Oticon Opn høreapparat

Det bedste høreapparat fra danske Oticon. En ændring i måden lyd bliver formidlet på.

Tilmeld dig testforløb – helt uforpligtende

Vurdér selv hvad Oticon Opn gør for dig. Prøv gratis derhjemme. Skriv dine kontaktoplysninger herunder, så ringer vi dig op.

Eller ring på tlf. 70 11 10 70

Få 30% bedre forståelse af tale

Oticon Opn høreapparat
  • Husk dine samtaler bedre - med op til 20%

  • Undgå at anstrenge dig i larm

  • Forbind høreapparatet direkte til din smartphone!

Hvorfor skal jeg vælge Oticon høreapparater?

Høreapparater er ikke bare høreapparater. 

En række parametre skal tages til overvejelse, når værdien af et høreapparat skal vurderes. Som hørespecialister mener vi, at Oticon har flere fordele:
 

  • Uovertruffen dansk kvalitet

  • Diskrete og elegante høreapparater

  • Smart teknik giver mulighed for bedre tilpasning
     

Disse er blandt hvad vi mener er de væsentligste egenskaber, og er blandt de grunde til at vi har udvalgt Oticon til at være en del af vores sortiment. Når du vælger et Oticon, sikrer brugervenligheden at du nemt kan få glæde af den store lyd, og det brede lydbillede, som Oticon er verdenskendt for. Den samlede pakke bliver dermed en fornøjelse at bruge, hver dag, i flere år.

Oticon høreapparat som bliver holdt mellem to fingre

Prøv et Oticon høreapparat og vores unikke måde at justere på. Helt uforpligtende.

Oticon Opn-serien

BrainHearing: Hjælper hjernen til at høre mere og bedre, med mindre anstrengelse

 

OpenSound Navigator: Giver høreapparaterne mulighed for automatisk at skifte hurtigt og flydende mellem indstillingerne i de andre programmer, for at optimere til alle tale- og lyttesituationer.

Ria2-serien

YouMatic Essential: Gemmer på personligt indstillede programmer, og gør det nemt at skifte mellem dem.


Free Focus Essential: Gør det muligt at skifte mellem forskellige indstillinger, til svære og mindre svære lyttesituationer.

En verden af muligheder åbner op

Med et bredt sortiment af tilbehør til dine Oticon høreapparater, kan du få mere glæde ud af dem. Oticon ConnectLine-serien forvandler dine høreapparater til et trådløst headset, så du kan tale i telefon, høre musik og se tv, og forbedrer samtidig lyden, så det bliver tydeligere og lettere at forstå hvad der bliver sagt.

 

Oticon Streamer Pro er hovedelementet i samlingen, som giver dig en personlig fjernbetjening til både dine andre ConnectLine enheder, og også dine Oticon høreapparater. Du kan desuden hente ConnectLine appen, så du kan bruge din iPhone eller Android smartphone som fjernbetjening til dine apparater. Streamer Pro kan tilsluttes trådløst eller med kabel til din telefon og computer, samt ConnectLine tv-adapter og mikrofon. Med ConnectLine tv-adapteren tilsluttes en boks til dit fjernsyn, som derefter sender lyden ind i dine høreapparater, gennem ConnectLine Streamer Pro.

 

Er du i et særligt støjende lydmiljø, kan du benytte dig af ConnectLine mikrofonen, så du stadig kan have en personlig samtale. Mikrofonen forbindes trådløst til din Streamer Pro, og sættes derefter på den du ønsker at have en samtale med. Lyden sendes derfra ind i dine høreapparater, så du tydeligt kan høre hvad der bliver sagt, selv i larmende lydmiljøer, som på en restaurant.

Historien om Oticon

Historien bag Oticon

Danske Oticon blev til, da en mand i 1904 ville afhjælpe sin kones høretab. Den empati og omsorg er kernen i Oticon’s mission, og hvad de mener med ”People First”. Siden begyndelsen er der sket meget, og i dag er Oticon én af verdens største producenter af høreapparater, og er altid på forkant med udviklingen af den nyeste teknologi. Hos Din Hørespecialist har vi altid de nyeste høreapparater fra Oticon, så vi kan afhjælpe et høretab på den bedst tænkelige måde.

 

Den avancerede teknologi og den danske kvalitet, gør at høreapparater fra Oticon er blandt verdens bedste høreapparater på markedet. Som en del af deres mission, ønsker Oticon altid at være den førende producent, når det kommer til ny teknologi, og de var desuden blandt de første som udviklede høreapparater som kunne forbindes til smartphones (iPhone og Android) ved hjælp af Bluetooth.