top of page

Online finjustering

– FÅ FINJUSTERET DINE HØREAPPARATER HJEMMEFRA

Din Hørespecialist tilbyder en ny smart service med Online finjustering af høreapparater. Den nye service gør det muligt for os at finjustere dine høreapparater fra høreklinikken, mens du sidder derhjemme. Med Online finjustering kan vi skræddersy dine høreapparater til dine vante omgivelser.

Ny smart service med Online finjustering

Kan du forestille dig at sidde hjemme i stuen, mens en hørespecialist justerer dine høreapparater fra høreklinikken? En ny smart ekstra-service tilbydes alle, som vælger at prøve høreapparat hos Din Hørespecialist. Efter en grundig indstilling af apparatet i klinikken, kan hørespecialisten tilgå apparatet med Online finjustering, mens du sidder derhjemme med din smartphone eller tablet. Den smarte teknologi muliggør, at hørespecialisten er sikker på at ramme plet med justeringen og imødekomme dine ønsker, mens du befinder dig hjemme i dit vante lydbillede.

Online finjustering - Remote care af dine høreapparater

Finjustering til dine vante omgivelser

Jytte Wennerstrøm har for nyligt gjort brug af Online finjustering første gang. For hende er det en mærkbar forskel at kunne få høreapparaterne skræddersyet til sit vante lydbillede. Hør hende fortælle om sin oplevelse i videoen.

Så nemt er det at få finjusteret høreapparaterne hjemmefra

Samtidig med udleveringen af dine nye høreapparater udstyrer vi dig med en særlig enhed, såfremt du ønsker den gratis service. Til Online finjustering skal du benytte en app til din smartphone eller tablet. Vi hjælper dig i processen, så du er godt klædt på til at kunne få glæde af Online finjustering på det tidspunkt, behovet opstår. En Online finjustering-konsultation foregår via skærmen på din smartphone eller tablet, hvorigennem du kan føre en samtale med hørespecialisten.​

Hjælp og service af dine høreapparater hjemmefra

Få endnu større glæde af dine høreapparater

Uanset om du er ny eller erfaren høreapparatsbruger, skal du med nye høreapparater vænne dig til lyden og oplevelsen. Med dine nye høreapparater kan du mærke efter i dine vante hjemlige omgivelser, om du føler de gør den fornødne forskel for dig. Det er vigtigt for os, at du kontakter os ved behov for en justering, så du får størst mulig glæde af din nye hørelse.

Få hjælp online - uden at skulle besøge høreklinikken
Tilfreds kunde fortæller om Online finjustering

"En helt nøjagtig finjustering, det kan man bedre få herhjemme"

Jeg synes det er alle tiders idé at kunne få dem justeret herhjemme, for så er vi i vores egne omgivelser. Så en helt nøjagtig finjustering, det kan man bedre få herhjemme.

– Jytte, 79 år, kunde hos Din Hørespecialist

Oplev hvor nemt det er med Online finjustering – prøv uforpligtende.
Online hjælp fra vores hørespecialist

Med smart teknologi skræddersyr vi din hørelse efter dine behov

Med Online finjustering kan vi se hvilke ændringer, som kunden foretager i sine høreapparater alt efter deres behov. Det vil hjælpe os til at se, hvordan kunden gerne vil høre, samt hvor de er i deres tilvænning med høreapparaterne.

– Faisal, hørespecialist

Vores kunders oplevelse med Online finjustering

Jeg fik en grundig undersøgelse og meget kompetent vejledning i brugen af høreapparaterne. Efter en uge blev der arrangeret en online kontrol med via telefon og app. Ved online mødet blev mine høreapparater finindstillet, mens jeg sad i min egen stue. SMART!!

Jane, 61 år, Odense

Fuldt tilfredstillende – og en god og hurtig service.

Per, 82 år, Hørsholm

bottom of page