Map_viborg.jpg

Gravene 2

8800 Viborg

70 11 10 70

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.45 - 16.15

08.45 - 16.15

08.45 - 15.00

08.45 - 16.15

08.45 - 15.00

Det er vigtigt, at du ringer til os på 70 11 10 70 eller skriver til info@dinhs.dk og booker tid i forvejen. Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb.

Lyder det ikke helt, som det skal?

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Viborg

- Besøg høreklinikken i Viborg

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

 • Tror du har et høretab

 • Ønsker at få dine høreapparater justeret

 • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få en høreprøve, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Viborg. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Viborg et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter:

 

 • WIDEX

 • Signia

 • Oticon

 

Med vores unikke tilpasning metode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparat klinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparat klinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Kontakt Din Hørespecialist i Viborg

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Viborg, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning. 

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

 • Facebook
 • YouTube
 • LinkedIn

Mød vores personale

i høreklinikken i Viborg

Per, Hørespecialist i Viborg
Silhuet_profil.jpg

Per

Hørespecialist

Lise

Hørespecialist

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Viborg

9 af 10

Jeg føler mig godt behandlet.

Viborg-kunde

10 af 10

 

God behandling og stille og rolig. God tid og behagelig betjening af Per Bøvling.

Viborg-kunde

10 af 10

 

God service.

 

Viborg-kunde

Besøg høreklinikken i Viborg

Hos Din Hørespecialist ser vi vores hovedopgaver inden for nedsat hørelse og høreapparater som dét at hjælpe dig, hvor du er. Det betyder, at vi:

 

 1. Altid tager udgangspunkt i din hørelser samt dine ønsker og behov

 2. Har en række lokale klinikker, så du kan få hjælp i nærheden af dig, 

 

I Viborg 8800 ligger vores høreklinik knap ti minutters gang fra Viborg Domkirke samt Regionshospitalet, og du har derfor altid gode parkeringsmuligheder samt nem adgang til og fra offentlig transport. På den måde er vi dér, hvor du har brug for det, ligesom du kan være sikker på, at alt foregår i trygge og vante omgivelser. Det er rart for både dig og os. 

 

Når du kommer til høreklinikken i Viborg får du tilknyttet en personlig hørespecialist, som via høreprøven vurderer, hvorvidt du har nedsat hørelse, og om den kan afhjælpes via specialiserede tilbud og specifikke typer høreapparater. Din vejledning og dine anbefalinger vil altid bygger på faglig viden samt de ønsker og behov, du fortæller om. Vi tager altså altid udgangspunkt i dig og din hørelse - både i forhold til afhjælpning af høretab, justering af høreapparater, tilvalgsmuligheder og pris. 

 

Bestil tid hos høreklinikken i Viborg, og hør om dine muligheder, når det kommer til høreapparater og afhjælp af nedsat hørelse.