Map_valby.jpg

Valby Langgade 49

2500 Valby

70 11 10 70

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

09.00 - 15.15

Lukket

Lukket

Lukket

Lukket

Det er vigtigt, at du ringer til os på 70 11 10 70 eller skriver til info@dinhs.dk og booker tid i forvejen. Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb.

Lyder det ikke helt, som det skal?

Velkommen til Din Hørespecialist
WIDEX-certificeret høreklinik i Valby

- Besøg høreklinikken i Valby

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Valby. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Valby et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter:

 

  • WIDEX

  • Signia

  • Oticon


Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Kontakt Din Hørespecialist i Valby

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Valby, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning. 

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn

Mød vores personale

i høreklinikken i Valby

PCHs.jpg
MSS.jpg

Pernille

Hørespecialist

Mette

Hørespecialist

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen hos Ginny

10 af 10

Fordi der er en der hedder Ginny som er en fantastisk person og rådgiver.

Kunde hos Ginny

10 af 10

 

Betjent af en person som har arbejdet med hørelse i mange år og har god erfaring. Behagelig person.

Kunde hos Ginny

10 af 10

 

Rigtig god betjening af top professionel medarbejder, og har anbefalet jeres firma til
flere.

 

Kunde hos Ginny

Besøg din lokale høreklinik i Valby

Der er mange, der oplever problemer med hørelsen, og det er derfor mere normalt, end du muligvis går og tror. Mistænker du, at din hørelse er påvirket, kan du altså roligt bestille en gratis og uforpligtende tid hos din lokale høreklinik i Valby. Her vil du sammen med din personlige hørespecialist få testet, hvorvidt dine gener kan afhjælpes, og så fald hvordan vi bedst gør det. 

 

Det betyder, at hørespecialisten sammen med dig får afdækket dine behov. Finder I frem til, at høreapparater kan hjælpe på hørelsen, vil hørespecialisten se på, hvilke modeller og indstillinger der passer til dig. Vi ved, at ikke to ører er ens, og derfor sørger vi for at indstille og efterjustere apparaterne efter lige netop dig. 

 

Din Hørespecialist i Valby ligger blot 5 minutters gang fra både Valby Station og Parkeringen ved Søndre Fasanvej. Det er altså nemt for dig at komme til og fra klinikken, lige meget om du er med offentlig transport eller i bil. Dette er vigtigt for os, da vi ønsker at være dér, hvor du er. Det skal være nemt og trygt for dig at få hjælp og vejledning, og derfor finder du altid Din Hørespecialist lokalt og tæt på dit hjem. 

 

Vores mål er, at du får den rette løsning, når du har brug for det.