Map_randers.jpg

Trangstræde 3, st.

8900 Randers

70 11 10 70

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.15 - 16.15

08.15 - 15.00

Lukket

08.15 - 15.00

08.15 - 15.00

Det er vigtigt, at du ringer til os på 70 11 10 70 eller skriver til info@dinhs.dk og booker tid i forvejen. Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb.

Lyder det ikke helt, som det skal?

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Randers

 - Find dine høreapparater i Randers

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Randers. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Randers et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter:

 

  • WIDEX

  • Signia

  • Oticon


Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Kontakt Din Hørespecialist i Randers

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Randers, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning. 

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
Book en tid hos Din Hørespecialist i Randers i dag.

Mød vores personale

i høreklinikken i Randers

Lise, Hørespecialist i Randers
Dorte, Hørespecialist i Randers

Lise

Hørespecialist

Dorte

Hørespecialist

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Randers

10 af 10

God og professionel behandling/betjening og et meget godt resultat.

Randers-kunde

10 af 10

 

Jeg følte at der blev lyttet til mine ønsker og behov, jeg blev ikke “presset” til et bestemt mærke. Jeg har siden køb fået gode råd og hjælp til bl.a. at få koblet apparater til ny mobil, endda uden tidsbestilling, flot gjort. God og venlig betjening, som jeg føler mig tryg ved.

Randers-kunde

10 af 10

 

Grundig og særdeles venlig betjening. Jeg har allerede skaffet en kunde, der fik et apparat i dag.

 

Randers-kunde

Besøg din lokale høreklinik i Randers

Hos Din Hørespecialist ønsker vi at være der, hvor du er, så du kan få hjælp og vejledning nemt og i trygge rammer. Vi tror på, at du skal kunne få hjælp lige så snart, du har behov for det - hvad end der er tale om første uforpligtende høretest for at tjekke eventuel nedsat hørelse, eller om der er tale om justering af de høreapparater, du har haft længe. Derfor har vi en række lokale høreklinikker rundt om i landet, så du kan besøge en nær dig. Her vil du få hjælp af din personlige hørespecialist, som kender dine ønsker og behov. 
 

I Randers ligger Din Hørespecialist blot 2 minutters gang fra Randers Busterminal og godt 10 minutters gang fra Borgerservice (Randers Kommune). Kommer du med tog, kan du tage en bus fra Randers Station til høreklinikken på godt 10 minutter. Der er altså gode muligheder for at komme nemt til Din Hørespecialist. Så ønsker du at prøve et nyt høreapparat eller justerer dine eksisterende høreapparater i Randers? Besøg høreklinikken nær dig. 

 

Mange mennesker døjer med nedsat hørelse, og det er er derfor mere normalt, end du måske går og tror. Mistænker du at have problemer med hørelsen, kan du hos klinikken i Randers få lavet en gratis og uforpligtende høretest. Viser testen, at der er nogle problemer, vil dig og din tilknyttede hørespecialist sammen se på dine muligheder. Kommer I frem til, at et høreapparat er en god løsning, vælger I sammen høreapparatet ud fra dine præferencer og behov. Du kan altså frit vælge, ligesom vi meget gerne kommer med anbefalinger. Vores mål er, at du kommer hjem med den rette løsning for lige netop dig.