top of page
Høreapparat for første.jpg

Høreapparat for første gang?

GUIDE TIL FØRSTEGANGSBRUGERE AF HØREAPPARAT

Vidste du, at hver anden dansker over 50 år har nedsat hørelse? Hvis du er én af dem, kan du være helt rolig. Det behøver nemlig ikke forhindre dig i at nyde livet og gøre de ting, du altid har gjort. Her på siden har vi udvalgt indholdet specielt til dig, som overvejer at få foretaget en høretest og måske få et høreapparat.

Download begynderguide – kom i gang med høreapparat

Moderne høreapparater er efterhånden så små og diskrete, at ingen lægger mærke til, at du har dem på – heller ikke dig selv.

Med et nyt høreapparat får du lettere ved at følge med i samtaler, være social og deltage aktivt i større arrangementer. En bedre hørelse kan derfor give dig forøget livskvalitet.

Guide til begyndere - høreapparat første gang
bg dark (6).jpg

Find din nærmeste hørespecialist og book tid til en gratis høreprøve.

Find nærmeste hørespecialist

Fire trin til en bedre hørelse

1. HØREPRØVE

Ring 70 11 10 70 og bestil tid til en uforpligtende høreprøve af en halv times varighed.

2. RÅDGIVNING & VEJLEDNING

Få personlig rådgivning: Vi lytter til dig og din situation og sammenholder det med høretesten. Vi vejleder om de forskellige muligheder og om modeller, løsninger, priser, tilskud mv.

Bedre hørelse - direkte fra smartphone
bg3.jpg
Oplev forskellige høreapparater til dit behov

3. PRØV, EVALUÉR OG VURDÉR

Få personlig rådgivning: Vi lytter til dig og din situation og sammenholder det med høretesten. Vi vejleder om de forskellige muligheder og om modeller, løsninger, priser, tilskud mv.

4. BESLUT DIG

Efter testforløbet mærker du efter og beslutter, om du ønsker at beholde høreapparaterne og fortsætte som kunde hos os. Din lokale hørespecialist bistår med råd og vejledning, samt fri efterjusteringsservice i 4 år.

Hvilket høreapparat passer bedst til mig?

Alle mennesker er forskellige – det er vores hørelse også. Moderne digitale høreapparater er programmeret til at tage højde for netop dine behov. Og med mere end 6.000 variabler i indstillingen er det ekstra vigtigt, at høreapparaterne indstilles helt rigtigt til dine ører.

Vi er specialister i høreapparater fra nogle af verdens bedste producenter, danske Widex og Signia. Vi kender produkterne, deres styrker, svagheder og forskelligheder. Vores viden kombineret med din fortælling og oplevelse afgør, hvilket høreapparat som passer bedst til dig og dine behov. Derfor er det vigtigt, at du prøver høreapparaterne og stiller krav, så vi sammen kan finde det bedste høreapparat til dig – våde i forhold til ydelse, udseende og økonomi.

Find det bedste høreapparat
Samtale om det rigtige valg af høreapparat

Stil krav – og få den bedste oplevelse

Vi er specialister i audiologi, men kun du ved, hvornår det lyder godt. Derfor får du som kunde hos Din Hørespecialist adgang til en række special ydelser, så du kan få den bedste oplevelse:

Speech Mapping

Vi udfører en digital og meget nøjagtig måling af, hvordan høreapparaterne præsterer i dine ører, så vores tilpasning ikke er baseret antagelser og gennemsnits betragtninger. Dermed kan vi sikre en optimal tilpasning og udnyttelse af dine høreapparter i forhold til dit høretab.

Højtuddannet personale

Vores hørespecialister er uddannede audiologer og høreteknikere. Alle kommer på efteruddannelse, hver gang et nyt teknologisk produkt kommer på markedet, og vi indtager det i vores sortiment.

Hos os er du og dine behov i fokus. Vi giver dig professionel rådgivning og nøjagtig tilpasning, så du får lige præcis dét høreapparat, der er rigtigt for dig. I begyndelsen af forløbet vil du få en personlig hørespecialist tilknyttet, som også efter dit køb vil hjælpe dig løbende med at justere apparatet efter dine behov.

bottom of page