70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

Opn up

Oplev mulighederne med det nye Oticon Opn høreapparat, hvor du kan oprette forbindelse direkte til din iPhone. Med Oticon Opns teknologi i ørerne får du et diskret og kraftfuldt høreapparat, som giver dig en problemfri hverdag.

Oticon Opn gør det muligt at snakke i telefon, høre musik og få lyden fra fjernsynet direkte ind i dine høreapparater. Høreapparaterne er en videreudvikling af mangeårige erfaringer i høreapparatsbranchen.

Du er med andre ord i fuldkommen sikre hænder, hvis du vælger at købe det diskrete og kvalitetskriteriet høreapparat Oticon Opn.

Ønsker du at booke en tid, skal du blot ringe 70 11 10 70 og bestille en tid til en gratis og uforpligtende høreprøve.

Forbindelse til omverden

En verden af muligheder åbner sig, når du får Oticon Opn høreapparater. Med forbindelse direkte mellem høreapparaterne og din iPhone kan du streame lyd i høj kvalitet ind i høreapparaterne.

 

 

Se mulighederne

Ønsker du at tilslutte din Oticon Opn til andet end din iPhone eller iPad kan det også lade sig gøre. Med Oticon ON kan du koble dig op til en lang række elektroniske enheder som: TV, Bærbar computere, radio m.m. Med Oticon Opn høreapparater får du ikke blot det komplette lydbillede, men et diskret høreapparat som skjules nemt bag øret.

 

Få kontrollen

Oticon Opn appen giver dig kontrollen over din hørelse nemt og problemfrit. Du får muligheden for at tilpasse lyden i dine høreapparater gennem en række forskellige programmer, som alle er udviklet specielt til Oticon Opn høreapparaterne. Appen kan du downloade i iTunes og forbinde med dine Oticon Opn høreapparater uden andre elektroniske enheder er nødvendige.

Banebrydende teknologi

Oticon Opn høreapparater analyserer de omgivelser, du befinder dig i. Ved at scanne alle lydene omkring dig og fremhæve de vigtige, bliver du i stand til at indgå i forsamlinger på lige fod med andre menneske. Hvis du gerne vil have en problemfri hverdag, hvor dit høretab ikke påvirker dig, så er Oticon Opn høreapparatet, som kan hjælpe.

Oticon Opn Høreapparatet er bygget op omkring den nye Velox platform, som forbedrer høreoplevelsen væsentligt. Dette skyldes, at lyden behandles op til 50 gange hurtigere end på Oticons forhenværende høreapparater. Kombineret med det komplette 360 graders lydbillede, får du med Oticon Opn et høreapparat, som adskiller sig fra andre høreapparater.

Oticon Opn er desuden designet til at lette hjernens arbejde, når den skal forstå de mange lyde, som kommer ind. Ved at adskille lyde hjælper Opn høreapparatet hjernen med orientere sig, adskille -, genkende – og fokusere på de vigtige lyde. Oticon Opn er skræddersyet til dit høretab som sikrer, at du får det maksimale ud af dit høreapparat.

P127_Opn_miniRITE_L_C091SilverGrey_Speaker60_OpenDome_101

ÅBN OP TIL OMVERDEN. Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan et nyt høreapparat fra Oticon giver dig et uanet antal af muligheder.

Den komplette løsning

Hvis du ønsker at imødekomme dit høretab med en komplet løsning, er Oticon Opn det rigtige valg. Høreapparatet kommer fra danske Oticon, som i mange år har leveret høreapparater i verdensklasse. Oticon Opn indeholder den nyeste teknologi, med muligheden for at åbne op til verden omkring dig.

Oticon Opn er et høreapparat made-for-iPhone, hvilket giver muligheder – frem for at skabe begrænsninger. Med 30 % bedre taleforståelse, støjreduktion og balanceret lydbillede får du med Oticon Opn et høreapparat som kan tilpasse sig alle de situationer, du måtte befinde dig i.

Kan du nikke genkendende til nogle af de følgende problemstillinger, så er Oticon Opn et høreapparat du bør have med i tankerne.

Oticon har løsningen hvis du:

 Har svært ved at føre samtaler i forsamlinger

Gerne ville kunne streame lyd direkte fra telefonen til høreapparatet

 Har problemer med at høre lave lyde

Ønsker et diskret høreapparet

Nemt bliver træt, fordi du skal koncentrere dig om at lytte efter

Få en uforpligtende snak

Alle høretab er forskellige, hvorfor det er vigtigt, at du får præcis den løsning som passer til dig. Hos Din Hørespecialist går vi op i, at du får den løsning som passer perfekt til dig. Book en gratis og uforpligtende høretest, hvor du kan blive klogere på Oticon Opn.

70 11 10 70