top of page
pexels-luis-quintero-2774556 1 (1)-min.jpg

Book et gratis foredrag

Om nedsat hørelse og de nyeste høreapparater

Hos Din Hørespecialist er vi engageret i at dele ud af vores viden om nedsat hørelse og høreapparater. Derfor mødes vi jævnligt med forskellige foreninger og afholder fordrag. Foredraget er for dig, der er en erfaren bruger af høreapparater såvel som for dig, der står over for at skulle have høreapparat for første gang. 

Værd at vide om at få høreapparat

– for første, anden eller måske tredje gang?

Foredragsholder Peter G. Hansen har mere end 20 års erfaring med høreapparater. Han vil fortælle om, hvad der er vigtigt at vide eller tænke over, hvis man som erfaren bruger er utilfreds med sine nuværende høreapparater, eller man som nybegynder overvejer at få høreapparater. Hvor skal man starte, hvilke muligheder er der, hvad tilbyder det offentlige og det private, og hvilke høreapparater findes.

 

Der vil være rig mulighed for at få svar på alle sine spørgsmål samt at få foretaget en uforpligtende høretest efter foredraget. Foredraget vil dels komme den usikkerhed til livs, som får mange til afholde sig fra at få høreapparat i første omgang, dels fortælle om nyheder inden for høreområdet.

Foredrag om hørelse og høreapparater

Book et gratis foredrag i dag

Er du interesseret i at høre mere om foredragets indhold, eller har du særlige ønsker til indholdet? Skriv dine kontaktoplysninger herunder, samt hvilken forening eller virksomhed du repræsenterer. Så kontakter vi dig snarest muligt.

Group 279 (4).jpg

Foredrag i samarbejde med Ældre Sagen

Vi tilbyder foredrag om nedsat hørelse og høreapparater i samarbejde med Ældre Sagen. Er du medlem af Ældre Sagen, kan du tilmelde dig et foredrag i din lokalafdeling. Ret henvendelse til din lokalafdeling for en forespørgsel på foredraget.

Foredrag hos Ældre Sagen

Det siger Ældre Sagen om vores foredrag

Udtalelser fra repræsentanter

Vi havde et brag af et arrangement i Rungsted. Peter gav os et rigtigt godt indblik i mulighederne og fortalte åbent og ærligt om alt det man skal være opmærksom på, når man skal vælge høreapparat. Vi var glade for at kunne invitere vores medlemmer og ser allerede frem til det næste.

– Kirsten Holmehøj, 
Ældre Sagen Hørsholm
 
27.10.2022

Det blev særdeles velbesøgt, vi talte det til 90 deltagere. Det var en fin præsentation Peter lavede, og vi har fået god respons på selve mødet. Ud over de personlige snakke, som rigtig mange fik, så fik dagen også ryddet utryghed væk. Og nogle af myterne blev der også pillet ved. Vores medlemmer tog glade hjem, og vi fra Ældre Sagen i Silkeborg er også tilfredse.

– Bente Nielsen,
Ældre Sagen Silkeborg
 
09.10.19

Det var rigtig godt besøg med 37 deltagere. Der var også en hel del, der fik foretaget en kort høreprøve og skrevet op til en ny høreprøve. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger. Jeg vil hermed på Ældre Sagen Hernings veje sige tak Peter fra Din Hørespecialist for et godt og positivt foredrag.

– Erhard Rasmussen,
Ældre Sagen Herning

23.09.19

bg dark (6).jpg
Unikke fordele til dig der er medlem af Ældre Sagen

Hos Din Hørespecialist har du som medlem af Ældre Sagen glæde af en række medlemsfordele. Vi giver dig 10% rabat på høreapparater og tilbehør. Du får desuden en udvidet tryghedsgaranti gratis, når du vælger høreapparat hos os (værdi 1.400 kr.). 

Husk, at alle får fuld efterjusteringsservice i 4 år i alle vores butikker.

Få viden og indsigt om høreapparater
bottom of page