70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

Ny æra af høreapparater

Det bedste er nu blevet mærkbart bedre

Gennemført og genialt. Bogstaveligt talt. Danske WIDEX har udviklet en ny serie af høreapparater, som giver dig helt nye lydoplevelser og større glæde af din hørelse. Du skal ikke længere anstrenge dig for at følge med i samtaler, du oplever en større harmoni og balance mellem lydene og EVOKE lærer automatisk dine præferencer i takt med du bruger det. Det er ganske enkelt – genialt.

Prøv selv forskellen – helt uforpligtende

At vi er overbevist betyder ikke, at du er overbevist. Vurdér selv. Prøv WIDEX Evoke derhjemme og se, om det er noget for dig. Helt uforpligtende.

 

Nyd detaljerne

WIDEX Evoke kan helt automatisk kende forskel på de forskellige lyde og lydmiljøer du befinder dig i, så du nemt kan nyde alle de små detaljer (som du måske havde glemt var der …). De nye høreapparater kortlægger det miljø, du er i, og tilpasser sig automatisk, uden at du skal bekymre dig om det.

De lyde du oplever, forandrer sig konstant. Det samme gør WIDEX Evoke. Problemfrit og i realtid. Har du specifikke ønsker, kan du nemt og intuitivt indstille høreapparaterne via din smartphone og dermed selv skabe de bedste høreapparater for dig. 

beyond_app_settings_equalizer_cmyk_250dpi_transp

PRØV EVOKE – FOR DIN EGEN SKYLD. Find din nærmeste Hørespecialist og oplev helt uforpligtende, hvordan Evoke høreapparaterne giver dig bedre hørelse.

Fantastisk lyd og smarte funktioner

  Klar taleforståelse

  Automatisk justering

  Smartphone app

  Lyt til musik

  Tal i telefon

  Tilpas til selskaber

Hører tydeligt forskel på stemmerne

Jeg har brugt høreapparater i de seneste 23 år, og jeg har været igennem seks forskellige slags. Nu har jeg fået de allernyeste fra Widex (Evoke, red.), og er du sindssyg mand en kæmpe forskel! Nu kan jeg høre, hvad min hustru siger, når fjernsynet kører, og selv i sociale selskaber kan jeg tydeligt høre forskel på stemmer og følge bedre med i samtalen.

– Erik Halvor Jensen, 83 år, Fredericia

Hør forskellen - mærk forskellen!

Som den første kæde af høreklinikker i Danmark, kan vi tilbyde dig de nye Evoke-høreapparater. Skabt til at give dig en bedre hørelse.

Test høreapparater hos dig selv, før du beslutter dig. Book tid i dag!

Prøv hjemme – Ring 70 11 10 70 eller klik her
70 11 10 70