top of page
NYHED   Nye apparater fra Signia.jpg

Signia

Få skræddersyet hørelse til dig

Oplev, hvilken forskel Signia høreapparater kan gøre for dig og din hørelse, og kom tættere på lyden af din egen stemme.

Hvorfor skal du vælge høreapparater fra Signia?

Med de smarte høreapparater fra Signia, som oprindeligt udspringer fra Siemens, møder du en ny verden af lyd.

Signia byder på en serie af elegante høreapparater, der med den bedste teknik giver dig en mere naturlig hørelse – helt ubesværet. Du skal ikke bruge nær så meget energi på at lytte, og du kan dermed i højere grad slappe af og nyde dine samtaler. Du skal med et høreapparat fra Signia ikke længere døje med samme nedsatte hørelse - end ikke i støjende omgivelser med mange mennesker. 

 Hvorfor skal du vælge høreapparater fra Signia?
bg3.jpg
Høreapparater hjælper i mange lydsituationer

Vi har derfor nøje udvalgt Signia, som et af vores foretrukne høreapparater

Hos Din Hørespecialist tager vi aktivt stilling til de mange høreløsninger, der er på markedet, og vi har derfor nøje udvalgt Signia, som et af vores foretrukne høreapparater. Vi vurderer med vores faglige kendskab, at Signia er optimal på flere områder:

  • Du får klar og farverig lyd

  • Du kan høre tale i baggrundsstøj 

  • Du kan høre din egen stemme mest naturligt

 

Mange brugere af høreapparater oplever lyden af deres egen stemme i høreapparatet som unaturlig og alt for kraftig. Det kan du undgå med høreapparaterne fra Signia. De er nemlig, som de første nogensinde, kommet problemet til livs. 

 

Med OVP™ (Own Voice Processing, egen stemme-forstærkning) vil du høre en ideel og behagelig lyd af din egen stemme i kombination med optimal taleforståelse og mærkbar dæmpning af støj. Du vil altså høre fremragende klar tale sammen med lyden af din naturlige stemme.

Augmented Xperience: Få høreapparater, som forstår dine behov

For at du kan følge med i samtaler, skal dine høreapparater være i stand til at forstå tale tydeligt uanset hvilket lydmiljø, du befinder dig i - hvad end der er meget eller mindre baggrundsstøj.

En del andre høreapparater fokuserer enten på dét, der er direkte foran dig ELLER på de generelle omgivelser, hvilket gør, at du ofte går glip af vigtige og fordybende lyde omkring dig. Signia Augmented Xperience er den første høreapparatsplatform, der ikke går på kompromis her. Deres apparater kan håndtere og fokusere på lyd direkte foran dig samtidigt med de vigtige lyde i omgivelserne omkring dig.

Smart teknik og kunstig intelligens

Hør fremragende klar tale, og deltag ubesværet i samtaler

Fremragnede tale og klar lyd i høreapparatet

Det kan være svært at følge en samtale, mens du går eller løber, hvis ikke dit høreapparat kan registrere, at du er i bevægelse. Som verdens første kan Signia Augmented Xperience mærke, om du er i bevægelse, så du kan følge med i samtalen, selvom du er på farten.

 

Med et høreapparat fra Signia kan du høre alt det, der har betydning for dig:

  • Hør alle lyde, der gør livet glædeligt

  • Hør klart i alle situationer, uanset hvor du er

  • Bliv en aktiv del af samtalerne

Signia Augmented Xperience er verdens første

høreapparater, der er udstyret med

akustik-/bevægelsessensorer, der forstår,

hvor du er, og hvad du laver, så du får en naturlig

lytte oplevelse. Det betyder, at når lyden går gennem

dit høreapparat, vil det meste lyde naturligt, fordi du

hører alle lydene i den rigtige lydstyrke og kan genkende,

hvilken retning lyden kommer fra.

 

Nu kan du tilberede aftensmaden og stadig deltage i familiens samtale bag dig – også selvom de taler samtidigt med at emhætten kører. Du kan gå tur med vennerne i parken og høre dem fra alle vinkler, samtidigt med at du nyder fuglenes kvidren fra træerne.

Med Signia Augmented Xperience kan du bevæge dig frit rundt og stadig høre alle de vigtige lyde i krystalklar kvalitet.

Sammen finder vi den bedste løsning for dig og din hørelse

Du kan få Signia-høreapparater i flere kategorier og modeller, og derfor vil vores hørespecialister altid, i dialog med dig, finde den model, der bedst passer til dine individuelle behov. Hvad der passer bedst til én, passer nemlig ikke nødvendigvis bedst til en anden. 

Når du møder til konsultation i klinikken, vil du altså sammen med vores hørespecialist afdække dit behov og finde frem til, hvilken kategori der giver mest værdi for dig. Hertil tilbyder vi et skræddersyet prøveforløb, hvor du kan afprøve høreapparaterne i dine vante omgivelser. Vi finjusterer herefter løbende dine apparater, så de passer til dig.

Indledende samtale om høreapparater
bg3.jpg

Hør Susanne fortælle om sin oplevelse med Signia-høreapparater

“Det var lige så jeg havde gåsehud, da jeg skulle hjem i stuen og fortælle det”

 

Se videoen, og hør Susanne fortælle om sin allerførste oplevelse med høreapparater fra Signia. Susanne er glad for særligt én funktion ved Signia – hun kan retningsbestemme, hvor lyden skal komme fra. På den måde kan hun lukke lyden ude fra begge sider og føre en rolig samtale med personen over for hende.

 

Er du interesseret i det samme? Eller vil du gerne høre om dine muligheder med høreapparater fra Signia? Book tid til en personlig og uforpligtende samtale allerede i dag.

bottom of page