top of page
Jyllinge (3)-min.jpg

Velkommen til Din Hørespecialist

WIDEX-certificeret høreklinik i Jyllinge

70 11 10 70

Placering

Jyllingecenteret 33,
4040 Jyllinge

Åben Service

Mandag 12.30-13.30

Torsdag 09.00-10.00

Vejledende åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Book altid tid i forvejen - ring 70 11 10 70 eller skriv til info@dinhs.dk

Jyllinge-min.jpg
bg dark (6).jpg
Lad os hjælpe dig i gang med et uforpligtende prøveforløb
bg.jpg
Få nye høreapparater i din lokale høreklinik

Find dine høreapparater i Jyllinge

God hørelse er et grundelement i livsglæden, og derfor kan høretab forringe vores oplevelse af livskvalitet. I dag findes der heldigvis mange metoder til at behandle nedsat hørelse.

 

Tag kontakt til os, hvis du:

 

  • Tror du har et høretab

  • Ønsker at få dine høreapparater justeret

  • Vil vide mere om nye høreapparater

 

Vores hørespecialister bestræber sig på at hjælpe dig bedst muligt. Måske er du ny høreapparatbruger og er usikker på, hvordan du kommer i gang. Eller du er en erfaren bruger og ønsker rådgivning om nye muligheder. Vi stiller vores ekspertise til din rådighed, så du kan komme trygt i gang hos os.

Få testet din hørelse – gratis

Ønsker du at få lavet høretest, vejledning om høreapparater, eller har du et ønske om gennemgang af dine nuværende høreapparater, så læg vejen forbi Din Hørespecialist i Jyllinge. Her hjælper vores hørespecialister dig med vejledning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Få testet din hørelse – gratis
Nye høreapparater - justering og tilpasning

De bedste høreapparater på markedet

Hos Din Hørespecialist ved vi, at ikke to ører er ens, og at høretab er meget individuelt. Derfor tilbyder høreklinikken i Jyllinge et bredt udvalg af høreapparater fra nogle af de største producenter.

 

  • WIDEX

  • Signia

 

Med vores unikke tilpasningsmetode sikrer vi, at du får den bedste oplevelse med dit høreapparat. Du kan gratis prøve høreapparaterne derhjemme i vante omgivelser, så du kan blive sikker på, hvad der passer bedst til dig og din livsstil.

bg dark (4).jpg
Om Din Hørespecialist

Din Hørespecialist er en landsdækkende kæde af høreapparatklinikker, der behandler høretab og sælger, tilpasser og servicerer høreapparater. Vi er den største WIDEX-certificerede kæde af høreapparatklinikker i Danmark.

 

Vi tilbyder uforpligtende høretests i alle vores klinikker, hvor du kan få afklaret dit høretab. Er du allerede høreapparatbruger, tilbyder vi at optimere din nuværende høreløsning og introducere dig for de forskellige løsninger og høreapparater, vi har.

Din Hørespecialist logo
Gratis prøveforløb med høreapparater hos Din Hørespecialist

Kontakt Din Hørespecialist i Jyllinge

Du er altid meget velkommen til at besøge høreklinikken i Jyllinge, hvor vores hørespecialister vil stå klar med hjælp og vejledning.

 

Se vores åbningstider i den grå boks øverst til venstre her på siden, og bestil tid. Vores telefon er åben alle ugens dage fra kl. 8.00 – 16.00.

Ring 70 11 10 70

Følg med

Vil du gerne følge med, så kan du like Din Hørespecialist på Facebook, hvor du får nyheder, historier og indblik i verdenen med høreapparat.

  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn
bg dark (3).jpg

Book en tid hos Din Hørespecialist i Jyllinge i dag

Mød vores personale
i høreklinikken i Jyllinge

Helene, Hørespecialist i Jyllinge

Hørespecialist

....

Tilfredse kunder – det forpligter!

Det siger vores kunder om vores service

10 of 10

Fordi i er venlige, flinke, omhyggelige og hjælpsomme. Super prof betjening og man går der fra med en fantastisk følelse af tilfredshed og tryghed.

– Din Hørespecialist kunde

10 of 10

Hurtig behandlingstid, der gik 14 dg så havde jeg mit høreapparat , og fordi jeg har fået en super god og professionel behandling. 

– Din Hørespecialist kunde

10 of 10

Fantastisk sød og dygtig betjening og har allerede anbefalet en ny kunde som også er yders tilfreds!  

– Din Hørespecialist kunde

bg dark (4).jpg
Besøg din lokale høreklinik i Jyllinge

Hvis du oplever problemer med din hørelse, forstår vi godt, at du kan være utryg og bekymret. Heldigvis har Din Hørespecialist adskillige høreklinikker rundt om i landet, hvor vi altid står klar til at vejlede dig på bedste vis. Vores mål er, at du skal føle dig velkommen og tryg, når du besøger os. Derfor kan det også være en stor fordel at besøge den nærmeste høreklinik, så du er i vante omgivelser. Besøg Din Hørespecialist i Jyllinge til en uforpligtende samtale, en høreprøve eller blot, hvis du har spørgsmål - vi er her for at hjælpe.

Book tid og få uforpligtende hjælp med din hørelse
Jyllinge Lokalt hørecenter

Mød din personlige hørespecialist

I Jyllinge finder du Din Hørespecialist i Jyllingecenteret med indgang via apoteket. Høreklinikken er omgivet af forskellige butikker og specialforretninger, så du kan klare dine indkøb efter dit besøg hos os. Vi skal nok sørge for at sende dig trygt videre.


Driller dit høreapparat, eller har du mistanke om nedsat hørelse? Så er du altid velkommen i din lokale høreklinik i Jyllinge, hvor du kan forvente grundig vejledning og hjælp. Vi sørger for, at du får tilknyttet en personlig hørespecialist, der lytter til dig og dine behov. På baggrund af resultaterne af din høretest og undersøgelsen af dine ører, kan I sammen finde frem til den løsning, der passer bedst til dig. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med dit valg.

Vi er landsdækkende med 24 høreklinikker.
Her ses en liste over vores klinikker: 

bottom of page