70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

Simply Unique

Blev ét med din omverden igen

Kan du ikke længere høre lyden af fuglen i træet? Eller er du begyndt at gætte dig til slutningen på sætninger?

Har du et høretab, så er WIDEX Unique løsningen til dig. Med høreapparater fra danske Widex bliver du et fuldgyldigt medlem igen. Widex Unique gør dig i stand til at høre alle lydene, som over årene er forsvundet.

Med meget diskret design og den nyeste teknologi inden for høreapparatsverdenen, bidrager Widex Unique til, at du får en kompromisløs lydoplevelse, som du ikke finder andre steder.

Widexuniquehøreapparat

Book en tid til en gratis høreprøve i dag

Ring 70 11 10 70 eller klik her

Den Unikke lyd

Widex Unique gør det muligt for dig at få et komplet lydbillede. Få et indblik i den fantastiske verden med Widex Unique – klik og se.

ph000683
Indfang det hele

Widex Unique filtrerer mellem alle lydene, så du igen kan høre fuglen i træet eller vandet i åen. Lydene som du måske ikke vidste, at du ikke kunne høre længere bliver helt klare med det fulde lydbillede.

ph000682
Unique lyd

Unique er som en del af Widex udstyret med Widex Lyden. Unique er som en del af Widex udstyret med Widex Lyden. Med en stor båndbredde indfanger høreapparatet små selv de mindste lavfrekvens lyde. Desuden er det med Widex Unique også muligt at filtrere i de mange stemmer i store forsamlinger.

ph000697
Tilpasset til dig

Høreapparaterne kommer i mange forskellige modeller og former, så hvad enten du skal bruge et BTE eller ITE høreapparat, kan Widex Unique serien tilpasses netop dit behov.

Noget for enhver smag

Widex Unique kommer i flere modeller, alt efter hvilket behov du har.

Lige fra en lille Passion model, som man nærmest ikke kan se, til den diskrete In-The-Ear XP model, og til Fashion Power som passer perfekt omme bagved øret og leverer imponerende 11 dages batterilevetid.

AlleUniquehoereapparater
Widex440chippen

Lev livet fuldt ud

Med Widex Unique er en ny tid oprindet inden for høreapparater. Med Unique 440 har Widex skabt et høreapparat, som er i stand til at tilpasse sig øjeblikkeligt.

Er du ude og sejle, vil Widex Unique tilpasse sig med det samme, da Unique 440 chippen er i stand til at forbedre taleforståelsen op imod 50% i vindstøj.

Com-Dex

Med Widex Com-Dex får du muligheden for at tilkoble dig dine trådløse enheder. Com-Dex giver dig muligheden for at streame lyd fra din smartphone til dit høreapparat, så du hele tiden kan være forbundet med omverden.

Dit Widex Unique høreapparat bliver forbundet med Com-Dex og den enhed, som du ønsker. Du kan desuden via din smartphone eller smartwatch styre lyden på dit høreapparat via Com-Dex appen, som også giver mulighed for at retningsbestemme lyden på Widex Unique.

Den lille håndfrie enhed hænger rundt om halsen og er som alt andet udstyr fra Widex i et flot og diskret design. Com-Dex kan desuden tilsluttes to smartphones, så du ikke skal tænke på at skifte forbindelse mellem din arbejdstelefon og hjemmetelefon.

Com-Dex kommer i tre flotte farver, så den kan afspejle dine præferencer.

Com-dextilWidexunique

Få et komplet lydbillede

Oplev hvordan omverden igen bliver mulig at sanse med Widex Unique. Nogen kan opleve, at de ikke får det fulde lydbillede, når de får høreapparat. Enten er lydene stadig ikke helt klare, eller også er der lyde som er blevet for høje.

Med Widex Unique får du det komplette lydbillede – skabt præcis til dig. Unique kan på baggrund af sin store båndbredde indfange alle de lyde som er gået tabt i løbet af årene, men kan på samme tid også filtrere de lyde væk, som du ikke selv synes er behagelige.

Se Mere om Widex

Widex Unique er ikke den eneste serie fra danske Widex. Ønsker du at finde mere information omkring Widex høreapparater, eller at bestille en tid til en gratis og uforpligtende høretest?

Så kontakt os på telefon 70 11 10 70 for at få mere information.

70 11 10 70