top of page

Hvorfor skal jeg vælge Oticon-høreapparater?

Få 30% bedre forståelse af tale med Oticon

 • Husk dine samtaler bedre - med op til 20%

 • Undgå at anstrenge dig i larmende miljøer

 • Forbind høreapparatet direkte til din smartphone

Oticon høreapparat som bliver holdt mellem to fingre

Høreapparater er ikke bare høreapparater, og det er derfor vigtigt, at du får lige netop den model og type, som passer til dig og dine behov. Vi har hos Din Hørespecialist valgt at tilbyde høreapparater fra blandt andet Oticon, da vi mener, at du med dem får:  

 • Uovertruffen dansk kvalitet

 • Diskrete og elegante høreapparater

 • Smart teknik, der giver mulighed for bedre tilpasning
   

Når du vælger et Oticon-høreapparat, sikrer brugervenligheden, at du nemt kan få glæde af den store lyd og det brede lydbillede, som Oticon er verdenskendt for. Den samlede pakke bliver dermed en fornøjelse at bruge, hver dag, i flere år.

xneed-help-with-your-oticon-hearing-aids.jpg

Oticon-høreapparater
- Oplev lyd på en helt ny måde

Prøv vores Oticon-høreapparater, og mærk, hvordan lyden bliver formidlet på en helt ny måde. Det er gratis og uforpligtende.

Tilmeld dig et testforløb – helt uforpligtende

Prøv Oticon-høreapparaterne gratis derhjemme, og vurdét selv, hvad lige netop Oticon gør for dig.

 

Ring på 70 11 10 70, eller skriv dine kontaktoplysninger herunder, så ringer vi dig op.

Prøv Oticons høreapparater hos Din Hørespecialist

Hos Din Hørespecialist har du altid mulighed for at prøve dine høreapparater hjemme hos dig selv, så du er sikker på, at de passer til lige præcis dine behov. Blandt vores Oticon-modeller tilbyder vi Oticon Opn S og Oticon Ria2, ligesom vi selvfølgelig også har andre mærker og modeller, hvis ikke Oticon passer til dig. 

 

Nedenfor kan du se, hvad der er unikt for Oticons to modeller.

Oticon Opn S-serien

 • BrainHearing: Hjælper hjernen til at høre mere og bedre med mindre anstrengelse.
   

 • OpenSound Navigator: Giver høreapparaterne mulighed for automatisk at skifte hurtigt og flydende mellem indstillingerne i de andre programmer for at optimere til alle tale- og lyttesituationer.

Oticon Ria2-serien

 • YouMatic Essential: Gemmer på personligt indstillede programmer og gør det nemt at skifte mellem dem.
   

 • Free Focus Essential: Gør det muligt at skifte mellem forskellige indstillinger, for eksempel mellemsvære og mindre svære lyttesituationer.

Oticon-tilbehør: En verden af muligheder åbner op

Med et bredt sortiment af tilbehør til dine Oticon-høreapparater kan du få endnu mere glæde ud af dem, end du allerede får.

 

Oticon ConnectLine-serien forvandler eksempelvis dit sæt høreapparater til et trådløst headset, så du kan tale i telefon, høre musik og se TV uforstyrret. Hertil forbedrer den samtidig lyden, så det bliver tydeligere og lettere at forstå, hvad der bliver sagt. Oticon Streamer Pro er hovedelementet i samlingen, som giver dig en personlig fjernbetjening til både dine andre ConnectLine-enheder og dine Oticon-høreapparater. Du kan desuden hente ConnectLine-appen, så du kan bruge din iPhone eller Android-smartphone som fjernbetjening til dine apparater. Oticon Streamer Pro kan tilsluttes trådløst eller med kabel til din telefon og computer samt ConnectLines TV-adapter og mikrofon.

Oticon Streamer Pro kan tilsluttes trådløst eller med kabel til din telefon og computer samt ConnectLines TV-adapter og mikrofon. Med ConnectLines TV-adapter tilsluttes en boks til dit fjernsyn, som derefter sender lyden ind i dine høreapparater gennem ConnectLine Streamer Pro.

 

Er du i et særligt støjende lydmiljø, kan du benytte dig af ConnectLine-mikrofonen, så du stadig kan have en personlig samtale. Mikrofonen forbindes trådløst til din Streamer Pro og sættes derefter på den, du ønsker at have en samtale med. Lyden sendes derfra ind i dine høreapparater, så du tydeligt kan høre, hvad der bliver sagt - selv i larmende lydmiljøer, som på en restaurant.

Høreapparater adskiller og fokuserer på lyde i mange situationer

Historien om Oticon

Danske Oticon blev til, da en mand i 1904 ville afhjælpe sin kones høretab. Denne empati og omsorg er kernen i Oticon’s mission og er derfor at finde i alle deres produkter. 

Siden begyndelsen i 1904 er der sket meget, og i dag er Oticon én af verdens største producenter af høreapparater, og de er altid på forkant med udviklingen af den nyeste teknologi. Hos Din Hørespecialist tilbyder vi nogle af de nyeste høreapparater fra Oticon, så vi kan afhjælpe høretab på den bedst tænkelige måde.

Historien bag Oticon

Den avancerede teknologi og den danske kvalitet gør, at høreapparater fra Oticon er blandt verdens bedste høreapparater på markedet. Som en del af deres mission, ønsker Oticon altid at være den førende producent, når det kommer til ny teknologi, og de var desuden blandt de første til at udvikle høreapparater, der kunne forbindes til smartphones (iPhone og Android) ved hjælp af Bluetooth.

bottom of page