top of page
Hellerup (1)-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Hellerup

70 11 10 70

Placering

Strandvejen 78

2900 Hellerup

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

høreklinik i Hellerup
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Hellerup

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Hellerup. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Hellerup et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Hellerup

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Hellerup, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Hellerup i dag

Kontakt Din Hørespecialist i Hellerup

Mette, Hørespecialist i Hellerup

Hørespecialist

Mette

Pernille, Hørespecialist i Hellerup

Hørespecialist

Pernille

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Hellerup

10 of 10

Super service, fantastisk vejledning!

– Hellerup-kunde

9 of 10

Overraskende positiv oplevelse – Mette virker særdeles kompetent, behagelig og venlig interesseret.

– Hellerup-kunde

10 of 10

Venlig, omhyggelig betjening.

– Hellerup-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg høreklinikken i Hellerup

Vores mål er at hjælpe dig, hvor du har brug for det, og med udgangspunkt i dine personlige ønsker og behov. Derfor bestræber vi os på at have lokale klinikker over hele landet, så du kan bestille tid hos Din Hørespecialist, når du ønsker det. Vi tror på, at du får det bedste resultat, når høreprøve, efterjustering eller samtaler foregår i trygge rammer. Så oplever du problemer med nedsat hørelse? Du kan roligt besøge din lokale høreklinik i Hellerup - både med og uden henvisning fra egen læge.

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Hellerup Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

Vores høreklinik i Hellerup ligger blot 10 minutters gang fra Hellerup station og Experimentarium. Du har derfor gode muligheder for at komme nemt til høreklinikken - både med kollektiv transport og i bil. Så ønsker du justering af høreapparater eller undersøgelse af eventuelle problemer og gener, er du meget velkommen i Hellerup. 

 

Hos din lokale høreklinik vil du få tilknyttet en personlig hørespecialist, som sammen med dig vil se på, hvilke løsningsmuligheder der er passende for dig og dine behov. I vil her se på både hørelsen men også dine specifikke krav i forhold til økonomi og tilvalgsmuligheder. Vi ved, at alle ører er forskellige, og at der ikke findes én korrekt løsning eller ét korrekt høreapparat. Så vi går efter den bedste og den mest rige løsning for dig. 

 

Besøg høreklinikken i Hellerup, og hør mere om dine muligheder.

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page