top of page
Hørsholm (1)-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Hørsholm

70 11 10 70

Placering

Hovedgaden 49 (i gården)

2900 Hørsholm

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

08:30 - 17:00

08:30 - 17:00

08:30 - 17:00

08:30- 17:00

Lukket

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Hørsholm-min.jpg
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Hørsholm

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Hørsholm. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Hørsholm et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Hørsholm

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Hørsholm, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Hørsholm i dag

Kontakt Din Hørespecialist i Hørsholm

 Pernille, Hørespecialist i Hørsholm

Hørespecialist

Pernille

MAB_edited.jpg

Hørespecialist

Mahnoor

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Hørsholm

9 of 10

Jeg fik en venlig imødekommende modtagelse, behandling og en grundig undersøgelse af min høreevne.

– Hørsholm-kunde

10 of 10

Kyndig, behagelig og professionel betjening og så 3 forskellige leverandører at vælge mellem.

– Hørsholm-kunde

10 of 10

Rigtig god betjening og vejledning.

– Hørsholm-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg høreklinikken i Hørsholm

Hos Din Hørespecialist ved vi, hvor vigtigt det er, at du kan få hjælp og vejledning i nærheden, når du har brug for det, og at det kan foregår i trygge og vante rammer. Vi forstår godt, at det kan være en stor beslutning, og derfor ønsker vi ikke at lokation skal være en hindring. Vi sørger altså for at have lokale klinikker landet over. Det skal være nemt for dig, at få styr på hørelsen. 

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Hørsholm Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

Din Hørespecialist i Hørsholm ligger knap 10 minutters gang fra Hørsholm Kirke og kun få minutters gang fra indkøbscentret, Hørsholm Midtpunkt. Det er altså nemt at komme til og fra klinikken - lige meget om du er i bil, på gåben eller med offentlig transport. Så ønsker du at få efterjusteret eller tilpasset dine høreapprater? Eller er du i tvivl om, hvorvidt din hørelse er nedsat, og har du derfor brug for en gratis og uforpligtende høretest? Kom forbi din lokale høreklinik, og få personlig vejledning, der tager afsæt i dig og dine behov. 

 

Netop den personlige vejledning er kendetegnede for alle vores lokale klinikker. Det betyder helt konkret, at du får tilknyttet en fast hørespecialist, som sammen med dig afdækker, hvorvidt du har brug for høreapparater. Finder I frem til, at det kan hjælpe dig i hverdagen, vil I ligeledes sammen finde de høreapparater, som bedst lever op til dine krav og behov. Ikke to ører er ens.

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page