top of page
Aalborg (1)-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Aalborg

70 11 10 70

Placering

Brotorvet 1

9400 Nørresundby

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08:45 - 17:15

08:45 - 14:30

08:30 - 15:00

08:30 - 15:15

08:45 - 14:30

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Aalborg-min.jpg
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Aalborg

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Aalborg. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Aalborg et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Aalborg

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Aalborg, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Aalborg i dag

Kontakt Din Hørespecialist i Aalborg

Mette, Hørespecialist, Aalborg

Hørespecialist

Mette

Christina, Hørespecialist, Aalborg

Hørespecialist

Christina

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Aalborg

10 of 10

Rigtig god modtagelse, tid til test og forklaringer. Man føler at være i fokus.

– Aalborg-kunde

10 of 10

Fordi jeg har haft Chalotte i Vejen – hun er en fantastisk dygtig og kompetent person – hun gav ikke op inden min prop var 100% ok. Har været tryg hele vejen igennem forløbet.

– Aalborg-kunde

10 of 10

God modtagelse og betjening. Grundig test af min høreevne. Jeg er godt tilfreds med de anbefalede høreapparater jeg har fået.

– Aalborg-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg høreklinikken i Aalborg

Hos Din Hørespecialist bestræber vi os på at have lokale høreklinikker, så du kan få hjælp og vejledning, når du har brug for det. Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at afhjælpe et høretab? Eller vil du gerne have dine høreapparater justeret? Vi tror på, at det skal være trygt for dig, og vi sørger derfor for, at være dér, hvor du er. 

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Aalborg-Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

Høreklinikken i Aalborg ligger omkring 100 meter fra Vor Frue Kirke og er altså placeret meget centralt, så du let kan komme til og fra dine tider. Hertil er klinikken blot 10 minutters gang fra henholdsvis togstationen, Nordkraft og Aalborg Universitetshospital Nord, også kaldet Sygehus Nord. Der er altså gode forbindelsesmuligheder, hvis du anvender offentlig transport.

 

Hos din lokale klinik i Aalborg tilbyder vi altid personlig vejledning, der tager afsæt i dine ønsker og dine specifikke behov. Netop derfor afklarer vi altid, hvordan din hørelse er påvirket, og derfra hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Hertil tager vi også højde for dine ønsker om eksempelvis lyd, tilvalgsmuligheder, høreapparatets placering i øret, prisen og så videre. Vores mål er, at du får den bedste løsning for lige præcis dig, og derfor er det vigtigt, at dine behov og ønsker bliver belyst inden eventuel behandling. 

 

Besøg høreklinikken i Aalborg, og hør om dine muligheder. 

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page