top of page
Vejen (1)-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Vejen

70 11 10 70

Placering

Nørregade 33 st.

6600 Vejen

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08:15 - 16:45

08:15 - 16:30

08:30 - 16:30

08:30 - 15:30

08:30 - 12:45

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Vejen-min.jpg
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Vejen

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Vejen. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Vejen et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Vejen

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Vejen, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Vejen i dag

Kontakt Din Hørespecialist i Vejen

 Charlotte, Hørespecialist i Vejen

Hørespecialist

Charlotte

Hørespecialist

Susanne

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Vejen

10 of 10

Rigtig god modtagelse, tid til test og forklaringer. Man føler at være i fokus.

– Vejen-kunde

9 of 10

Fordi jeg har haft Chalotte i Vejen – hun er en fantastisk dygtig og kompetent person – hun gav ikke op inden min prop var 100% ok. Har været tryg hele vejen igennem forløbet.

– Vejen-kunde

9 of 10

God modtagelse og betjening. Grundig test af min høreevne. Jeg er godt tilfreds med de anbefalede høreapparater jeg har fået.

– Vejen-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg høreklinikken i Vejen

Hos Din Hørespecialist bestræber vi os på at være dér, hvor du er, og hvor du har brug for det. Derfor sørger vi for at have en vifte af lokale klinikker i hele landet, så du trygt og nemt kan komme til og fra din personlige hørespecialist. Du skal aldrig gå på kompromis med din hørelse, og med vores lokale høreklinik i Vejen har du altså mulighed for at få hjælp i nærheden af din bolig. 

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Vejen Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

Din Hørespecialist i Vejen ligger på Nørregade - blot fem minutters gang fra Vejen station og to minutters gang fra Rådhuset. Du kan altså let komme til og fra høreklinikken med offentlig transport, ligesom der er gode parkeringsmuligheder, hvis du kommer i bil. 

 

Ønsker du et nyt høreapparat på grund af nedsat hørelse eller hjælp med dine nuværende høreapparater? Du er altid velkommen hos Din Hørespecialist. Her tager vi udgangspunkt i dig og din situation, så både høreapparatet og eventuelle hjælpemidler er præcist, som du ønsker dem. Vi ved, at ikke to ører er ens, og derfor bruger vi specialiserede metoder og samtaler til at kortlægge, hvad du har brug for - og vi gør det altid i trygge og vante rammer.   

 

Besøg din lokale høreklinik i Vejen, og få tilpasset dine høreapparater.

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page