Signia_hoereapparater_DHS.jpg

SIGNIA HØREAPPARATER

– EN KLAR OG FARVERIG LYD

Skræddersyet hørelse til dig

Med de smarte høreapparater fra Signia, som oprindeligt udspringer fra Siemens, møder du en ny verden af lyd. Signia byder på en serie af elegante høreapparater, der med den bedste teknik giver dig en mere naturlig hørelse – helt ubesværet. Du skal ikke bruge nær så meget energi på at lytte og kan i højere grad slappe af og nyde dine samtaler. Du skal ikke længere døje med dårlig hørelse, end ikke i støjende omgivelser

Oplev hvilken forskel Signia høreapparater gør for dig

 – kom tættere på lyden af din egen stemme

Oplev helt uforpligtende hvordan Signia høreapparaterne giver dig bedre hørelse.

BOOK EN TID

Høreapparaterne som forstår dine behov

For at du kan kun følge med i samtaler, skal høreapparaterne være i stand til at forstå tale uanset hvilket lydmiljø, du befinder dig i.

Andre høreapparater fokuserer enten på det, der er direkte foran dig ELLER på de generelle omgivelser, hvilket gør, at man ofte går glip af vigtige lyde omkring sig. Signia Xperience er den første høreapparatplatform, der ikke går på kompromis. Platformen kan håndtere lyd direkte foran dig samtidigt med de vigtige lyde omkring dig.

Det kan være svært at følge en samtale, mens du går eller løber, hvis ikke høreapparaterne kan registrere, at brugeren er i bevægelse. Som verdens første kan Signia Xperience mærke, om brugeren er i bevægelse, så du kan følge med i samtalen, selvom du er på farten.

Nu kan du høre alt det, der har betydning for dig:

  • Hør alle lyde, der gør livet glædeligt

  • Hør klart i alle situationer, uanset hvor du er

  • Bliv en aktiv del af samtalerne

Alt lyder naturligt, fordi du hører alle lydene i den rigtige lydstyrke og kan genkende, hvilken retning lyden kommer fra. Signia Xperience er verdens første høreapparater, der er udstyret med akustik-/bevægelsessensorer, der forstår, hvor du er, og hvad du laver, så du får en naturlig lytteoplevelse.

Nu kan du tilberede aftensmaden og stadig deltage i familiens samtale bag dig – også selvom emhætten kører derud af. Du kan gå tur med vennerne i parken og høre dem fra alle vinkler samtidigt med, at du nyder fuglenes kvidren fra træerne.

Med Signia Xperience kan du bevæge dig frit rundt og stadig høre alle de vigtige lyde i krystalklar kvalitet.

Signia høreapparater til dit behov

– sammen finder vi den bedste løsning til dig

Du kan få Signia høreapparater i flere kategorier og modeller. Når du møder til konsultation i klinikken, vil du sammen med vores hørespecialist afdække dit behov og finde frem til, hvilken kategori der giver mest værdi for dig

“Det var lige så jeg havde gåsehud, da jeg skulle hjem i stuen og fortælle det”

Hør Susanne fortælle om sin allerførste oplevelse med høreapparater fra Signia. Susanne er glad for særligt én funktionalitet ved Signia – hun kan retningsbestemme, hvor lyden skal komme fra. På den måde kan hun lukke lyden ude fra begge sider og føre en rolig samtale med personen overfor hende.

Vælg et høreapparat fra Signia

Hvorfor vælge Signia?

Hos Din Hørespecialist mener vi, at det er vores ansvar at tage aktivt stilling til de mange høreløsninger. Vi har nøje udvælgt, hvad vi vil tilbyde dig. Vi mener, at Signia er at optimalt valg på flere områder:

Klar og farverig lyd

Tale i støj

Lyt til egen stemme

Mange brugere af høreapparater oplever lyden af deres egen stemme i høreapparatet som unaturlig og alt for kraftig. Som de første nogensinde er Signia kommet problemet til livs. Med OVP™ (Own Voice Processing, el. egen stemme forstærkning) hører brugere en ideel og behagelig lyd af egen stemme i kombination med optimal taleforståelse og mærkbar dæmpning af støj.

Kontakt os i dag og book tid

Ring 70 11 10 70 og oplev forskellen med Signia