70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

SPRING DE OFF. VENTELISTER OVER

Du behøver ikke at vente måneder på at få nye høreapparater.

I Danmark har du ret til selv at vælge, hvorfra du ønsker at få dine høreapparater – fra det offentlige eller det private. Vælger du at gå privat, kan du undgå ventelisterne,  gøre brug af dit offentlige tilskud – og stadig få et høreapparat uden at skulle have en krone op af lommen.

Hos Din Hørespecialist tilbyder vi f.eks. danske WIDEX Unique 110 Fashion, som vi tilpasser præcist til dig – og yder fri efterjusteringsservice på i fire år..

Få et WIDEX høreapparat fuldt dækket af det offentlige tilskud – uden de lange ventelister.

Farvel venteliste. Goddag valgfrihed. 

Hos DIn Hørespecialist vil vi gerne sikre, at du bliver tilfreds med dine høreapparater. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af høreapparater og modeller, så du finder det rette for dig og dine behov.

Nogle modeller er fuldt dækket af det offentlige tilskud, så du ikke selv skal betale for høreapparatet. Du kan dog også vælge selv at give noget ekstra (den såkaldte egenbetaling) og få mere avancerede modeller.

Vores hørespecialist rådgiver undervejs, og du kan altid uforpligtende prøve den ønskede model.

test_din_hørelse

Sådan foregår en Høretest

Når du skal have lavet en høretest, kan det både gøres online og nede hos en hørespecialist. Hvis du er tvivl omkring, hvorvidt du skal have et høreapparat, skal du først have lavet en høretest nede i en fysisk butik, da disse er mere præcise end, de høretest som kan tages online.

Når du skal have lavet en høretest hos en hørespecialist får du et sæt hovedtelefoner på, hvorefter en audiolog måler din hørelse på hvert øre. Dette gøres ved, at du lytter efter en tone, så snart tonen lyder trykker du på en knap for at tilkendegive, at du kan høre lyden. Hvis ikke du kan høre en lyd, skal du ikke trykke på knappen.

Efter høretesten er slut gennemgår du sammen med hørespecialisten resultatet og derefter vurderes det, om du skal have et høreapparat eller ej.

Hør Flemming Leth fortælle om at få høreapparater 

Lad os hjælpe dig i gang!

Vi kontakter dig, så du kan høre mere om dine muligheder og eventuelt bestille tid til en høreprøve og af uforpligtende afprøvning.


Overblik over de offentlige ventelister? 

Høreforeningen i Danmark gengiver løbende statistikken over ventetiden i det offentlige. Se den aktuelle oversigt på Høreforeningens hjemmeside.

Ønsker du at læse mere omkring, hvor meget tilskud du kan få, hvis du lider af høretab findes yderlige information på vores side omkring høreapparater.

Kom forbi og
få lavet en test

Hvor kan jeg få lavet en høretest?

Ønsker du at få foretaget en høretest? Kan det gøres hos din lokale hørespecialist. Du bestiller en tid er ved at udfylde en kontakt formular også ringer vi til dig og aftaler en tid. Alternativt kan du selv ringe ind og bestille en tid til en høretest hos din foretrukne hørespecialist, eller tage forbi en butik og booke en høretest.

Det er muligt at få lavet høretest i hele landet, da Din Hørespecialist har over 30 butikker spredt ud over hele Danmark. Ikke alle butikker har åbent fem dage om ugen, så det er en fordel at kontrollere, om den butik du ønsker en høretest hos har åbent, den dag du ønsker – ellers står vores sekretærer til rådighed med hjælp og vejledning.

Når du har gennemgået høretesten, vil du efterfølgende modtage råd og vejledning omkring den løsning, som passer bedst til dig, både hvad angår behov og økonomi.

Din Hørespecialist samarbejder med Ældre Sagen, hvilket giver dig en række unikke medlemsfordele og en særlig medlemsrabat. Er du medlem af Ældre Sagen, så kontakt os for en tid og hør mere om, hvordan vi sammen kan give dig den bedste høreapparatbehandling.

70 11 10 70