top of page
Unik audiologisk metode.jpg

Unik audiologisk metode

Den rette indstilling både til dig og teknikken

Det rette høreapparat kræver den rette indstilling – til teknikken, servicen og til dig. Vi tror ikke på standardløsninger. Vi stiller krav til, at du indvier os i dit liv og dine behov, så vi kan indstille høreapparaterne korrekt. Vi optimerer dine nuværende såvel som nye høreapparater ift. din hverdag – og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Helt tilfreds.

Få mest muligt ud af din rest-hørelse

Som de eneste i Danmark har Din Hørespecialist indført en avanceret arbejdsmetode Speech Mapping. Takket være denne metode kan man som høreapparatbruger forvente endnu mere af sine høreapparater. Arbejdsmetoden er udviklet til at sikre en langt mere præcis indstilling af høreapparatet. Derved får man det maksimale ud af sin rest-hørelse.

Din personlige hørespecialist undersøger dine ører.jpeg
Tilpasning af høreapparater i høreklinik

Hvorfor er det vigtigt med den rigtige indstilling? 

I Danmark kan man få sine høreapparater mange steder. Høreapparater findes i et utal af modeller og priser, men fælles for dem alle er, at de er komplicerede tekniske systemer, der kræver stor forståelse og indsigt for at blive tilpasset korrekt. Vi møder desværre alt for ofte brugere, hvis høreapparater ikke fungerer tilfredsstillende, og vi kan oftest konkludere, at årsagerne findes i mangelfuld tilpasning og rådgivning. Det synes vi er en skam, for med det rette udstyr, unikke kompetencer og en nøje tilrettelagt behandlingsmetode, kan selv basis høreapparater give et tilfredsstillende og mærkbart bedre resultat.

Forestil dig, hvad denne metode kan gøre for dig, hvis du samtidig får de nyeste høreapparater med den bedste teknologi. Vi har hos Din Hørespecialist sat os for, at høreapparater med middelmådige tilpasninger aldrig må tilbydes vores kunder. Det er et løfte, vi er rede til at give alle, der tager sit høretab alvorligt.

bg dark (2).jpg
Oplev hvordan Speech Mapping og vores andre værktøjer gør en forskel
Group 279 (4).jpg

Mikroskopisk nørderi

Det lyder nørdet. Og det er også. Speech Mapping og Fri Felt er blot nogle af de værktøjer, som vores dedikerede hørespecialister anvender til at tilpasse høreapparater med. I modsætning til den gængse arbejdsmetode, hvor man antager og håber, at høreapparaterne indstilles korrekt, kan hørespecialisten nu med præcise målinger kontrollere tilpasningen.

Ved Speech Mapping benyttes en lille mikrofon, en såkaldt probe, der nænsomt placeres i øregangen mellem høreapparatets højtaler og trommehinden. Den registrerer øregangens konkrete påvirkning af lyden fra høreapparatet og kontrollerer samtidig, at høreapparatet rent faktisk leverer det tiltænkte. På den måde sikres det, at høreapparaterne giver den optimale effekt og lyd.

Grundig vejledning ved valg af høreapparat

Vores kunders oplevelse med Speech Mapping

Jeg er en særlig én, når jeg skal investere i noget nyt. Jeg undersøger det hele i dybden. Jeg kom så frem til, at I havde det her Speech Mapping system. Det lød vældig tiltalende. Da jeg sad i stolen hos min hørespecialist spekulerede jeg på, hvad der egentlig foregik. Lydene fra Speech Mapping systemet virkede umiddelbart fuldstændig uforståelige. Lyde, ord og endelser. Men jeg må sige, at da programmet var gennemført, var jeg godt nok noget imponeret.

– Ebbe, 71 år, Aarhus

Meget grundig tilpasning og opfølgning.  Personalet virkede meget positive og oprigtige engageret i, at tilpasningen blev foretaget helt korrekt.

– Anette, 42 år, Aarhus

bottom of page