top of page
Roskilde (1)-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Roskilde

Åben Service

70 11 10 70

Gullandsstræde 9

4000 Roskilde

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Placering

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Roskilde-Din Hørespecialist WIDEX-certificeret høreklinik
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Roskilde

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Roskilde. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Roskilde et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Roskilde

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Roskilde, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Roskilde i dag

Mød vores personale
i høreklinikken i Roskilde

Vicky, Hørespecialist i Roskilde

Hørespecialist

Vicky

Hørespecialist

Khushbo

KWA.jpg

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Roskilde

10 of 10

Man føler sig velkommen, god og venlig betjening, særdeles god vejledning i brug og betjening af høreapparat.

– Roskilde-kunde

10 of 10

Meget flot betjening, med fin vejledning og div. råd. Og rigtig gode apparater. Havde ikke regnet med at kunne komme til at høre så godt.

– Roskilde-kunde

10 of 10

Betjent af en person som har arbejdet med hørelse i mange år og har god erfaring. Behagelig person.

– Roskilde-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg høreklinikken i Roskilde

Din Hørespecialist i Roskilde ligger centralt, så du let kan komme til og fra klinikken på gåben, i bil eller med kollektiv transport. Du finder os blot 5 minutters kørsel fra Roskilde sygehus og små 10 minutters gang fra Roskilde station. Selve klinikken ligger på en sidegade til de to gågader, Algade og Skomagergade. Grunden til, at vi ligger både centralt og lokalt, er, fordi vi vægter dine behov højt. Vi tror på, at det skal være let og hurtigt for dig at komme til klinikken, hvis du har behov for eksempelvis justering af høreapparater, ligesom undersøgelser og samtaler gerne må foregå i trygge og vante rammer.  

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Roskilde-Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

Når du besøger høreklinikken i Roskilde, vil du få tilknyttet en personlig hørespecialist, som sætter sig ind i lige netop dig og dine behov. Vi ved, at ikke to ører er ens, og at hjælp og vejledning derfor vil være forskellig fra person til person. Alle undersøgelser og samtaler foregår altså sammen med din personlige hørespecialist, så du får det bedste resultat.  

 

Klinikken tilbyder som altid justering af høreapparater, personlig rådgivning med afsæt i dig og selvfølgelig en uforpligtende høretest, hvis du mistænker at have nedsat hørelse. Så book endelig tid, og besøg Din Hørespecialist i Roskilde.

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page