Map_hørsholm.jpg

Hovedgaden 49 (i gården)

2900 Hørsholm

70 11 10 70

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08.30 - 17.00

08.30 - 17.00

08.30 - 17.00

08.30 - 17.00

08.30 - 12.30

Det er vigtigt, at du ringer til os på 70 11 10 70 eller skriver til info@dinhs.dk og booker tid i forvejen. Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb.

Lyder det ikke helt, som det skal?

Velkommen til Din Hørespecialist
WIDEX-certificeret høreklinik i Hørsholm
 - Find dine høreapparater i Hørsholm

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Hørsholm. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Hørsholm et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter:

 

  • WIDEX

  • Signia

  • Oticon

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Kontakt Din Hørespecialist i Hørsholm

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Hørsholm, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning. 

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
Book en tid hos Din Hørespecialist i Hørsholm i dag.

Mød vores personale

i høreklinikken i Hørsholm

Mahnoor, Hørespecialist i Hørsholm
PHY.png

Pernille

Hørespecialist

Mahnoor

Hørespecialist

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Hørsholm

9 af 10

Jeg fik en venlig imødekommende modtagelse, behandling og en grundig undersøgelse af min høreevne.

Hørsholm-kunde

10 af 10

 

Kyndig, behagelig og professionel betjening og så 3 forskellige leverandører at vælge mellem.

Hørsholm-kunde

10 af 10

 

Rigtig god betjening og vejledning.

 

Hørsholm-kunde

Besøg din lokale høreklinik i Hørsholm

Hos Din Hørespecialist ved vi, hvor vigtigt det er, at du kan få hjælp og vejledning i nærheden, når du har brug for det, og at det kan foregår i trygge og vante rammer. Vi forstår godt, at det kan være en stor beslutning, og derfor ønsker vi ikke at lokation skal være en hindring. Vi sørger altså for at have lokale klinikker landet over. Det skal være nemt for dig, at få styr på hørelsen. 

 

Din Hørespecialist i Hørsholm ligger knap 10 minutters gang fra Hørsholm Kirke og kun få minutters gang fra indkøbscentret, Hørsholm Midtpunkt. Det er altså nemt at komme til og fra klinikken - lige meget om du er i bil, på gåben eller med offentlig transport. Så ønsker du at få efterjusteret eller tilpasset dine høreapprater? Eller er du i tvivl om, hvorvidt din hørelse er nedsat, og har du derfor brug for en gratis og uforpligtende høretest? Kom forbi din lokale høreklinik, og få personlig vejledning, der tager afsæt i dig og dine behov. 

 

Netop den personlige vejledning er kendetegnede for alle vores lokale klinikker. Det betyder helt konkret, at du får tilknyttet en fast hørespecialist, som sammen med dig afdækker, hvorvidt du har brug for høreapparater. Finder I frem til, at det kan hjælpe dig i hverdagen, vil I ligeledes sammen finde de høreapparater, som bedst lever op til dine krav og behov. Ikke to ører er ens.