldrig glip af noget

En komplet 4-timers opladning giver dig mellem 16-20 timers brug.  I akutte situationer kan du med bare 30 minutters opladning få 4 timers brug.

Book en uforpligtende snak med vores hørespecialist og hør mere om WIDEX Moment

 – lån apparatet med hjem kvit og frit og prøv det, inden du beslutter dig

Nem intuitiv kontrol fra din smartphone

Kontrollér dit høreapparat fuldt ud ved hjælp af WIDEX’ intuitive apps. Med din smartphone ved hånden kan du skifte program når det passer dig, eller justere på niveauerne. Din lokale hørespecialist kan guide dig til, hvilke apps*, som passer til din smartphone og høreapparater.

*WIDEX MOMENT™ app og WIDEX TONELINK™

Elegant dansk design i verdensklasse

WIDEX Moment er skabt i rene, tidløse linjer og følger elegant formen på øret. Det er dansk design i verdensklasse. Højtaleren er fremstillet af rustfrist stål i modsætning til de fleste andre i plast. Den avancerede nanocoating afviser fugt langt mere effektivt.

Det siger vores kunder om os

Tilfredshed forpligter

Vi spørger hver uge om vores kunders tilfredshed.

Læs alle kundeevalueringer - klik her.

10 af 10


Fordi det hele fungerede og betjeningen var optimal.


26-08-21, Nærum

10 af 10


Altid imødekommende og har tid til at høre om at man har et problem. Altid super service


26-08-21, Amager

9 af 10


Meget professionel behandling og forståelse for mine problemer


26-08-21, Hørsholm

Vælg et Moment høreapparat til dit behov

– sammen finder vi den bedste løsning til dig

Du kan få WIDEX Moment i flere kategorier og modeller. Når du møder til konsulation i klinikken, vil du sammen med vores hørespecialist afdække dit behov og finde frem til, hvilken kategori der giver mest værdi for dig

AdobeStock_221340859_Hands.jpeg

Har du høreapparater fra det offentlige?

Når du modtager et gratis høreapparat fra det offentlige, har du ikke nogen valgfrihed i forhold til, hvilket høreapparat du gerne vil have. De modeller, som det offentlige tilbyder, er ofte ældre modeller, som derfor mangler noget af den nye og tilgængelige teknologi, som mærkbart kan forbedre din hørelse.

 

Desuden kan der være meget lang ventetid hos det offentlige, både ved udlevering af høreapparater, og til efterfølgende kontrol og efterjustering af høreapparaterne. Derfor foretrækker mange at tage det offentlige tilskud til høreapparater med til deres lokale hørespecialist, hvor der ingen ventetid er.

Står du på offentlig venteliste? Lad os imens vise dig, hvad vi kan med WIDEX Moment.

Hos os har vi valgt, at det suveræne Evoke 110 i alle BTE versioner skal være gratis. Det er en af WIDEX' kvalitetsmodeller, så derfor kan du være sikker på at få glæde af den smarte teknologiske udvikling og muligheder. Desuden får du, uanset om du vælger en model med egenbetaling som fx det nye WIDEX Moment eller et høreapparat til 0 kroner, vores helt unikke tilpasningsmetode med til høreapparaterne, så du kan få det bedst mulige resultat ud af din hørelse.​

Ring til os på 70 11 10 70 for at høre mere om dine muligheder

– helt uforpligtende.

Du kan tage dit tilskud fra det offentlige med til os. Få mere information.