top of page
DJI_0956 1-min.jpg

Gør som Claus

Få gjort noget ved hørelsen

Interview
bg_edited.jpg

Se interview med Claus

Tilpasning af høreapparat og om at være kunde hos Din Hørespecialist

Vi skræddersyr dit forløb

I trygge hænder med et individuelt tilpasset forløb

Hos Din Hørespecialist går vi aldrig på kompromis med kvalitet, og vi er først tilfredse, når dine høreapparater er indstillet præcis til dig og din hørelse. Vi tager dig i hånden fra starten med et skræddersyet forløb og vores unikke arbejdsmetode – så er du på rette vej.

Vi skræddersyr dit forløb
Omhyggelighed er grundstenen.jpg

Omhyggelighed er grundstenen

Et moderne høreapparat byder på en række indstillingsmuligheder, som kræver omhu og teknisk indsigt at få tilpasset korrekt til dig. Uanet hvilke høreapparater du vælger, kan du i vores høreklinikker forvente at få det maksimale ud af dine valgte høreapparater.

Når vi byder dig velkommen hos Din Hørespecialist, vil du opleve et skræddersyet forløb, hvor vi benytter en række avancerede metoder, som giver mulighed for at indstille høreapparatet mere præcist end nogensinde før.

Start et uforpligtende forløb hos din lokale Hørespecialist

Ja tak til et uforpligtende prøveforløb

Et veltilrettelagt forløb – en forudsætning

1. HØREPRØVE, ANALYSE OG FORVENTNINGER

Vi indleder med en fuld undersøgelse af din hørelse og drøfter realistiske forventninger til behandlingen af din hørenedsættelse. Vi måler din evne til at forstå tale på forskellige lydniveauer og analyserer, hvordan din hørelse fungerer ved forskellige lyde.

Vi giver også et uforpligtende indblik i hvilke høreapparater, der bedst tilfredsstiller dine behov. Ønsker du herefter at prøve disse høreapparater og opleve, hvordan vi optimerer dem til dig, aftaler vi en tid til udlevering og tilpasning.

Et veltilrettelagt prøveforløb
Omhyggelig og præcis tilpasning

2. OMHYGGELIG OG PRÆCIS TILPASNING

Ved denne konsultation får du de ønskede høreapparater på og vi justerer efter vores særlige metode – nøjagtigt til dit behov. I modsætning til den gængse arbejdsmetode, hvor man antager og håber at høreapparaterne indstilles korrekt, laver vi konstante målinger med avanceret udstyr for at se, hvordan lyden rent faktisk arter sig i dit øre. Således sikrer vi dig, at høreapparaterne giver den optimale effekt og lyd.

Test af din taleforståelse
Vores arbejde med din hørelse og dine høreapparater har et enkelt formål: At skabe et naturligt og harmonisk lydbillede samtidig med at dine taleforståelse maksimeres. Derfor afslutter vi med en test af netop din taleforståelse for at sikre, at du får leveret den optimale effekt på forskellige taleniveauer og i forskellige støjmiljøer. Kun på den måde kan vi kontrollere og garantere, at du får den maksimale forståelse af tale.

3. ONLINE FINJUSTERING OG
TILFREDSHEDSMÅLING

Uanset om du er ny eller erfaren høreapparatsbruger, skal du med nye høreapparater og vores nye måde at justere på, vænne dig til lyden og oplevelsen. Du skal tage høreapparaterne med hjem og mærke efter i dine vante omgivelser, om du føler de gør den fornødne forskel for dig.

 

Efter en uges tid, ringer vi dig op via en Ipad og foretager en online finjustering. Her justere vi dine høreapparater, så lyden bliver tilpasset til dine vante omgivelser. 
 

Vi beder dig undervejs udfylde en tilfredshedsmåling, som vi tager udgangspunkt i til vores sidste konsultation. Her afklarer vi, hvor tilfreds du er med høreapparaterne og finjusterer om nødvendigt, så du får størst mulig glæde af din nye hørelse.

Online finjustering af høreapparater
Fri efterjusteringsservice i 4 år

4. FRI EFTERJUSTERINGSSERVICE i 4 ÅR

Vi ved af erfaring, at selv den mest nøjagtige tilpasning og justering af høreapparater har behov for løbende eftersyn og vedligehold. Din hørelse ændrer sig med tiden og der kan opstå pludselige behov, som du skal kunne få løst uden lange ventetider eller ekstra gebyrer.

Som kunde hos Din Hørespecialist har du fri adgang til vores efterjusteringsservice. Opstår noget uventet eller driller teknikken, kan du altid kontakte os eller komme ind i en af vores butikker til Åbent Service (mandag kl 12.30 - 13.30 eller torsdag kl 09.00-10.00).
Vi har derudover planlagt et serviceforløb over fire år, som sikrer, at dine høreapparater holdes opdateret og at justeringen altid passer til dine behov.

bg dark (4).jpg

Vejen til høresucces handler selvfølgelig om et godt høreapparat, men lige så vigtig er den audiologiske proces. Det handler om, hvordan vi får mest muligt ud af den rest-hørelse du har tilbage – altså hvordan vi opnår størst høregevinst. Vi undersøger, hvor meget du kan forvente og sikrer, at de høreapparater du vælger rent faktisk også giver dig det.

– Thomas Ochner, Audiologisk Direktør

Audiologisk service sikrer høj tilfredshed

Speech Mapping – nu ved vi, hvordan det lyder i dit øre

Med Speech Mapping kan vi udføre en digital og meget nøjagtig måling af, hvordan høreapparaterne præsterer i dine ører, så vores tilpasning ikke er baseret på antagelser og gennemsnitsbetragtninger. Dermed kan vi sikre en optimal tilpasning og udnyttelse af dine høreapparater i forhold til dit høretab.

I Danmark kan du få tilskud til høreapparater fra det offentlige. Du kan tage tilskuddet med til os.

Du kan få høreapparater, der er dækket fuldt af det offentlige tilskud - det vil sige høreapparater, der er gratis for dig.
Du kan bruge tilskuddet sammen med en egenbetaling og derved få mere specialiserede høreapparater med den nyeste teknologi.

bottom of page