Hjemmebesøg med mobil høreklinik

– FÅ HØRELSEN IGEN I TRYGGE OG HJEMLIGE OMGIVELSER

Som noget ganske nyt tilbyder Din Hørespecialist på Sydsjælland, at du kan få hørelsen tilbage i ro og mag i dit eget hjem. Vi kører ud til private hjem i bl.a. Næstved-området.

Ny service har set dagens lys

Mange har behov for hjælp til en bedre hørelse, hvad end man behøver en afklarende høreprøve eller nye høreapparater. Hos Din Hørespecialist ved vi, at det for nogle kan være vanskeligt at komme til klinikken, hvis man ikke har kørelejlighed eller er dårligt gående. God hørelse er en forudsætning for god livskvalitet – fysisk afstand må ikke stå i vejen. Derfor har vi gjort det muligt for dig at få besøg af vores mobile høreklinik.

Vores mobile høreklinik kommer hjem til dig – gratis

Hos Din Hørespecialists mobile høreklinik kan du nemt bestille en gratis høretest og rådgivning hjemme hos dig selv. Her hjælper vi dig med at få afklaret, om du vil have gavn af et høreapparat, helt uden at du skal forlade dit hjem. Du slipper for besværet med at finde kørelejlighed eller at være afhængig af dyr transport.

Vi tager os af papirarbejdet

Det kan være en uoverskuelig affære at udfylde relevante ansøgninger. Derfor hjælper vi med alt dokumentation, ansøgninger mv. der er i forbindelse med at få et nyt høreapparat – naturligvis i samråd med dig. I Danmark kan du få tilskud fra det offentlige til køb af høreapparater. Det kræver, at du har et behandlingskrævende høretab, hvilket vi hjælper med at afklare, når vi besøger dig.

Få hjælp af professionel hørespecialist

Når du har aftalt en tid med os, får du besøg af vores dygtige hørespecialist Linette med mange års erfaring med høreapparatbehandling. Hun vil hjælpe dig til en bedre hørelse, præcis som hvis du besøgte os i en høreklinik.

Jeg gør en dyd ud af mit audiologiske arbejde. Mit mål er at hjælpe dig med at give dig mest muligt ud af den rest-hørelse, du har tilbage. Jeg værner om at skabe de mest trygge og optimale rammer sammen med dig, så vi kan klæde dig nemt og bekvemt på til en bedre hørelse.

Linette, hørespecialist i den mobile høreklinik

Udfyld formularen, så kontakter vi dig

Få vores hørespecialist på hjemmebesøg. Helt uforpligtende. Skriv dine kontaktoplysninger herunder, så ringer vi dig op og finder en tid. Vi kører for øjeblikket primært i Næstved-området.

Eller ring på tlf. 70 11 10 70

Angiv foretrukne tidspunkter

Et veltilrettelagt hjemmeforløb

1. HØREPRØVE OG BEHOVSAFDÆKNING

Vi besøger dig i dit hjem. Vi indleder med en fuld undersøgelse af din hørelse og drøfter realistiske forventninger til behandlingen af din hørenedsættelse.

Vi giver også et indblik i hvilke høreapparater, der bedst tilfredsstiller dine behov. Ønsker du herefter at komme i gang med et høreapparat og opleve, hvordan vi optimerer dem til dig, aftaler vi en tid til tilpasning. Vi hjælper dig med at søge offentligt tilskud og bistår med alle nødvendige ansøgninger. Er det første gang du skal have høreapparat, er vi også behjælpelig med at få afklaret dit høretab med ørelægen.

2. TILPASNING AF DINE HØREAPPARATER

Vi kommer på besøg hos dig igen. Ved denne konsultation får du de ønskede høreapparater på, og vi tilpasser dem til dine behov, indstiller programmer og gennemgår i dit tempo, hvordan du skal bruge dem.

 

I slutningen af konsultationen beder vi dig tage stilling til, om du er tilfreds med løsningen. Beslutter du dig for at beholde dine nye høreapparater, laver vi en afregning med det samme, så du er klar til din nye tilværelse med en bedre hørelse. Vi har fuld tilfredshedsgaranti i 14 dage.

3. ONLINE FINJUSTERING

Som en gratis service tilbyder vi Online finjustering, der giver dig mulighed for at få finjusteret dit høreapparat direkte fra hjemmet. På den måde kan vores hørespecialist sidde på afstand og justere høreapparatet nøjagtigt efter dit behov, mens du sidder med høreapparatet på hjemme hos dig selv. En Online finjustering-konsultation foregår via en skærm på din smartphone eller tablet, hvorigennem du kan føre en samtale med hørespecialisten.

Sådan foregår det: Samtidig med udleveringen af dine nye høreapparater udstyrer vi dig med en særlig enhed, såfremt du ønsker denne service. Til Online finjustering skal du benytte en app til din smartphone eller tablet. Vi hjælper dig i processen, så du er godt klædt på til at kunne få glæde af Online finjustering på det tidspunkt, behovet opstår.

Uanset om du er ny eller erfaren høreapparatsbruger, skal du med nye høreapparater vænne dig til lyden og oplevelsen. Med dine nye høreapparater kan du mærke efter i dine vante omgivelser, om du føler de gør den fornødne forskel for dig. Det er vigtigt for os, at du kontakter os ved behov for en justering, så du får størst mulig glæde af din nye hørelse.

Det er nemt og hurtigt at bestille tid til Online finjustering. Online finjustering er praktisk, uanset om du har vanskeligt ved at forlade dit hjem, eller du ønsker at begrænse den fysiske kontakt.

4. FRI EFTERJUSTERINGSSERVICE i 4 ÅR

Vi ved af erfaring, at selv den mest nøjagtige tilpasning og justering af høreapparater har behov for løbende eftersyn og vedligehold. Din hørelse ændrer sig med tiden og der kan opstå pludselige behov, som du skal kunne få løst uden lange ventetider eller ekstra gebyrer.

Som kunde hos Din Hørespecialist har du fri adgang til vores efterjusteringsservice i fire år. Opstår noget uventet eller driller teknikken, kan du altid kontakte os for en tid til Online finjustering, eller få en tid til justering i en af vores butikker, såfremt køreturen er mulig for dig. Vi har derudover planlagt et serviceforløb over fire år, som sikrer, at dine høreapparater holdes opdateret og at justeringen altid passer til dine behov.

SÅDAN HÅNDTERER VI COVID-19

Vi tilhører de kritiske hverv og må derfor ikke holde lukket.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at praksissektoren holder åbent aht. til undgå en ophobning af aftaler på den anden side af corona-restriktionerne.

  1. Alt vores udstyr desinficeres før og efter brug.

  2. Vi holder god afstand, når det er muligt.

  3. Vi hold god håndhygiejne med hyppig afspritning og håndvask.

  4. Vi følger Sundhedsstyrelsens anvisninger nøje.

  5. Har du sygdomssymptomer beder vi dig aflyse din tid

Læs mere om, hvordan vi forholder os til COVID-19

Online finjustering – få justeret dit høreapparat hjemmefra

Vi tilbyder med Online finjustering en gratis service, der giver dig mulighed for at få finjustereret høreapparaterne direkte fra hjemmet. På den måde kan du sidde i dine vante omgivelser med din smartphone eller tablet og få justeret dine høreapparater på afstand.

Den mobile høreklinik finjusterer via app

Ofte stillede spørgsmål

– Skal jeg forberede noget, inden I kommer hjem til mig?

Nej, det behøver du slet ikke. Vi tager dig i hånden under hele forløbet fra start til slut.

– Hvad gør jeg i forhold til at komme til ørelægen?

Vi hjælper dig med at få afklaringen fra ørelægen. Dette klarer vi efter vores første besøg, hvor du fået lavet en høreprøve.

– Hvad koster høreapparater?

Vi tilbyder høreapparater, der passer til enhver økonomi og behov. Vores priser starter fra 0 kr., dvs. høreapparat fuldt dækket af det offentlige tilskud – et såkaldt ”gratis høreapparat”. Vi tilbyder også mere teknologisk avancerede høreapparater med egenbetaling. Se vores priser på denne side.

– Er det gratis at få besøg af den mobile høreklinik?

Ja, det koster dig ikke noget at få hjemmebesøg med vores mobile høreklinik. Du er heller ikke forpligtet til at vælge et høreapparat, selvom vores høretest viser, at du har en hørenedsættelse.

– Er der ventetid på høreapparater?

Venter du at få høreapparat med den mobile høreklinik, bliver du ikke en del af den offentlige venteliste. Der vil typisk gå 1-2 uger fra vores første besøg, hvor vi laver høreprøven, til vi kan komme ud og tilpasse dine høreapparater.

– Kan jeg få offentligt tilskud til mine høreapparater?

Ja, hvis du har et behandlingskrævende høretab, kan du få tilskud fra det offentlige. Vi har høreapparater fra danske WIDEX, som er fuldt dækket af det offentlige tilskud, dvs. det koster dig ikke noget. Du kan også vælge andre modeller, hvor der typisk vil være en egenbetaling.

– Kan jeg få besøg trods corona-situationen?

Hvis du ikke er smittet, har været nærkontakt eller har symptomer, kommer vi fortsat ud til dig på hjemmebesøg. Vi er en del af praksissektoren og skal derfor fortsat holde åbent og tilbyde service. Vi tager alle forholdsregler, benytter værnemidler og sprit og vi forventer det samme fra dig. Læs mere om hvordan vi forholder os til COVID-19.

I Danmark kan du få tilskud til høreapparater fra det offentlige. Du kan tage tilskuddet med til os.

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om Linettes service

10 af 10

Har fået gode svar på mine spørgsmål og er blevet rigtig godt behandlet, TAK.

Kunde hos Linette

10 af 10

 

Super professionel betjening. Man er i trygge hænder, og jeg har anbefalet jer til alle jeg kender med høreproblemer. Tak for den store hjælp I giver.

Kunde hos Linette

10 af 10

 

Venlig og dygtigt personale.

 

Kunde hos Linette