top of page
Frederikssund.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Frederikssund

70 11 10 70

Placering

Jernbanegade 6B

3600 Frederikssund

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08:30 - 15:00

08:30 - 15:00

08:30 - 15:00

08:30 - 15:00

08:30 - 12:45

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Frederikssund.jpg
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Frederikssund

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Frederikssund. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Frederikssund et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Frederikssund

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Frederikssund, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Frederikssund i dag

Mød vores personale
i høreklinikken i Frederikssund

Sofie, Hørespecialist i Frederikssund

Hørespecialist

Sofie

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Frederikssund

10 of 10

Godt behandlet hele vejen.

– Frederikssund-kunde

10 of 10

Super professionel betjening hvor der endda er overskud til at huske hvem man er, når man tilfældigt kommer forbi. Man er i trygge hænder og jeg har anbefalet butikken til alle jeg kender med høreproblemer. Tak for den store hjælp I giver.

– Frederikssund-kunde

10 of 10

Professionel – personlig og venlig.

– Frederikssund-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg din lokale høreklinik i Frederikssund

Vores mål er at hjælpe dig, hvor du har brug for det, og med udgangspunkt i dine personlige ønsker og behov. Derfor bestræber vi os på at have lokale klinikker over hele landet, så du kan bestille tid hos Din Hørespecialist, når du ønsker det. Vi tror på, at du får det bedste resultat, når høreprøve, efterjustering eller samtaler foregår i trygge rammer. Så oplever du problemer med nedsat hørelse? Du kan roligt besøge din lokale høreklinik i Frederikssund - både med og uden henvisning fra egen læge.

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Frederikssund - Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

Hos Din Hørespecialist i Frederikssund vil din personlige hørespecialist sørge for at rådgive ud fra din situation. Oplever du eksempelvis problemer med hørelsen, og ønsker du derfor høreapparater med specifikke tilvalgsmuligheder? Vi hjælper dig godt på vej. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har ønsker i forhold til økonomi eller lydindstillinger. Vi justerer høreapparater løbende, så de passer til dig. Alle ører er nemlig unikke. 

 

Bestil tid hos din lokale høreklinik i Frederikssund, og mød din personlige hørespecialist.

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page