top of page
Kalundborg (3)-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Kalundborg

70 11 10 70

Placering

Vænget 22

4400 Kalundborg

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08:30 - 15:15

08:30 - 15:00

08:30 - 15:00

08:30 - 15:00

08:30 - 14:30

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Kalundborg-min.jpg
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Kalundborg

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Kalundborg. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Kalundborg et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Kalundborg

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Kalundborg, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Kalundborg i dag

Mød vores personale
i høreklinikken i Kalundborg

Nina, Hørespecialist i Kalundborg

Hørespecialist

Nina

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Kalundborg

10 of 10

Professionel og venlig betjening.

– Kalundborg-kunde

10 of 10

Det har været en grundig undersøgelse. I prøver ikke bare at sælge det dyreste apparat, men det som er relevant. God hjælp og vejledning hele vejen.

– Kalundborg-kunde

10 of 10

Meget kompetent og venlig service i enhver henseende. 

– Kalundborg-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg høreklinikken i Kalundborg

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og derfor vil vores vurderinger af, rådgivning om og behandling i forhold til nedsat hørelse altid tage udgangspunkt i lige præcis dig, dine behov og din situation. Netop derfor er det vigtigt for os at være til stede der, hvor du er. Vi har af den grund en vifte af lokale klinikker rundt om i landet, så du nemt kan komme til og fra Din Hørespecialist, når du har brug for det.  

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Kalundborg Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

I Kalundborg ligger vores høreklinik på en sidegade til gågaden, Kordilgade, og altså blot 5 minutters gang fra Kalundborg Station. Der er altså gode parkeringsmuligheder, ligesom du let kan komme til og fra klinikken via kollektiv transport.    

 

Når du besøger din lokale høreklinik, vil du altid få tilknyttet en personlig hørespecialist, som sætter sig ind i din sag. Hvad end du kommer til klinikken med henblik på en samtale og rådgivning eller for at få lavet en uforpligtende og gratis høretest, vil det altså være din personlige hørespecialist, du møder. Det gør vi, for at du kan føle dig tryg, og så du får den bedste behandling, der tager afsæt i lige netop dig.  

 

Book en tid hos Din Hørespecialist i Kalundborg, og få hjælp til justering af høreapparater eller vurdering af nedsat hørelse tæt på hjemmet.  

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page