top of page
image 12 (1)-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Frederiksberg

70 11 10 70

Placering

Nyelandsvej 21C, st. tv.

2000 Frederiksberg

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Frederiksberg.jpg
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Frederiksberg

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Frederiksberg. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Frederiksberg et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter:

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

Vi tilbyder uforpligtende og vejledende høreprøver i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Frederiksberg

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Frederiksberg, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Frederiksberg i dag

Kontakt Din Hørespecialist på Frederiksberg

Ticiana, Hørespecialist på Frederiksberg

Hørespecialist

Ticiana

TG.png

Hørespecialist

Tahereh

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken på Frederiksberg

10 of 10

Jeg fik en meget professionel, omhyggelig og venlig behandling.

– Frederiksberg-kunde

10 of 10

Jeg fik en perfekt og professionel vejledning med god tid fra en meget vidende person. At apparaterne så virker perfekt fra første færd, er en fantastisk positiv oplevelse.

– Frederiksberg-kunde

10 of 10

Kompetent rådgivning og meget serviceminded person.

– Frederiksberg-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg din lokale høreklinik på Frederiksberg 

Oplever du problemer med hørelsen, og vil du gerne have hjælp eller rådgivning tæt på hjemmet? Hos Din Hørespecialist tror vi på, at det skal være nemt for dig at få testet hørelsen eller justeret dine høreapparater, og derfor sørger vi for at have klinikker, der ligger lokalt. Det betyder, at Din Hørespecialist aldrig ligger langt fra dig, og at du derfor kan besøge din personlige hørespecialist i vante og trygge omgivelser.

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Frederiksberg. Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

Din Hørespecialist på Frederiksberg ligger blot 10 minutters gang fra Gammel Kongevej og knap 5 minutters gang fra Frederiksberg Station og Metro. Det betyder, at du nemt kan komme til og fra klinikken - hvad end du er i bil eller med offentlig transport. Så har du akut behov for hjælp, er Din Hørespecialist altså centralt beliggende.  

 

Når du besøger klinikken på Frederiksberg, vil du få tilknyttet en personlig hørespecialist, som sætter sig ind i lige netop din situation. I vil sammen kortlægge dine behov og eventuelle problemer, så du kan få de bedste løsninger for lige præcis dine ører. Finder I ud af, at du skal have høreapparater, sørger vi for at justerer og tilpasse dem, så de passer til dine ører, og din lydopfattelse. Vores mål er, at du får det bedste ud af din hørelse. 

 

Kom forbi Din Hørespecialist på Frederiksberg, og hør om dine muligheder.

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page