top of page
Birkerød .webp

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Birkerød

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Placering

Hovedgaden 43 st.th 

3460 Birkerød

70 11 10 70

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08:30 - 16:30

08:30 -17:00

08:30 - 15:00

08:30 - 14:30

08:30 - 12:00

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Birkerød
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Birkerød

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Birkerød. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Birkerød et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Birkerød

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Birkerød, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Birkerød i dag

Mød vores personale
i høreklinikken i Birkerød

HTH.jpg

Hørespecialist

Helene

Hørespecialist

Fatima

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Birkerød

9 of 10

Jeg er meget tilfreds med Pernilles service. Hun er god til at vejlede og hjælpe og virker også som en dygtig sælger.

– Birkerød-kunde

10 of 10

Ualmindelig behagelig og kompetent assistance.

– Birkerød-kunde

9 of 10

God fornemmelse og stor tilfredshed med forløbet. Vil helt sikkert få glæde af apparaterne. Trygt, at jeg kan kontakte jer om problemer eller spørgsmål.

– Birkerød-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg din lokale høreklinik i Birkerød

Kom forbi din lokale høreklinik i Birkerød, og få personlig rådgivning i trygge og vante omgivelser. Din Hørespecialist ligger centralt på Hovedgaden og altså blot 10 minutters gang fra togstationen og cirka 150 meter fra Birkerød Kongevej. Det betyder, at det er nemt for dig at komme til og fra klinikken, så du kan få hjælp, når du har brug for det. 

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Birkerød.png

Mød din personlige hørespecialist

Det er hos Din Hørespecialist vigtigt, at vi ligger i nærheden af dig. Vores mål er nemlig, at du får det bedste ud af din hørelse. Derfor skal det være nemt for dig at komme forbi klinikken, ligesom du skal være tryg hele vejen. Vi kan godt forstå at undersøgelser og behandlinger kan virke skræmmende, og derfor er det vigtigt for os at alt fra samtaler til høreprøven foregår i vante omgivelser. 

 

Når du besøger klinikken, får du tilknyttet en personlig hørespecialist, som sammen med dig vil undersøge din hørelse. Hvis I kommer frem til, at høreapparater kan afhjælpe din situation, vil I sammen finde frem til det helt rette match. Vi ved, at ikke to ører er end, og derfor tager vi altid udgangspunkt i dig. 

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page