Høreapparater i alle prisklasser

– HØJ KVALITET FRA 0 KR. I EGENBETALING

Din Hørespecialist tilbyder høreapparater, der passer til enhver pengepung og et hvert behov. Vi stiller dog altid kvalitetskrav til vores leverandører. Det ligger os på sinde kun at tilbyde høreapparater af høj kvalitet. Vi forhandler derfor kun høreapparater fra danske WIDEXSignia og Oticon. Uanset fra hvilken priskategori du vælger høreapparater, tilbyder vi kun de bedste i kategorien. Derfor kan du trygt vælge fra den kategori, du synes passer til dig. Vi står inde for kvaliteten.

I Danmark kan du få tilskud til høreapparater fra det offentlige. Du kan tage tilskuddet med til os.

Hvad er prisen på et høreapparat?

Når man taler om hvad et høreapparat koster, er der mange ting som kan udelades for at give en tilsyneladende lavere pris. Hos os er vi meget åbne om, hvad prisen for høreapparatet inkluderer, og hvad det koster med eller uden egenbetaling/tilskud fra det offentlige. Alle priser inkluderer vores unikke og meget præcise tilpasningsmetode, så vi kan sikre, at du får det maksimale ud af din hørelse og dine høreapparater. Selvfølgelig også, hvis du vælger et høreapparat fuldt dækket af det offentlige tilskud – et såkaldt ”gratis høreapparat”. Vi går aldrig på kompromis med service.

Forskellige behov – forskellige kategorier

For at kunne hjælpe dig til at finde det mest egnede høreapparat, har vi inddelt høreapparaterne i forskellige kategorier. Fra 0 kr. i egenbetaling* og opefter. Når du møder til konsultation, vil du sammen med vores hørespecialist afdække dit behov og finde frem til, hvilken kategori der giver mest værdi for dig. Herunder kan du se de forskellige kategorier og den egenbetaling, der typisk er forbundet med et høreapparat i den pågældende kategori.

Har du nogle spørgsmål omkring tilskud og egenbetaling, så hjælper vi dig gerne. Ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Alle oplyste priser er din egenbetaling efter tilskud fra det offentlige er fratrukket.

Standard

Din Hørespecialist har høreapparater til 0 kr. i egenbetaling. Vi har gjort meget ud af at finde høreapparater, som du kan blive tilfreds med. Apparaterne er fra danske WIDEX, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Modeller

WIDEX Evoke 110 i alle BTE versioner (ikke RIC)

Avanceret

Denne kategori byder på ganske fine høreapparater, som hjælper dig godt. Teknikken tillader gode justeringsmuligheder og giver dig som bruger god hjælp i dagligdagen. Der er tilmed mulighed for et par høreprogrammer og teleslynge.

Modeller

WIDEX Moment 110, Evoke 110 RIC

Oticon Ria2

Præcision

Denne kategori byder på høreapparater, som har en avanceret teknik. Forskellen fra et basis er den avancerede justerings-mulighed, som hørespecialisten har, så dine høreapparater bedre kan justeres.
Du får som bruger et bedre lydbillede og dermed en renere lyd. Høreapparaterne tilbyder støjdæmpning, automatisk lydniveau-regulering, anti-hyle-system og flere justeringsmuligheder.

Modeller

Eksklusiv

Denne kategori byder på høreapparater, som har en avanceret teknik. Forskellen fra et basis eller komfort høreapparat er en meget præcis og avanceret justerings-mulighed for din hørespecialist, som justerer din høreapparater. Du får som bruger et nøjagtigt genspejlet lydbillede af din omverden og dermed en ren og klar lyd. De bliver endnu nemmere at forstå nuancer i tale. I større selskaber vil du opleve en bedre lydopfattelse og endnu bedre taleforståelse. En præcis støjregulering sørger for, at lyden kun dæmpes i det frekvensområde, hvor der rent faktisk er støj. Du får teknisk støjdæmpning, automatisk lydniveau-regulering, anti-hylesystem og endnu flere såkaldte justeringskanaler, Bluetooth-teknologi, fjernbetjening og lytteprogrammer.

Modeller

Sublim

Denne kategori byder på høreapparater, som har den sidste nye og og absolut bedste teknik. Du får som bruger den bedst mulige lyd, der findes på markedet fra de førende høreapparatsproducenter. Med denne teknik får du den mest nuancerede lyd- og støjregulering. Det bliver muligt at fremhæve tale og sætte støj i baggrunden, så den næsten er væk. Dette er et resultat af brugen af avanceret teknik, som kan justeres specielt til dette formål. Nuancer i tale – især i støjfyldte miljøer, såsom større forsamlinger – bliver dermed markant renere.
Du får teknisk støjdæmpning, automatisk lydniveau-regulering, anti-hylesystem og op til 20 justeringskanaler, Bluetooth-teknologi, fjernbetjening, lydprogrammer, lydtransponering og tinnitusprogrammer.

Modeller

Bestil en gratis høreprøve. Oplev derhjemme hvilket høreapparat, der passer bedst til dig og din økonomi.

WIDEX Evoke 440, Beyond 440, Unique 440

Oticon Opn 1

Tag dit tilskud fra det offentlige med til os

I Danmark kan du få tilskud fra det offentlige til køb af høreapparater. Det kræver, at du har et behandlingskrævende høretab, som vi kan hjælpe dig med at afklare, når du kommer ned til os.

Er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, eller har du helbredstillægskort?Læs mere om dine muligheder for yderligere tilskud.

Vi sidder klar til at hjælpe. Bestil tid eller ring 70 11 10 70

Kontakt os

Tlf. 70 11 10 70

E-mail: info@dinhs.dk

Medlem af:

Samarbejde med:

Forhandler af:

WIDEX høreapparater
Signia høreapparater
Oticon høreapparater

Copyright © 2020 Din Hørespecialist ApS - Hovedgaden 49 - 2970 Hørsholm - Tlf. 70 11 10 70 - Mail info@dinhs.dk - CVR-nr: 34484120