top of page
Aarhus (1)-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Aarhus

70 11 10 70

Placering

Viby Torv 3

8260 Viby

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Aarhus-min.jpg
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Aarhus

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Aarhus. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Aarhus et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Aarhus

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Aarhus, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Aarhus i dag

Kontakt Din Hørespecialist i Aarhus

Bente, Hørespecialist i Aarhus

Hørespecialist

Bente

JSE.jpg

Hørespecialist

Jette

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Aarhus

10 of 10

Tilfredsstillende høreprøve og blev fint vejledt til høreapparater, som var godt tilpasset til min hørenedsættelse, – endog med flere programmer.

– Aarhus-kunde

10 of 10

Meget grundig undersøgelse og tilpasning af apparater. Omhyggelig og tålmodig Instruktion (jeg er 90+, så det blev værdsat). Lutter venlighed.

– Aarhus-kunde

10 of 10

Hurtig, god, professional betjening, i behagelig atmosfære.

– Aarhus-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg høreklinikken i Aarhus

Din Hørespecialist ønsker altid at være dér, hvor du er, så du kan få hjælp og vejledning i forhold til nedsat hørelse og høreapparater, når du har brug for det. Netop derfor sørger vi for at have lokale klinikker rundt om i landet, som alle er specialiserede i høreprøver og høreapparater. 

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Aarhus Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

Med vores lokale høreklinik i Aarhus, nærmere bestemt Viby, kan du let får hjælp af din personlige hørespecialist. Høreklinikken ligger på Viby Torv, blot 10 minutter fra Viby Station og 20 minutter fra Aarhus C, hvis du kører med offentlig transport. Det er altså nemt for dig at komme til og fra klinikken. 

 

Du er altid velkommen i høreklinikken i Aarhus Kommune - både med og uden henvisning fra egen læge eller speciallæge. Vi står klar til at hjælpe dig med afsæt i lige netop din situation. Det betyder, at du altid får tilknyttet en personlig hørespecialist gennem hele forløbet, som vejleder ud fra dine ønsker og behov. Er du interesseret i høreapparater med bestemte tilvalgsmuligheder? Eller vil du gerne have testet, om din hørelse nu også er nedsat? Din Hørespecialist står klar til at hjælpe.  

 

Får professionel rådgivning i trygge rammer hos din lokale høreklinik i Aarhus.

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page