top of page
Valby.webp

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Valby

70 11 10 70

Placering

Valby Langgade 49

2500 Valby

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

09:00 - 15:15

09:00 - 15:15

09:00 - 15:15

09:00 - 15:15

09:00 -14:15

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Valby (1)-min.jpg
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Valby

God hørelse er et grundelement i livsglæde, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Valby. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Valby et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Valby

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Valby, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Valby i dag

Kontakt Din Hørespecialist i Valby

Hørespecialist

Susan

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om servicen i høreklinikken i Valby

10 of 10

Alt har været tilfredsstillende, og behandlingen har været utrolig god.

– Valby-kunde

9 of 10

Det var en rigtig god oplevelse for mig, at komme ind til Din Hørespecialist i Valby. - Roberta er utrolig kompetent, serviceminded og nem at tale med.

– Valby-kunde

10 of 10

Utrolig god betjening  Hun var meget lyttende Vedr. Mine problemer. Ingen stress og jag. Havde god tid. 

– Valby-kunde

bg dark (4).jpg
Besøg høreklinikken i Valby

Der er mange, der oplever problemer med hørelsen, og det er derfor mere normalt, end du muligvis går og tror. Mistænker du, at din hørelse er påvirket, kan du altså roligt bestille en gratis og uforpligtende tid hos din lokale høreklinik i Valby. Her vil du sammen med din personlige hørespecialist få testet, hvorvidt dine gener kan afhjælpes, og så fald hvordan vi bedst gør det. 

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Valby - Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

Det betyder, at hørespecialisten sammen med dig får afdækket dine behov. Finder I frem til, at høreapparater kan hjælpe på hørelsen, vil hørespecialisten se på, hvilke modeller og indstillinger der passer til dig. Vi ved, at ikke to ører er ens, og derfor sørger vi for at indstille og efterjustere apparaterne efter lige netop dig. 

 

Din Hørespecialist i Valby ligger blot 5 minutters gang fra både Valby Station og Parkeringen ved Søndre Fasanvej. Det er altså nemt for dig at komme til og fra klinikken, lige meget om du er med offentlig transport eller i bil. Dette er vigtigt for os, da vi ønsker at være dér, hvor du er. Det skal være nemt og trygt for dig at få hjælp og vejledning, og derfor finder du altid Din Hørespecialist lokalt og tæt på dit hjem. 

 

Vores mål er, at du får den rette løsning, når du har brug for det.  

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page