70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

høreapparater

Hvad er det bedste på markedet?

Hvornår skal jeg bruge høreapparat?

Hvilken forskel gør et høreapparat?

Hvilket høreapparat skal jeg vælge?

Hvordan tilpasses et høreapparat til mig?

Hvilke batterier skal jeg have til mit høreapparat?

Hvad er det bedste høreapparat på markedet?

Vi har valgt kun at tilbyde danske høreapparater af høj kvalitet, og derfor tilbyder vi kun disse to mærker, da vi mener de er de bedste høreapparater på markedet:

widex

Widex

 • Mest naturtro og ægte lyd

 • Optimerer brugernes lydoplevelse

 • Smarte og enkle høreapparater

Oticon

 • Uovertruffen dansk kvalitet

 • Diskrete og elegante høreapparater

 • Smart teknik giver mulighed for bedre tilpasning

Det handler om det bedste for dig

Det kan være svært at skulle udnævne det bedste høreapparat, da der er mange faktorer som spiller ind. Et høretab er altid individuelt, og derfor skal løsningen også være det. Derudover tillader den nyeste teknologi mange former for design og tilbehørsmuligheder, som ikke nødvendigvis er vigtig for netop dig. Dette kan din hørespecialist hjælpe dig med at udvælge, i samarbejde med dig.

Personligt høretab kræver personlig justering

Det kan være svært at skulle udnævne det bedste høreapparat, da der er mange faktorer som spiller ind. Et høretab er altid individuelt, og derfor skal løsningen også være det. Derudover tillader den nyeste teknologi mange former for design og tilbehørsmuligheder, som ikke nødvendigvis er vigtig for netop dig. Dette kan din hørespecialist hjælpe dig med at udvælge, i samarbejde med dig.

Vi forhandler udelukkende dansk kvalitet

Vi ved, at det er nødvendigt med et kvalitetsprodukt, hvis du skal opleve glæden ved at få mest muligt ud af den hørelse du har tilbage. Det er derfor heller ikke et tilfælde, at vi udelukkende tilbyder høreapparats- modeller fra danske Widex og Oticon. Vi mener, kort fortalt, at du med disse to producenter kan opleve den bedst mulige løsning.

Kvalitetshøreapparater uden egenbetaling

Hos Din Hørespecialist tilbyder vi en lang række af de bedste modeller, tilpasset til forskellige behov, og i forskellige niveauer af egenbetaling. Vi er også godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udlevere høreapparater fuldt dækket af det offentlige tilskud – et såkaldt ”gratis høreapparat” – og vi har fundet en løsning fra danske WIDEX, som er din sikkerhed for høj kvalitet og en bedre hørelse.

Hvornår skal jeg bruge høreapparat?

Kan du genkende det her?

 • Du føler det svært at følge med i samtaler.

 • Du er begyndt at skrue højere op for fjernsynet.

 • Du føler det krævende at deltage i større forsamlinger

 • Dine nærmeste er begyndt at sige til dig, at du har svært ved at høre

 

Så kan det være, du har brug for et høreapparat.

De fleste opdager det ikke selv

Et høretab kommer sjældent pludseligt, men er i stedet noget som sker over tid. Ofte lægger de fleste derfor heller ikke mærke til det selv, men det er derimod de nærmeste som foreslår det. Når vi spørger vores kunder, hvornår de besluttede, at de skulle have høreapparat, svarer de typisk, at det var efter anbefaling fra de nærmeste, og det tager derfor ofte længere tid at få gjort noget ved et høretab, end det burde.

Få gjort noget ved hørelsen – allerede i dag

For os er en god hørelse et grundelement i livsglæde og vi taler hellere om ’nedsat hørelse’ frem for ’dårlig hørelse’. Det kan i nogle situationer være svært at finde ud af, hvordan du opdager et høretab eller hørenedsættelse, og derfor anbefaler vi, at du får det tjekket så snart du har mistanke, da behandling af et høretab kan forhindre at det bliver værre. Bestil en tid – uforpligtende.

Hør hvad vores kunder siger!

IMG_4160

”Det har givet mig mere overskud i hverdagen. Jeg kunne sådan set godt høre, hvad folk sagde, men jeg skulle anstrenge mig for at forstå, hvad der blev sagt. Det er jo først nu, hvor jeg har fået høreapparater, at jeg ved, at jeg ikke har fået det hele med.”

– Eva, Widex Beyond 440

Small_Portræt_Ebbe

”Min kone har sagt det til mig i flere år, ligesom familien også har sagt at jeg skulle få gjort noget ved det. Da jeg prøvede høreapparaterne, kunne jeg jo godt høre forskellen. Der manglede lidt. Nu kan jeg også mærke, når jeg lytter til musik, at jeg får mere med, end jeg gjorde før.”

– Ebbe, Oticon Opn 3

Baroque bookshelve details

”Jeg oplevede tit, at jeg måtte bede min familie og venner om at gentage deres spørgsmål. Større forsamlinger var også et problem, da det var anstrengende at skulle koncentrere sig så meget om at lytte efter, hvad der blev sagt.”

– Thomas, Widex Unique 220

– Eva, Widex Beyond 440

– Ebbe, Oticon Opn 3

– Thomas, Widex Unique 220

Oplev hvilken forskel høreapparater gør for dig.
Bestil en tid i dag.

Hvilken forskel gør et høreapparat?

Med høreapparat vil du:

 • Opleve øget taleforståelse
  f.eks. i et selskab kan du lettere skelne tale fra støj, hvilket kan være svært med nedsat hørelse.

 • Opleve at du lettere kan følge med i samtaler
  og du vil opleve at du ikke skal anstrenge dig på samme måde.

 • Begynde at genfinde lyde som før har været forsvundet
  blandt andet fuglekvidder, vinden i træerne og havets brusen.

Du får altid det maksimale ud af din hørelse

Da et høretab er individuelt, kan det også være svært at præcisere, hvor meget et høreapparat kan hjælpe. Hos os vil vi dog sørge for, at uanset hvilket høreapparat du vælger, vil du få det maksimale ud af den hørelse du har tilbage – det vi kalder ’din høregevinst’.

Gør hverdagen lettere med høreapparater

Hvis du vælger nogle af de nyeste høreapparater, får du samtidig glæde af en masse egenskaber, som selv ’normalthørende’ kan misunde. F.eks. håndfri telefonopkald, og streaming af lyd og musik direkte til høreapparaterne.

Oplev forskellen med vores unikke metoder

Når du gennemgår et forløb hos os, bruger vi forskellige unikke metoder, bl.a. Speech-mapping, for at kunne registrere, hvordan netop dit øre opfanger og behandler lyde og hvor fuldendt en taleforståelse du har. Det gør, at vi bedre kan tilpasse dine høreapparater, men samtidig giver det også mulighed for, at vi kan tale med dig om din potentielle høregevinst og den forskel du vil opleve med høreapparater.

Høreapparater mod tinnitus

Har du problemer med tinnitus, kan et høreapparat også være et hjælpemiddel. Nogle høreapparater har indbygget programmer mod tinnitus, som lindrer generne og kan give dig ro.

Hvilket høreapparat skal jeg vælge?

Du skal vælge høreapparater som:

 • Passer til dine behov, både audiologisk og økonomisk.

 • Har funktioner som kan gøre din hverdag nemmere.

 • Er blevet tilpasset præcist til dig.

Høreapparaterne skal passe til alle dine behov

Det kan være svært at gennemskue, hvilket høreapparat man skal vælge. Nogle ønsker ”det bedste høreapparat på markedet”, men hos os foretrækker vi i stedet at tale om det bedste høreapparat til dine behov, både økonomiske og audiologiske. Vi har desuden taget en beslutning om kun at tilbyde høreapparater fra de to danske producenter, Widex og Oticon.

Overvej hvilke ekstra muligheder du har brug for

Ønsker du flere tilslutningsmuligheder, som f.eks. teleslyngeprogram, kan det også begrænse hvilke modeller vi vil anbefale, ligesom designet af høreapparaterne, herunder størrelsen, også kan have en betydning.

Høreapparatet skal passe til dig

Dit høretab spiller også en rolle i hvilke høreapparater vi vil anbefale til dig, da nogle modeller f.eks. ikke er kraftige nok til at hjælpe ved større hørenedsættelser. Desuden kan nogle typer af høreapparater ikke sidde i alle former for øregange.

Vi matcher høreapparaterne med din hørelse

Vi sætter dog en ære i altid at tilpasse dine valgte høreapparater til det bedst mulige resultat for dig – og du kan naturligvis se og opleve hele udvalget, før du vælger den model som passer perfekt til dig.

Typer af høreapparater

BTE

Behind-the-ear høreapparater, er de klassiske modeller som hænger bag på øret. Da høreapparaterne er fysisk større, er der plads til flere og kraftigere komponenter, hvorfor de også kan være nødvendige ved kraftigt høretab. Dog vil den større form også tillade lettere kontrolmuligheder, samt mulighed for tilpasning i meget små øregange.

BTE-ny
Widex-EVOKE-PA-Standard-Titanium-grey-Grey-S-receiver-Instant-round-ear-tip-Hearing-aid-With-shadow

RIC/RITE

Mest Populær

Receiver-in-canal og Receiver-in-the-ear, er en mindre udgave af BTE, hvor højttaleren er flyttet ind i ørekanalen, eller helt ind i øret. Det gør høreapparaterne mere diskrete, når de hænger bag på ørene. Selvom de ikke er helt usynlige, er det stadig muligt at få flotte høreapparater, da designet på moderne høreapparater er blevet betydeligt mere stilfuldt med tiden. Disse anvendes typisk til moderat til svært høretab.

ITE

In-the-ear høreapparater, er flyttet helt væk fra bag ørene, for i stedet at sidde i ørets øregang og hulrum, og dermed synlig. Disse modeller laves ud fra et aftryk af øret, så det passer præcis til ørets individuelle form. Størrelsen på disse høreapparater afhænger delvist af den individuelle øregang, da en smal øregang vil kræve at de interne komponenter sidder lidt længere ude i øregangen, hvor der er plads.

ITE-ny
CIC-ny

CIC

Completely-in-canal er den mindste type af ITE høreapparater, hvor hele høreapparater sidder inde i øregangen. Disse kaldes usynlige høreapparater, da de sidder skjult inde i øret. Da pladsen til komponenter i disse høreapparater er begrænset på grund af den fysiske størrelse, kan ofte kun anbefales til mindre høretab. Mange tilslutningsmuligheder, som f.eks. teleslynge er der ligeledes heller ikke plads til.

beyond_app_settings_equalizer_cmyk_250dpi_transp

PRØV DET NYE WIDEX EVOKE HØREAPPARAT.

Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan det nye høreapparat fra Widex giver dig et uanet antal af muligheder.

Hvordan tilpasser vi dine høreapparater til dig?

Vi tilpasser altid efter:

 • Dit personlige høretab.

 • Dine individuelle behov.

 • Hvad du selv føler lyder bedst.

Tilpasningen er den vigtigste egenskab

Uanset hvilket høreapparat du vælger, er det vigtigste for din hørelse, hvordan høreapparatet bliver tilpasset og justeret. Tilpasning af høreapparater er en meget teknisk-avanceret proces, men vi gør det bedste vi kan, for at sikre at det bliver så let for dig.

Vores forløb er skræddersyet til dig

Vores hørespecialister tager dig gennem et gennemført forløb, hvor du får både tid og mulighed for at prøve forskellige løsninger, som bliver tilpasset til dine behov. Med bl.a. Speech Mapping kan vi kortlægge, hvordan dine ører opfanger tale og dermed tilpasse høreapparaterne præcist til dine ører og din hørenedsættelse.

Den perfekte indstilling er for alle

Alt dette gælder naturligvis for indstilling af alle vores høreapparats-modeller, uanset om du vælger høreapparater til 0 kr. i egenbetaling eller en af de andre modeller med flere funktioner og indstillingsmuligheder.
Læs mere om vores priser.

Hvordan får jeg batterier til mine høreapparater?

Batterier

Når du køber høreapparater i Danmark, er der som en del af løsningen også gratis batterier med. Når de medfølgende batterier er brugt op, kan de bestilles her. På nuværende tidspunkt er det Oticon som håndterer batteribestillingerne, så om du skal bruge batterier til Siemens, Widex, Oticon eller andre mærker, så bestilles de samme sted.

Som noget nyt, tilbyder vi nu også genopladelige løsninger. Nu behøver du ikke længere bekymre dig om batterier. Widex Beyond Z er en udvidelse til dine høreapparater, som gør det muligt at oplade, så de kan lades op om natten, mens du sover. Du slipper for at skulle sørge for at bestille nye batterier, du undgår pludselig at løbe tør for strøm, når du mindst venter det.

beyond_app_settings_equalizer_cmyk_250dpi_transp

PRØV DET NYE WIDEX EVOKE HØREAPPARAT.

Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan det nye høreapparat fra Widex giver dig et uanet antal af muligheder.

Giv dine høreapparater de
optimale forhold

De moderne høreapparater yder bedst, hvis de vedligeholdes løbende og får udskiftet fx slanger og voksfang. Se filmene med tips, tricks og indsigt fra vores audiologiske direktør Thomas Ochner.

Loading...

Lær hvordan du nemt og hurtigt udskifter batteriet i dine høreapparater.
Loading...

I denne video giver Thomas sine bedste tips til, hvordan du let kan vedligeholde og rengøre dine høreapparater.
Loading...

Domen er den del på høreapparatet, som går direkte ind i øret. Thomas viser her, hvordan man skifter domen på sine høreapparater.
Loading...

Få flere tips til hvordan du vedligeholder dine høreapparater – bl.a. ved hjælp af en såkaldt Drybox.
Loading...

Skift af voksfanget er en vigtig del af, hvordan man på bedst vis vedligeholder sine høreapparater.
Loading...

Nogle gange kan det være nødvendigt at skifte høreapparatets slange. Lær hvordan i denne video.

Hør det fra vores kunder

”Det er dumt at vente! Det har ikke nødvendigvis noget med alder at gøre, det har udelukkende noget at gøre med livskvalitet. Hvorfor ikke få gjort noget ved det og fokusere på et godt helbred, så livskvaliteten bevares.”

– Kim Westberg

Find din butik

eller ring på 70 11 10 70

70 11 10 70