Map_kalundborg.jpg

Vænget 22

4400 Kalundborg

70 11 10 70

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.30 - 15.00

08.30 - 15.00

08.30 - 15.00

08.30 - 15.00

08.30 - 14.30

Det er vigtigt, at du ringer til os på 70 11 10 70 eller skriver til info@dinhs.dk og booker tid i forvejen. Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb.

Lyder det ikke helt, som det skal?

Velkommen til Din Hørespecialist
WIDEX-certificeret høreklinik i Kalundborg

 -  Find dine høreapparater i Kalundborg

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Kalundborg. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Kalundborg et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter:

 

  • WIDEX

  • Signia

  • Oticon

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Kontakt Din Hørespecialist i Kalundborg

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Kalundborg, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning. 

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

Mød vores personale

i høreklinikken i Kalundborg

NRE.jpg

Nina

Hørespecialist

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Kalundborg

10 af 10

Professionel og venlig betjening.

Kalundborg-kunde

10 af 10

 

Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet, og så de friske unge damer, der gjorde det rigtig godt.

Kalundborg-kunde

9 af 10

 

Rigtig god betjening og information.

 

Kalundborg-kunde

Besøg din lokale høreklinik i Kalundborg

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og derfor vil vores vurderinger af, rådgivning om og behandling i forhold til nedsat hørelse altid tage udgangspunkt i lige præcis dig, dine behov og din situation. Netop derfor er det vigtigt for os at være til stede der, hvor du er. Vi har af den grund en vifte af lokale klinikker rundt om i landet, så du nemt kan komme til og fra Din Hørespecialist, når du har brug for det.  

 

I Kalundborg ligger vores høreklinik på en sidegade til gågaden, Kordilgade, og altså blot 5 minutters gang fra Kalundborg Station. Der er altså gode parkeringsmuligheder, ligesom du let kan komme til og fra klinikken via kollektiv transport.    

 

Når du besøger din lokale høreklinik, vil du altid få tilknyttet en personlig hørespecialist, som sætter sig ind i din sag. Hvad end du kommer til klinikken med henblik på en samtale og rådgivning eller for at få lavet en uforpligtende og gratis høretest, vil det altså være din personlige hørespecialist, du møder. Det gør vi, for at du kan føle dig tryg, og så du får den bedste behandling, der tager afsæt i lige netop dig.  

 

Book en tid hos Din Hørespecialist i Kalundborg, og få hjælp til justering af høreapparater eller vurdering af nedsat hørelse tæt på hjemmet.