70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

Naturlig lyd og direkte streaming!

Klar og farverig lyd

Med de smarte høreapparater fra Signia, som oprindeligt udspringer fra Siemens, møder du en ny verden af lyd. Signia byder på en serie af elegante høreapparater, der med den bedste teknik giver dig en mere naturlig hørelse – helt ubesværet.

Du skal ikke bruge nær så meget energi på at lytte og kan i højere grad slappe af og nyde dine samtaler. Du skal ikke længere døje med dårlig hørelse, end ikke i støjende omgivelser.

Signia_pure312_nx_transparent

PRØV SIGNIA GRATIS. Find din nærmeste Hørespecialist og oplev helt uforpligtende, hvordan Signia høreapparaterne giver dig bedre hørelse.

Nyd detaljerne

Den nyeste serie af elegante høreapparater hedder Signia Nx, Natural Experience. For første gang får du kombinationen af en naturlig lyd og en perfekt gengivelse af din egen stemme i et moderne og smart høreapparat. Lyden omkring dig bliver fremhævet på afbalanceret og naturlig vis, så du kommer tæt på din normale hørelse igen.

Samtidig er Signia høreapparaterne udstyret med en række funktioner og streaming-muligheder. Fx kan du streame musik eller tale direkte fra din mobiltelefon eller benytte den smarte app som fjernbetjening til dine høreapparater. 

Nyd den perfekte lyd

  Lyt til egen stemme

  Tale i støj

  Ubesværet samtale

  Klar og farverig lyd

  Streaming til mobil

  Brug fjernbetjening

Hør forskellen - mærk forskellen!

Overvejer du om Signia høreapparater er de bedste for dig? Prøv dem uforpligtende hos os; vi giver omhyggelig vejledning og grundig tilpasning. Uanset om du har erfaring eller blot overvejer om du har et høretab, der kan hjælpes med høreapparater, står vi klar til at hjælpe.

 

Prøv hjemme – Ring 70 11 10 70 eller klik her
70 11 10 70