top of page

Coronavirus l COVID-19

– VI PASSER PÅ DIG, SÅ DU KAN FØLE DIG TRYG HOS OS

Vores høreklinikker er åbne. Vi opfordrer dig til at bestille tid forud på tlf. 70 11 10 70 eller via mail på info@dinhs.dk, men det er igen muligt at bestille en tid hos os ved henvendelse i butikken.

Opdatering d. 9. maj 2021

Din Hørespecialists butikker er fortsat åbne i hele landet.
Vigtigt vedr. Hørsholm, hvor smittetrykket i øjeblikket er højt: Da vi er en del af det kritiske sundhedsberedskab, holder vi fortsat åbent. Har du en tid, beder vi dig møde til aftalt tid i klinikken, benytte mundbind og gerne medbringe corona-pas. Har du ikke allerede en tid, beder vi dig kontakte os på tlf. 70 11 10 70 for at aftale tidspunkt.  

Opdatering d. 24. februar 2021

Din Hørespecialists butikker er fortsat åbne. Hvis du har en aftale hos os, beder vi dig møde præcist samt benytte mundbind og håndsprit. Har du sygdomssymptomer beder vi dig aflyse din tid. Ønsker du at bestille en tid, er det nødvendigt at kontakte os før du møder i klinikken. Ring på tlf. 70 11 10 70.  

Opdatering d. 16. december 2020

Din Hørespecialist er blandt de butikker (butikker med medicinsk udstyr) som ifølge Sundhedsministeriets retningslinjer d. 16.12.20 skal holde åbent. Hvis du har en aftale hos os, beder vi dig møde præcist samt benytte mundbind og håndsprit. Har du sygdomssymptomer beder vi dig aflyse din tid. Ønsker du at bestille en tid, er det nødvendigt at kontakte os før du møder i klinikken. Ring på tlf. 70 11 10 70.  

Opdatering d. 23. november 2020

Vores høreklinikker er fortsat åbne, og vi værner højt om din og vores medarbejderes sikkerhed. Derfor benytter vores personale værnemidler samt spritter af efter hver kunde for at forhindre smittespredning.

Vi beder dig gøre følgende ved din ankomst til butikken, så vi sammen kan skabe størst mulig tryghed:

  • Du bedes medbringe et mundbind, som du påfører dig.

  • Benyt vores spritdispenser til at afspritte dine hænder.

  • Tag plads i venteområdet indtil vi kommer og henter dig.

Vi opfordrer dig til at bestille tid forud på tlf. 70 11 10 70 eller via mail på info@dinhs.dk, men det er igen muligt at bestille en tid hos os ved henvendelse i butikken.

Opdatering d. 19. november 2020

Meddelelse til kunder med bopæl i Nordjylland. Som følge af at restriktionerne i de syv nordjyske kommuner i dag er ophævet, er det igen muligt for dig at komme til din tid vores klinikker, ligegyldigt i hvilken kommune du har bopæl. Fik du ringet til os forinden og fik flyttet din tid længere frem, beklager vi ulejligheden. Du er meget velkommen til at ringe til os, og vi vil forsøge at give dig en ny tid, så du kan komme til os hurtigst muligt.

Opdatering d. 6. november 2020

Vigtig meddelelse til kunder berørt af de nye restriktioner i Nordjylland. Skal kunder krydse berørte kommunegrænser ifbm. corona-nedlukning i Nordjylland for at komme til klinikken, beder vi vores kunder aflyse deres tid. Det er muligt at bestille en ny tid til december måned. Vi følger udviklingen og opdaterer løbende med info på denne side, åbningstider mv.

Opdatering d. 1. september 2020

Vores høreklinikker er fortsat åbne, og vi værner højt om din og vores medarbejderes sikkerhed. Det er på nuværende tidspunk stadig vigtigt, at du kontakter os på tlf. 70 11 10 70 eller info@dinhs.dk, før du møder op i klinikken. Vi kan desværre ikke lukke dig ind og hjælpe dig, hvis du kommer uden en aftale først – dette er af hensyn til at skabe forsvarlige rammer for både kunder og medarbejdere.

Vi følger brancheforeningens sikkerhedsprocedurer nøje i vores kundehåndtering. Det betyder bl.a., at vi

1) Ønsker at have kontakt med dig telefonisk, før du eventuelt møder i klinikken, så vi kan afdække din situation

2) Sørger for grundig rengøring før- og efter kundebesøg

3) Begrænser antallet af personer i klinikkerne og sikrer nødvendig afstand

4)  Benytter forskellige værnemidler i vores behandling samt forventer vores kunder overholder principper for god hygiejne.

Opdatering d. 17. april 2020

Vores høreklinikker er åbne for at kunne tilbyde hjælp og behandling i forbindelse med nedsat hørelse samt justering og reparation af høreapparater. Det er vigtigt, at du kontakter os på tlf. 70 11 10 70 eller info@dinhs.dk, før du møder op i klinikken, så vi kan afdække dit behov og sikre den nødvendige hjælp – i forsvarlige rammer for både kunder og medarbejdere.

Vi tager din og vores medarbejderes sikkerhed alvorligt, og følger brancheforeningens sikkerhedsprocedurer nøje i vores kundehåndtering. Det betyder bl.a., at vi

1) Ønsker at have kontakt med dig telefonisk, før du eventuelt møder i klinikken, så vi kan afdække din situation

2) Sørger for grundig rengøring før- og efter kundebesøg

3) Begrænser antallet af personer i klinikkerne og sikrer nødvendig afstand

4)  Benytter forskellige værnemidler i vores behandling samt forventer vores kunder overholder principper for god hygiejne.

bottom of page