70 11 10 70

Verdenspremiere:
Høreapparat til iPhone

Skru op for livskvaliteten
Med et diskret høreapparat

– en guide til nye høreapparatsbrugere

Oplever du nedsat hørelse?

Vidste du, at hver anden dansker over 50 år har nedsat hørelse? Hvis du er én af dem, kan du være helt rolig. Det behøver nemlig ikke forhindre dig i at nyde livet og gøre de ting, du altid har gjort.

Overvejer du at gøre noget ved din hørelse, så tag et kig her på siden, hvor vi har udvalgt indholdet specielt til dig, som overvejer at få taget en høretest og måske få et høreapparat.

Se film: De første oplevelser

Hør tre af vores kunder fortælle om deres første oplevelser med det nye WIDEX Beyond høreapparat: Et revolutionerende høreapparat med krystalklar taleforståelse og naturtro lyd – og direkte forbindelse til din smartphone.

Klik for at læse mere om WIDEX Beyond

Loading...

Loading...

Loading...

En diskret hjælp til forøget livskvalitet

Moderne høreapparater er efterhånden så små og diskrete, at ingen lægger mærke til, at du har dem på  – heller ikke dig selv.

Med et nyt høreapparat får du lettere ved at følge med i samtaler, være social og deltage aktivt i større arrangementer. En bedre hørelse kan derfor give dig forøget livskvalitet – allerede i dag!

Fire trin til en bedre hørelse

Når du har erkendt dit høretab, begynder processen med at finde den løsning, som bedst fungerer for dig. Vi holder dig i hånden igennem hele rejsen.

1. HØREPRØVE

Ring 70 11 10 70 og bestil tid til en uforpligtende høreprøve af en halv times varighed.

2. RÅDGIVNING & VEJLEDNING

Få personlig rådgivning: Vi lytter til dig og din situation og sammenholder det med høretesten. Vi vejleder om de forskellige muligheder og om modeller, løsninger, priser, tilskud mv.

3. PRØV, EVALUÉR OG VURDÉR

Ikke alene ønsker vi, at du er oplyst. Du skal også opleve, om et høreapparat er noget for dig. Du kan frit teste dine høreapparater før du beslutter dig, og vi beder dig evaluere og vurdere din oplevelse i prøvetiden, så vi sikrer os, at du får testet høreapparatet omhyggeligt.

4. BESLUT DIG

Efter testforløbet mærker du efter og beslutter, om du ønsker at købe høreapparaterne og fortsætte som kunde hos os. Din lokale hørespecialist bistår med råd og vejledning.

Hvilket høreapparat passer bedst til mig?

Alle mennesker er forskellige – det er vores hørelse også. Moderne digitale høreapparater er programmeret til at tage højde for netop dine behov. Og med mere end 4.000 indstillingsvariable, er det ekstra vigtigt, at apparaterne indstilles helt rigtigt i forhold til dine ører.

Vi er specialister i høreapparater fra nogle af verdens bedste producenter – danske Widex og Oticon. Vi kender produkterne, deres styrker, svagheder og forskelligheder. Vores viden kombineret med din fortælling og oplevelse afgør, hvilket høreapparat som passer bedst til dig. Derfor er det vigtigt, at du prøver høreapparaterne og stiller krav, så vi sammen kan finde det bedst matchende til dig. Både i forhold til ydelse, udseende og økonomi.

Stil krav – og få den bedste oplevelse

Vi er specialister i audiologi, men kun du ved, hvornår det lyder godt. Derfor får du som kunde hos Din Hørespecialist adgang til en række special ydelser, så du kan få den bedste oplevelse:

Speech
Mapping

Nu ved vi, hvordan det lyder i dit øre

Vi udfører en digital og meget nøjagtig måling af, hvordan høreapparaterne præsterer i dine ører, så vores tilpasning ikke er baseret antagelser og gennemsnits betragtninger. Dermed kan vi sikre en optimal tilpasning og udnyttelse af dine høreapparter i forhold til dit høretab.

Højtuddannet personale og butikker i hele landet

Vores personale er uddannede audiologer og høreteknikere, som kommer på efteruddannelse, hver gang et nyt teknologisk produkt kommer på markedet.

Hos os er du og dine behov i fokus. Vi giver dig professionel rådgivning og nøjagtig tilpasning, så du får lige præcis dét høreapparat, der er rigtigt for dig. Også efter dit køb hjælper vi dig løbende med at justere apparatet efter dine behov.
Du vil få en personlig hørespecialist tilknyttet og med butikker over hele landet, er vi tæt på dig, så du altid kan komme forbi. Vi har både selvstændige butikker og andre steder er vi en del af udvalgte Thiele butikker.

beyond_app_settings_equalizer_cmyk_250dpi_transp

PRØV DET NYE BEYOND. Find din nærmeste Hørespecialist og oplev, hvordan det nye høreapparat fra Widex giver dig et uanet antal af muligheder.

Hør det fra vores kunder

”Jeg vil ikke undvære dem for noget i verden. Mange har slet ikke lagt mærke til mine høreapparater, da de er meget diskrete. De har tilført min dagligdag en masse livskvalitet og jeg anbefaler gerne andre at gøre noget ved deres høreproblemer.”

– Lene Kristoffersen

70 11 10 70