70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

Den rette indstilling
– både til dig og teknikken

Det rette høreapparat kræver den rette indstilling – til teknikken, servicen og til dig. Vi tror ikke på standardløsninger. Vi stiller krav til, at du indvier os i dit liv og dine behov, så vi kan indstille høreapparaterne korrekt. Vi optimerer dine nuværende såvel som nye høreapparater ift. din hverdag – og vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Helt tilfreds.

oti

Audiologien når nye højder

Jo bedre vi sætter os ind i dine behov, desto bedre løsning kan vi skræddersy. Derfor har vi investeret i avancerede audiologiske værktøjer, som bliver stillet til din rådighed:

Speech
Mapping

Nu ved vi, hvordan det lyder i dit øre

Med Speech Mapping kan vi udføre en digital og meget nøjagtig måling af, hvordan høreapparaterne præsterer i dine ører, så vores tilpasning ikke er baseret på antagelser og gennemsnitsbetragtninger. Dermed kan vi sikre en optimal tilpasning og udnyttelse af dine høreapparater i forhold til dit høretab.

beyond_app_settings_equalizer_cmyk_250dpi_transp

PRØV DET NYE EVOKE. Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan det nye høreapparat fra Widex giver dig et uanet antal af muligheder.

Loading...

“Nu kan jeg høre de samme

fugle som min kone kan.”

Hør det fra vores kunder

”Da jeg først fik taget mod til mig og henvendte mig hos Din Hørespecialist, følte jeg mig straks i gode hænder. Da jeg fik mine nye høreapparater på, blev jeg meget rørt. Dét at høre computermusen og overraskelsen over at høre fuglesang igen, var helt fantastisk. Lyde, som jeg ikke havde hørt gennem mange år, var vendt tilbage igen.”

– Lene Kristoffersen, 46.

70 11 10 70