top of page
Gråsten (2)-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Gråsten

70 11 10 70

Placering

Torvet 3

6300 Gråsten

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

09:00 - 15:45

09:00 -15:00

Lukket

09:00 - 15:45

09:00 - 14:00

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Torvet 3, 6300 Gråsten, Denmark-min.jpg
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Gråsten

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Gråsten. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Gråsten et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter:

 

  • WIDEX

  • Signia


Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg

Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Gråsten

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Gråsten, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning. 

 

Se vores åbningstider i boksen øverst på denne side, og bestil tid hos høreklinikken. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Gråsten i dag

Kontakt Din Hørespecialist i Gråsten

Vibeke, Hørespecialist i Gråsten

Hørespecialist

Vibeke

Hørespecialist

Amalie

ARR.png

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Gråsten

8 of 10

Meget venlig, kompetent og næsten personlig betjening, smilende og hurtig.

– Gråsten-kunde

10 of 10

Er blevet behandlet med respekt for og hjælp til at anvende høreapparat - selvom jeg på ingen måde er glad for at skulle bruge dette hjælpemiddel.

– Gråsten-kunde

9 of 10

Jeg er i alle årene blevet super godt behandlet, og de er søde og rare.

– Gråsten-kunde

bg dark (4).jpg

Besøg høreklinikken i Gråsten

Vores mål er at hjælpe dig, hvor du har brug for det, og med udgangspunkt i dine personlige ønsker og behov. Derfor bestræber vi os på at have lokale klinikker over hele landet, så du kan bestille tid hos Din Hørespecialist, når du ønsker det. 

 

I Gråsten ligger klinikken blot fem minutters gang fra Gråsten Station, hvilket betyder, at du nemt kan komme til og fra din høreprøve eller efterjustering med kollektiv transport. Hertil ligger klinikken centralt med gode parkeringsmuligheder. 

 

Vi tror på, at du får det bedste resultat, når høreprøve, efterjustering af høreapparat eller samtaler foregår i trygge rammer. Så oplever du problemer med nedsat hørelse? Du kan roligt besøge din lokale høreklinik i Gråsten - både med og uden henvisning fra egen læge.

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Gråsten Lokalt hørecenter

Vi rådgiver med afsæt i din situation

Hos Din Hørespecialist i Gråsten vil din personlige hørespecialist sørge for at rådgive ud fra din situation. Oplever du eksempelvis problemer med hørelsen, og ønsker du derfor høreapparater med specifikke tilvalgsmuligheder? Vi hjælper dig godt på vej. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har ønsker i forhold til økonomi eller lydindstillinger. Vi justerer høreapparater løbende, så de passer til dig. Alle ører er nemlig unikke. 

 

Bestil tid til samtale eller høretest hos din lokale høreklinik i Gråsten, og mød din personlige hørespecialist.

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page