top of page
Der er bare mindre høreapparat over WIDEX Moment.jpg

Der er bare mindre høreapparat over WIDEX Moment

Ifølge Klaus Vemmer er et høreapparat allerbedst, når man glemmer, at man har høreapparat på. Klaus er erfaren høreapparatbruger. Først efter at have prøvet WIDEX Moment er han blevet klar over, at baggrundsstøj er en fast følgesvend til mange af de høreapparater, han tidligere har prøvet. Med WIDEX Moment oplever Klaus for første gang en lydverden fri for baggrundsstøj og en fornemmelse af ikke længere at skulle bruge energi på at skille lydene ad.
bg dark (4).jpg
BLÅ BOG

Navn

Klaus Vemmer

Født

Maj 1971

Nuværende høreapparat

WIDEX Moment 440

Hørehistorie

Har brugt høreapparat i 10 år. Høretabet er kommet hovedsageligt på grund af tinnitus.

Karriere

Marketingchef for Ilse Jacobsen. Har arbejdet i reklame- og marketingbranchen i 20 år og beskæftiget sig med mode, brands og kommunikation.

Bruger af høreapparater - læs historien

Solen skinner fra en skyfri himmel, da vi mødes med Klaus Vemmer en eftermiddag i juni måned. Det ikke mere end et par uger siden, Klaus fik sine nye Moment høreapparater fra danske WIDEX på ørerne.

Hvad overraskede dig mest, første gang du prøvede WIDEX Moment?

"Den største overraskelse ved at prøve Moment for første gang, det var at jeg kunne høre rigtig godt med lyden skruet højt op i høreapparatet, men at jeg samtidig mærkede, til forskel fra mine tidligere høreapparater, at jeg nu undgik den der irriterende baggrundsstøj, som er fuldstændig ligegyldig."

WIDEX Moment høreapparater
Detaljeret lydbillede i høreapparaterne

Hvad er det for en slags støj, du har været vant til med dine tidligere høreapparater?

"Traditionelt i andre høreapparater har du en fornemmelse af, at der kommer rigtig meget lyd ind – også lyd, du helst vil være foruden. Jeg har et meget kraftigt høretab særligt på diskanttonerne. Derfor er der skruet højt op i mine høreapparater, men det betyder også, at jeg får rigtig meget støj med i diskanttonerne. Min hjerne var vant til at høre alting, fordi mine gamle høreapparater opfangede alle lyde. Når jeg talte med andre, kunne jeg simpelthen høre for meget. Hvis jeg ville fjerne de generende diskanttoner, så måtte jeg skrue ned for lyden i mine gamle høreapparat. Men så mistede jeg samtidig den lyd, jeg så stærkt har brug for på grund af min kraftige hørenedsættelse”.

Hvilken egenskab i WIDEX Moment gør den største forskel for din høreoplevelse?

"Det der er fantastisk ved WIDEX Moment, er det program, der hedder PureSound. PureSound filtrerer al baggrundsstøjen væk. Først efter at jeg har prøvet Moment, er jeg blevet rigtig klar over, hvor meget støj der generelt er i andre høreapparater. Hvis jeg f.eks. står på en parkeringsplads ikke langt fra en motorvej, så kan jeg med andre høreapparat-programmer tydeligt høre støjen fra bildækkene, fordi programmerne tager den lyd med. Men PureSound-programmet i Moment fjerner motorvejen, og koncentrerer sig i stedet om lyden, på det sted hvor jeg står. Moment formår simpelthen at filtrere baggrundsstøjen væk i diskanttonerne, men samtidig at lade mig høre netop de diskanttoner, som jeg har brug for at opfange for at kunne høre godt."

Smart kontrol direkte fra din smartphone
Tilfreds kunde ved Din Hørespecialist høreklinik

Hvordan oplever du lyden i WIDEX Moment?

"I Moment får jeg en lukket, stærk lyd. Men det lukker ikke så meget, så du føler, at du får et høretab. I mine tidligere høreapparater var jeg nødt til at skrue ned for lyden, hvis jeg ville have de fine distanttoner, altså baggrundsstøjen, væk, men når man skruer ned, så mister du jo også noget hørelse. Med Moment slipper jeg for at skulle tænke på det. Nu har jeg en fornemmelse af ikke at have høreapparat på. Jeg oplever baggrundsstøjen som forsvundet, og de skingre lyde er væk. Min hørelse lyder fuldkommen ren og uforstyrret og minder mig om tiden, før jeg fik høreapparat. Jeg kan simpelthen mærke, at mit hoved skal koncentrere sig mindre om at adskille lydene, så nu kan jeg i stedet fokusere på alt muligt andet i mine omgivelser. Der er bare mindre høreapparat over Moment."

Vil du også prøve Moment?

Prøv høreapparaterne derhjemme og mærk, om det er noget for dig. Helt uforpligtende. Skriv dine kontaktoplysninger herunder, så ringer vi dig op og finder en tid.

bg dark (4).jpg
Oplev din nye hørelse derhjemme
1

Nemt i gang

Vi laver en høretest og vælger sammen det høreapparat, som passer bedst til dig og din økonomi.

2

Prøv det hjemme

Du får høreapparatet med hjem og oplever, hvilken forskel det gør i din hverdag og vante omgivelser.

3

Afslut eller aflevér

Ønsker du ikke at beholde dine høreapparater, kan du frit levere dem tilbage efter prøveperioden.

Oplev hvad WIDEX Moment kan gøre for dig
Høreapparatet der ikke længere lyder som et høreapparat
WIDEX moment - smart og diskret
Høj kundetilfredshed

Tilfredse kunder – det forpligter!

Vores kunder giver os i snit 9,5 ud af 10 i tilfredshed

10 of 10

Jeg er super tilfreds med høreapparater

– Vejen, 27.10.2022

10 of 10

Meget kompetent og venlig service i enhver henseende. 

– Kalundborg, 18.10.2022

10 of 10

Jeg giver karakteren fordi jeg er ovenud tilfreds med apparaterne og den betjening jeg har fået.

– Løgumkloster, 29.11.21

bottom of page