top of page
Din personlige hørespecialist undersøger dine ører 1 (4)-min.jpg

Book gratis høreprøve

Få hjælp til en bedre hørelse hos Din Hørespecialist

Oplever du problemer med hørelsen? Eller står du og skal have nye høreapparater? Så bestil tid til en gratis og uforpligtende høreprøve hos Din Hørespecialist. Vi står klar med det rette udstyr og sikker vejledning, så du får den bedste løsning for lige præcis dig. 

Gratis og uforpligtende høreprøve

Vil du gerne have testet, om du har nedsat hørelse? Eller har du nedsat hørelse, og vil du gerne opleve, hvad et nyt høreapparat kan gøre for dig? Så book en gratis og uforpligtende høreprøve hos Din Hørespecialist. Her vil vi i dialog med dig og ved hjælp af specialiserede målemetoder finde frem til, hvorvidt du har nedsat hørelse, og i så fald hvordan lige præcis din hørelse er påvirket. Ud fra dette rådgiver vi dig til, hvordan du bedst hjælper hørelsen.

 

Det er forskelligt fra person til person, hvordan hørelsen er påvirket og opleves, og derfor også om der er behov for yderligerer hjælp, som for eksempel høreapparater. Høreprøven er her et godt redskab til at kortlægge dine behov. 

Book en gratis og uforpligtende høreprøve
Få lavet en høreprøve

Få lavet en høreprøve, og få hjælp til det videre forløb

Der er mange, der tror, at de skal have været hos egen ørelæge, før de må komme forbi til en høreprøve hos os. Det er ikke tilfældet. Du kan roligt bestille tid hos Din Hørespecialist og få lavet en udførlig høreprøve uden at have en henvisning. 

 

Hvis din høreprøven viser, at du har nedsat hørelse, hjælper vi dig selvfølgelig videre i forløbet. Vi sørger for, at din høreprøve efterses af en ørelæge, og vi hjælper dig til, at du får søgt offentligt tilskud, så du kan få dækket eventuelle høreapparater.

 

Oplever du problemer med hørelsen? Du kan roligt bestille tid til høreprøve allerede i dag. Alt du skal gøre er at ringe eller udfylde vores formular.

bg dark (6).jpg

Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb

Hvad er en høreprøve?

Hos Din Hørespecialist bruger vi en høreprøve til at teste, om og hvordan din hørelse er påvirket eller nedsat. Vi ser blandt andet på, om du har  svært ved at høre, hvad dem omkring dig siger, om du kan skelne mellem tale og baggrundsstøj.


Ud fra høreprøven kan vores hørespecialist vurdere, om du har hørenedsættelse, og om den kan afhjælpes ved brug af høreapparater. Hertil kan prøven vise, hvordan din hørelse specifikt er påvirket. Denne viden er specielt brugbar, da der findes forskellige typer af høreapparater, som hver især kan indstilles til forskellige former for hørenedsættelse.

Hvad er en høreprøve
Sådan foregår høreprøven

Sådan foregår høreprøven

Vil du gerne vide mere om din hørelse og dine muligheder inden for høreapparater? Så bestil tid til en professionel høreprøve allerede i dag. Det er gratis, uforpligtende og kræver ingen forberedelse fra din side. Du skal bare møde op til den aftalte tid på din lokale høreklinik, og så hjælper vi dig med at tage testen.
 

Selve høreprøven består af tre dele:

 

  • En indledende samtale om din hørelse

  • En undersøgelse af dit øre

  • En høretest

Din personlige hørespecialist er med gennem hele høreprøven

Når du møder ind til din tid, vil du blive mødt af en hørespecialist, som vil gennemgå hele høreprøven med dig.
 

I vil sammen finde frem til de problemer, som du kan have med din hørelse. Herefter vil hørespecialisten se på dit øre, hvorefter du vil få et par hovedtelefoner på. Her vil specialisten spille nogle toner og forskellige lydniveauer for dig, og alt, du skal gøre, er at trykke på en knap, hver gang du høre tonen.

 

Da vi hos Din Hørespecialist har specialiseret udstyr, kan vi ud fra den tilsyneladende simple testen måle, hvilke forskellige toner, frekvenser og lyde du har specielt problemer med. Det er ud fra denne viden og ud fra den indledende samtale om de problemer, du selv oplever og lægger mærke til, at hørespecialisten og du finder frem til den rette type høreapparat for dig. 

 du vil blive mødt af en hørespecialist

Har du nedsat hørelse?

Nedsat hørelse eller høretab er mere almindeligt, end de fleste går og tror, og det kan derfor være en god ide at tage en gratis høretest eller høreprøve, hvis du oplever, eller hvis dem omkring dig påpeger, at du muligvis har problemer med hørelsen og dermed et potentielt høretab.

Dét skal du holde øje med

Har du nedsat hørelse

Hvis du oplever nogle af følgende problemer i hverdagen, kan du med fordel få lavet en gratis og uforpligtende høreprøve:  

 

  • Baggrundsstøj forstyrrer dig i hverdagen 

  • Det er anstrengende at følge med i samtaler 

  • Folk skal gentage, hvad de siger

  • Du skruer højere op for radio og TV end dem omkring dig

 

Det kan være svært selv at opdage og identificere problemerne, da de kommer snigende over tid, og det er her, vores specialiserede metoder kan være en hjælp. Vi kan nemlig se, om og hvordan din hørelse er nedsat.

Test din hørelse.jpg

Tag vores online høretest - gratis

Hos Din Hørespecialist har vi, udover den dybdegående høreprøve, også en gratis og uforpligtende høretest, som du kan tage hjemme fra din stue i rolige omgivelser. På den måde kan du teste din hørelse selv, og derved få en indikation på, hvor godt du hører.  

 

Er du i tvivl, om du har nedsat hørelse, og er du ikke helt sikker på, du vil have en høreprøve? Så kan du altså med fordel prøve en gratis høretest hos os. Her vil du i dine trygge rammer teste, om din hørelse er så påvirket, at du har brug for den mere fyldestgørende høreprøve. 

bg dark (5).jpg

Få professionel rådgivning hos Din Hørespecialist 

Hvis høreprøven viser, at du kunne have gavn af et høreapparat, vil du hos os blive tilbudt et uforpligtende, gratis og personligt prøveforløb. Her vil du i dialog med din hørespecialist afprøve og justere dine høreapparater, så de passer til lige præcis dig og dine behov. 

 

Vi sørger selvfølgelig for, at du har en personlig hørespecialist, som har fulgt dig hele vejen og derfor forstår din situation og dine behov. Det gør vi, da du  på den måde får den mest personlige vejledning, ligesom du får den bedste løsning for dig, dine ører og din hørelse.

Hvornår er en høretest vigtig?.jpeg
bottom of page