70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

Going BEYOND

Få fingrene i
Widex Beyond

Det smarte høreapparat WIDEX Beyond tager dig ind i en helt ny tid, hvor det bliver muligt at indgå på lige fod med alle andre igen – og designe din hørelse direkte fra din smartphone (Android og iPhone). Widex Beyond adskiller sig markant på flere punkter, og giver dig en bedre helhedsoplevelse. Både hvad angår lydoplevelse, design og samspil med andre enheder.

Prøv Beyond

Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan Widex Beyond giver dig et uanet antal af muligheder.


Made for smartphones

Vores behov udvikler sig hele tiden, hvorfor vores høreapparater også skal følge med. Widex Beyond er made-for-iPhone, det vil sige, at du har muligheden for at streame lyd direkte fra din iPhone og op til dine Widex Beyond høreapparater.

Med den nyeste teknologi indenfor høreapparater får du en krystalklar og kompromisløs lydoplevelse, der bygger på Widex’ mangeårige erfaring indenfor høreapparater. Desuden er Widex Beyond den eneste løsning, som både kan forbindes direkte med iPhone og tillader dig, at forbinde høreapparatet med en teleslynge.

beyond_app_settings_equalizer_cmyk_250dpi_transp

PRØV DET SMARTE BEYOND. Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan det nye høreapparat fra Widex giver dig et uanet antal af muligheder.

Et utal af muligheder

kv-beyond

  Retningsbestem lyden

  Finjustering

  Design din egen profil

  Lyt til musik

  Tal i telefon

  Tilpas til selskaber

Avanceret og gennemtænkt

Er du høreapparatsbruger med en smartphone (Android og iPhone), vil du opleve BEYOND som noget særligt. Vi kan som specialister tilpasse et sæt høreapparater, som giver den karakteristiske naturtro lyd fra WIDEX, men som også giver dig mulighed for selv – via din iPhone – at tilpasse lyden i din hverdag.

– Thomas Ochner, audiologisk direktør, Din Hørespecialist.

Kom med ”Beyond”

Prøv topmodellen Widex Beyond – GRATIS
Ring 70 11 10 70 eller klik her

Ønsker du at prøve Widex Beyond? Din Hørespecialist giver, som de første i Danmark, dig muligheden for at prøve de nye høreapparater.

Booke en tid til at prøve Widex Beyond, og få lavet en gratis høretest hos Din Hørespecialist.

Oplev en ny verden

Du kan få lov at prøve tre forskellige høreapparater i en måned – både Widex Beyond men også en række af de andre Widex Høreapparater. Din Hørespecialist tilbyder også de populære Widex Unique -og Dream modeller, som begge har fantastisk lyd og diskret design.

Et fuldgyldigt medlem igen

Når man får et høreapparat vil mange opleve, at de igen bliver et fuldgyldigt medlem af samfundet. Med Widex Beyond kan du deltage i store forsamlinger igen, da Beyond giver det fulde lydbillede.

Det vil sige, at du ikke skal være bange for støjen eller at skulle gætte dig til sætninger og ord. Widex Beyond kan tilpasses hver enkelt situation, og du kan lukke baggrundslyde ude og fokusere lyden mod dem, som sidder overfor dig. Widex Beyond er desuden så utrolig diskret, at menneskerne omkring dig dårligt bemærker, at du har et høreapparat siddende.

Befinder du dig ude i naturen, giver Beyond dig muligheden for igen at høre fuglene synge, bølgerne bruse i havet og sneen knirke under dine fødder. Din Hørespecialist hjælper dig naturligvis med at få tilpasset dine høreapparater, som det præsterer bedst muligt for dig.

Mere af det hele

Widex Beyond bygger videre på Widex Unique modellen, som blev lanceret i 2015. Widex Unique blandt andet leverer 50% bedre taleforståelse under vindforhold, hvilket har været med til at forbedre høreoplevelsen i naturomgivelser. Med udgangspunkt i den berømte Widex lyd tager Widex Beyond skridtet videre og gør, at du igen kan høre fuglene synge i træet og vandet risle i bækken.

Widex Beyond har også forlænget batteritiden, så du som bruger ikke behøver at tænke på, om dit Widex høreapparat har nok strøm til resten af dagen. Du får desuden op til 170 timers batterilevetid i Widex Beyond, en batterilevetid som du ikke finder i andre lignede modeller

beyond_app_settings_equalizer_cmyk_250dpi_transp

PRØV DET SMARTE BEYOND. Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan det nye høreapparat fra Widex giver dig et uanet antal af muligheder.

Find den helt rigtige løsning

Der findes ikke to identiske høretab, hvorfor alle løsninger skal være tilpasset til dig. Ved at vælge Widex Beyond, får du et høreapparat som kan tilpasses netop dine behov i alle situationer – uden at gå på kompromis. Med Widex Beyond får du muligheden for at designe din egen hørelse, gennem Beyond appen kan du tilpasse, og justere lyden, så du får det optimale ud af dit høreapparat.

Du kan læse mere på Widex hjemmeside

70 11 10 70