top of page
AdobeStock_232507483 1-min.jpg

Se vores priser på høreapparater

Brug dit offentlige tilskud her
Uanset hvilken type af høreapparater og hvilket prisniveau du vælger, tilbyder vi kun de bedste modeller. Du kan derfor trygt købe de høreapparater, du synes, der passer til dig hos Din Hørespecialist. Vi sikrer kvaliteten.

Vælg høreapparat efter dine behov

Når du vælger dit høreapparat, skal du tænke på dine specifikke behov. Du skal overveje både taleforståelse og støjgener, ligesom du kan se på ønsker til programmer og forbindelse til telefon. Det kan være svært selv at identificere, hvad der helt præcist påvirker din hørelse, og derfor vil vores hørespecialister hjælpe dig med at kortlægge dine specifikke behov. 

Når du ved hvilken type høreapparat, du har brug for, kan du med fordel se på vores udvalg af modeller. Vi har inddelt de forskellige høreapparater i kategorier, så du nemmere kan finde den type, du har brug for. Vi har inddelt fra 0 kroner i egenbetaling og opefter. 

 

Herunder kan du se de forskellige kategorier og den egenbetaling, der typisk er forbundet med et høreapparat i den pågældende kategori. Alle oplyste priser angiver din egenbetaling. Det vil sige, at prisen er dén, du betaler, efter tilskud fra det offentlige er trukket fra.

Vælg det rette høreapparat til dine behov og økonomi
Prisliste 2023 - høreapparater hos Din Hørespecialist

Oplader til genopladelige høreapparater er ikke inkluderet i overstående priser. 

Standard

Hos Din Hørespecialist har vi høre-apparater til 0 kroner i egenbetaling. Det betyder, at du kan få dine høre-apparater gratis, når du bruger dit tilskud fra det offentlige i Danmark. Vi har gjort meget ud af at finde det høreapparat, som bedst opfylder dine generelle behov. Apparatet er fra danske WIDEX, som aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Vores standardmodel:

 • Widex Evoke110 Fashion Mini

 • Widex Evoke 110 13D

Avanceret

Denne kategori byder på høreapparater med mere avanceret teknik bag sig. Teknikken tillader gode justeringsmuligheder og giver dig som bruger god hjælp i dagligdagen, for eksempel med genopladelige batterier. Med de forskellige høreapparater fra den avancerede kategori er der tilmed mulighed for høreprogrammer og en teleslynge.

De avancerede modeller:   

 • Widex Moment 110 (13D, 312, mRIC)

 • Widex Evoke 110 (RIC)

Præcision

Denne kategori byder på høreapparater, som har en endnu mere avanceret og præcisionssikker teknik. Forskellen fra standardkategorien er den ekstra og mere præcise justeringsmulighed. Hørespecialisten kan med høreapparater fra denne kategori bedre justere, så du får et skarpere lydbillede og dermed en renere lyd. Justeringen indebærer blandt andet støjdæmpning, automatisk regulering af lydniveau og et anti-hylesystem.

Oplev præcision med vores modeller

 • Widex Moment 220 (13D, 312, mRIC)

 • Signia AX 3

 • Signia Silk X 3

 • Insio Charge&GO AX 3

 • Styletto AX 3

 • Pure Charge & GO AX 3

Eksklusiv

Den eksklusive kategori tager høreapparaterne til det næste niveau. Forskellen mellem et eksklusivt høreapparat og de andre høreapparater er en endnu mere præcis og avanceret justeringsmulighed for din hørespecialist. Det giver dig som bruger et nøjagtigt, genspejlet lydbillede af din omverden og dermed en ren og klar lyd, så du får klar taleforståelse og ingen støjgener.

 

Det bliver altså endnu nemmere at forstå nuancer i tale med de eksklusive høreapparater. I større selskaber vil du for eksempel opleve en bedre lydopfattelse og endnu bedre taleforståelse. En præcis støjregulering sørger for, at lyden kun dæmpes i det frekvensområde, hvor der rent faktisk er støj.

 

Du får i denne kategori teknisk støjdæmpning, automatisk lydniveauregulering, anti-hylesystem og endnu flere såkaldte justeringskanaler. Hertil får du også Bluetooth-teknologi, fjernbetjening og lytteprogrammer.

De eksklusive modeller
 

 • Widex Moment 330 (13D, 312, mRIC)

 • Signia AX 5

 • Signia Silk X 5

 • Signia Active Pro

 • Insio Charge&GO AX 5

 • Styletto AX 5

 • Pure Charge&GO AX 5

 Sublim

Denne kategori byder på de nyeste høreapparater med den mest udviklede teknik bag sig. Du får som bruger af høreapparater fra den sublime kategori den bedst mulige lyd, der findes på markedet fra de førende producenter. Med denne teknik får du den mest nuancerede lyd- og støjregulering. Det bliver derved muligt at fremhæve tale og sætte støj i baggrunden, så den næsten er helt væk. 

 

Høreapparater fra den sublime kategori er et resultat af den nyeste teknik på området. Nuancer i tale – især i støjfyldte miljøer, såsom større forsamlinger – bliver dermed markant renere. Du får teknisk støjdæmpning, automatisk lydniveauregulering, anti-hylesystem og op til 20 justeringskanaler. Hertil er der også Bluetooth-teknologi, fjernbetjening, lydprogrammer, lydtransponering og tinnitusprogrammer.

Oplev bedre hørelse med de sublime modeller

 • Widex Moment 440 (13D, 312, mRIC)

 • Signia AX 7

 • Signia Silk X 7

 • Insio Charge&GO AX 7

 • Styletto AX 7

 • Pure Charge&GO AX7

Priser

Hvad er prisen på nye høreapparater?

Vi oplever til tider, at nogen præsenterer misvisende eller forvirrende priser på høreapparater i Danmark. Det kan de, da der er en del aspekter - såsom efterjustering og tilpasning - der kan undlades, så det ligner, at du får de billigste høreapparater. Det er dog ikke altid tilfældet.

 

Hos Din Hørespecialist er vi meget åbne om, hvad prisen inkluderer, og hvad det koster med eller uden egenbetaling og tilskud fra det offentlige. Når du køber høreapparater fra os, er du derfor sikret, at de priser, du ser, er de priser, der reelt gælder.

Forskellige priser til forskellige høreapparater
Group 279 (4).jpg
Hvad er prisen på nye høreapparater_.jpeg

Hvad inkluderer vores priser?

Alle vores priser inkluderer vores unikke og meget præcise tilpasning af høreapparater, så vi kan sikre, at du får det maksimale ud af din hørelse og dit produkt. Du skal nemlig ikke døje med støjende omgivelser og ringe taleforståelse, når du har fået dit høreapparat. Og dette gælder selvfølgelig også, hvis du vælger et høreapparat, som er fuldt dækket af et offentligt tilskud – et såkaldt ”gratis høreapparat”. Vi går aldrig på kompromis med vores service og dine behov.

Få høj kvalitet og sikre løsninger

Hos Din Hørespecialist tilbyder vi en bred vifte af høreapparater, så du kan vælge den type, der passer til dine behov og dine prisønsker. Din Hørespecialist stiller dog altid kvalitetskrav til vores leverandører, da vi kun vil tilbyde høreapparater af høj kvalitet, så du får sikre løsninger. Af den grund forhandler vi kun høreapparater fra følgende danske producenter:

Se vores priser på høreapparater
WIDEX høreapparater

WIDEX høreapparater

Signia høreapparater

SIGNIA høreapparater

Oticon høreapparater

OTICON høreapparater

bg dark (4).jpg
Få tilskud til høreapparater i Danmark

I Danmark kan du få tilskud fra det offentlige, hvis du har nedsat hørelse, og den kræver behandling - hvilket er tilfældet for langt de fleste. Det betyder, at du kan få tilskud til høreapparater, så din egenbetaling bliver helt ned til 0 kroner. 

 

Hos Din Hørespecialist kan vi med vores gratis og uforpligtende høreprøve hjælpe dig med at afklare, om dit høretab er behandlingskrævende, og om du derfor er berettiget til et offentligt tilskud.

 

Er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, eller har du helbredstillægskort? Så kan du også her få tilskud til høreapparater.


Brug dit tilskud hos Din Hørespecialist

Få tilskud til høreapparater i Danmark

Få vejledning med en gratis høreprøve

Har du nedsat hørelse? Så bestil en gratis og uforpligtende høreprøve hos Din Hørespecialist. Her vil vores hørespecialister rådgive og vejlede dig om, hvilke høreapparater der passer bedst til lige netop dig på baggrund af din høreprøve og dine præsenterede ønsker.

 

Effekten af høreapparater varierer nemlig alt efter, hvordan din hørelse er påvirket og nedsat. Det er derfor vigtigt at kortlægge, hvor dine problemer med nedsat hørelse præcist ligger og opstår. Når dette er kortlagt, kan vi beskrive kravene til selve høreapparatet. Ud fra disse kan du, i samarbejde med hørespecialisten, se hvilken kategori, der passer bedst til dig og dine behov.

 Få vejledning med en gratis høreprøve
bottom of page