Map_aalborg.jpg

Søndergade 3 st

9000 Aalborg

70 11 10 70

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08:30 - 15.30

08.30 - 17.30

08.30 - 16.00

08.30 - 16.00

08.30 - 14.15

Det er vigtigt, at du ringer til os på 70 11 10 70 eller skriver til info@dinhs.dk og booker tid i forvejen. Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb.

Lyder det ikke helt, som det skal?

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Aalborg

- Besøg høreklinikken i Aalborg

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få en gratis og uforpligtende høreprøve, vejledning om høreapparater eller en gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi din lokale høreklinik i Aalborg. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Aalborg et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter: 

 

  • WIDEX

  • Signia

  • Oticon

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil. 

Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

Vi tilbyder uforpligtende og gratis høretest i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Kontakt Din Hørespecialist i Aalborg

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Aalborg, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning. 

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og book en tid.  Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
Book en tid hos Din Hørespecialist i Aalborg i dag.

Mød vores personale

i høreklinikken i Aalborg

Mette, Hørespecialist, Aalborg
CNI.jpg

Mette

Hørespecialist

Christina

Hørespecialist

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Aalborg

10 af 10

Grundig test, og rigtig god vejledning.

Aalborg-kunde

10 af 10

 

Det var virkelig en god oplevelse at komme til god vejledning. Alt virkede perfekt fra start.

Aalborg-kunde

10 af 10

 

Venlig og professionelt personale.

 

Aalborg-kunde

Besøg høreklinikken i Aalborg 

Hos Din Hørespecialist bestræber vi os på at have lokale høreklinikker, så du kan få hjælp og vejledning, når du har brug for det. Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at afhjælpe et høretab? Eller vil du gerne have dine høreapparater justeret? Vi tror på, at det skal være trygt for dig, og vi sørger derfor for, at være dér, hvor du er. 

 

Høreklinikken i Aalborg ligger omkring 100 meter fra Vor Frue Kirke og er altså placeret meget centralt, så du let kan komme til og fra dine tider. Hertil er klinikken blot 10 minutters gang fra henholdsvis togstationen, Nordkraft og Aalborg Universitetshospital Nord, også kaldet Sygehus Nord. Der er altså gode forbindelsesmuligheder, hvis du anvender offentlig transport.

 

Hos din lokale klinik i Aalborg tilbyder vi altid personlig vejledning, der tager afsæt i dine ønsker og dine specifikke behov. Netop derfor afklarer vi altid, hvordan din hørelse er påvirket, og derfra hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Hertil tager vi også højde for dine ønsker om eksempelvis lyd, tilvalgsmuligheder, høreapparatets placering i øret, prisen og så videre. Vores mål er, at du får den bedste løsning for lige præcis dig, og derfor er det vigtigt, at dine behov og ønsker bliver belyst inden eventuel behandling. 

 

Besøg høreklinikken i Aalborg, og hør om dine muligheder.